Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany... Też miałam oto zapytać.... :evil_lol:

...coś czuję że on będzie na Ciebie czekał.... Kto wie... Moe jest własnie Tobie pisany i dlatego tak długo już ponad drewnianym płotem wypatruje.....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Oby jak najszybciej cały czas nad tym pracuje:lol::lol: ale nie umiem określić nawet pi razy oko kiedy...

Ten pies jest wspaniały bardzo mi zapadł w serce

Posted

Ale najlepsze jest to że widziałam Go tylko ze zdjęcia. Taki smutny wzrok tak bardzo pragnący swojego człowieka - mam nadzieje że wkrótce Go zdobędzie i będę nim Ja:loveu: OBY!!!!!!!

Posted

Sati!
Z całego serca życzę Ci zatem szybkiego spełnienia marzeń!
Będziesz je miała 2in1- upragniony dom i pies,którego wypatrzyłaś na dogo!:lol:

Posted

A pies jest naprawdę boski... Zobaczcie jak złapał Was za serducha, choć znacie go tylko ze zdjęć.... Ja nie mogę zapomnieć tego jak łapie i kurczowo łapkami trzyma dłoń ludzką, liże ją i rozkoszuje się dotykiem.... On jest nieziemsko czuły i oddany !!! :)

Posted

nie, nie, bez obaw dziewczyny, z milkiem sytuacja jest jaka byla, tyle, ze nie moge zagwarantowac, ze sie poprawi, a mialam nadzieje, ze sie uda;
tak mi sie wypsnelo na forum bo dol mialam wczoraj straszliwy i sie sypnelo pare rzeczy u mnie (sypalo sie od jakiegos czasu prawde mowiac)
przepraszam, ze narobilam zamieszania :roll:
nie mialam takiego zamiaru