Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie oto chodzi.... Po prostu nie było okazji by to sprawdzić.... Natomiast po spuszczeniu kilkukrotnie okazał wrogość do innych samców... Szczerze to nie widzę możliwości by pogodził się w dodatku z dwoma, już porządnie zadomowionymi psami.... :(

Posted

Strasznie szkoda a mogł mieć wspaniały dom!!!
Jednak pani powiedziała, że tak łatwo nie zrezygnuję i bedzie szukała mu domku!!
Mam zapytać sasiadów oni mają tylko 2 koty!!

Posted

Beata19 napisał(a):
Strasznie szkoda a mogł mieć wspaniały dom!!!
Jednak pani powiedziała, że tak łatwo nie zrezygnuję i bedzie szukała mu domku!!
Mam zapytać sasiadów oni mają tylko 2 koty!!

Cos wiadomo:roll:

Posted

Hmmmm... To szalenie miłe że ktoś chce mu pomóc... Generalnie ostatnio cienko jest tam z jedzeniem więc moze ten ktoś niech kupi karmę przez internet i wyśle na konkretny adres..... co?

Posted

Mogę adres ustalić i podać albo najwyżej na nasz... W weekend i tak jedziemy tam z jedzeniem i garnkami....

Na spacery to nie wychodzi, najwyzej przebiegnie się trochę na terenie, choć przy 40 psach jest niemożliwością każdemu zapewnić ruch, szczególnie gdy zajmuje się nimi jedna jedyna osoba..... Jest naprawdę niesamowicie dzielna.....

Posted

Tosia2 napisał(a):
Mogę adres ustalić i podać albo najwyżej na nasz...(...)

W takim razie czekam na wiadomość via PW.
Tak na marginesie... nazwisko pana o którym mowa, to... nomen-omen... Miłek ;)