irenaka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='AMIGA']Ojeeej, a ja od rana nie mialam netu i przebieralam nogami czekając na wejscie tu. No i........................ po to czekalam, żeby się poryczeć ze szczęścia. Zwlaszcza jak zobaczylam ten zadowolony i uśmiechniety pychol :loveu::loveu: Już teraz wiemy dlaczego nasz Patosiński tyle czekal na domek. Bo on czekal na właśnie TEN DOMEK :multi::multi:[/QUOTE] Masz szczęście, już miałam dzwonić:mad:;) Oszczędziłaś mi parę minut z abonamentu , będzie na rozmówki z DS Patoska. Quote
AMIGA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='irenaka']Masz szczęście, już miałam dzwonić:mad:;) Oszczędziłaś mi parę minut z abonamentu , będzie na rozmówki z DS Patoska.[/QUOTE] Ożesz noooooooo ! Gdybym wiedziala, to bym jeszcze poczekala z wpisem Quote
irenaka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='AMIGA']Ożesz noooooooo ! Gdybym wiedziala, to bym jeszcze poczekala z wpisem[/QUOTE] Spryciara;) Od Nowego Roku pewnie się ode mnie nie opędzisz, więc teraz nie narzekaj;) Quote
majqa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A ja spokojniutko poczekam na zmianę tytułu. :-) Quote
irenaka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='majqa']A ja spokojniutko poczekam na zmianę tytułu. :-)[/QUOTE] Mam pomysł na tytuł;), tylko już wiem z doświadczenia, że ze względu na wiek;) tego wątku wszystko muszę załatwiać przez moderatora. Quote
jogolcia@pdx Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Gratulacje dziewczyny :modla::modla::modla:... Irenko - Ty to na pewno przyciągasz dobre energie do psiaków :buzi: Quote
irenaka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='jogolcia@pdx']Gratulacje dziewczyny :modla::modla::modla:... Irenko - Ty to na pewno przyciągasz dobre energie do psiaków :buzi:[/QUOTE] Boże, a Ty nie śpiesz:-o, bo mnie już chyba zupełnie się mieszają strefy czasowe. Quote
jogolcia@pdx Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='irenaka']Boże, a Ty nie śpiesz:-o, bo mnie już chyba zupełnie się mieszają strefy czasowe.[/QUOTE] Słonko - ja jestem 9 godzin za Wami (tylko mi się tu nie śmiać, bo to nie jest jednoznaczne z innymi opóźnieniami :eviltong:), czyli właśnie minęła 11 piątkowego ranka, no moze juz bardziej przedpołudnia :evil_lol:... Quote
irenaka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='jogolcia@pdx']Słonko - ja jestem 9 godzin za Wami (tylko mi się tu nie śmiać, bo to nie jest jednoznaczne z innymi opóźnieniami :eviltong:), czyli właśnie minęła 11 piątkowego ranka, no moze juz bardziej przedpołudnia :evil_lol:...[/QUOTE] Przypomnij mi proszę, żebym więcej Artura nie chwaliła;). Tak mi wmawiał, aż mi wmówił, że Ty teraz śpisz. Quote
jogolcia@pdx Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='irenaka']Przypomnij mi proszę, żebym więcej Artura nie chwaliła;). Tak mi wmawiał, aż mi wmówił, że Ty teraz śpisz.[/QUOTE] Bo On może wyczuł, że ja w nocy nie bardzo odpoczęłam, i chętnie bym się zdrzemnęła :evil_lol::crazyeye::evil_lol: Quote
AMIGA Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='irenaka']Spryciara;) Od Nowego Roku pewnie się ode mnie nie opędzisz, więc teraz nie narzekaj;)[/QUOTE] A wiesz, ze groźby są karalne? :-) Quote
Isadora7 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='AMIGA']A wiesz, ze groźby są karalne? :-)[/QUOTE] o właśnie, załatwić Irenkę, załatwić :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
marysia55 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 'Niekończąca się historia' ... dobiegła szczęśliwego końca:loveu:. Tyle po drodze rozterek, wątpliwości, niespełnionych marzeń i zamierzeń, tyle rozczarowania i zwątpienia, tyle łez i zadawania sobie pytania 'dlaczego??' .... to wszystko nagrodzone cudownym happy endem. [B]Patosku[/B] nie umiem napisać jak bardzo jestem szczęśliwa, że w końcu zawitałeś w 'swoje progi', że znalazł się dom, który jest Ciebie godzien, że słowa " to Twoje życie ... musisz je przeżyć sam" nabierają w końcu właściwego sensu. [B]Irenka[/B]:loveu: byłaś, jesteś i będziesz dla mnie niedoścignionym wzorem osoby dla której "pies to dobro nadrzędne" ... może kiedyś uda mi się być taką jak Ty ( bardzo bym chciała) chociaż nie do końca w to wierzę ... nie mam w sobie tej charyzmy jaką Ciebie obdarzyło życie. No cóż pomarzyć sobie mogę. Za dom dla Patosa mogę tylko paść na kolana. Quote
agata51 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Posłuchałam mądrej rady Irenki i całe popołudnie katowałam swoje ciało szczypaniem, coby wreszcie do mnie dotarło. [B]PATOS MA DOM. [/B]Biedne ciało się poddało - dotarło. Patosie, psi tułaczu, dobiłeś w końcu do swojej przystani. No i macie, zamiast skakać z radości, znów siąkam. A teraz czytam sobie wątek Patosa od pierwszej stronki (taki mam zwyczaj, jak któryś z "moich" w domku wyląduje), więc pewnie mnie do czerwca nie będzie. Ale będę podglądać. Maryśka, Irena jest niedoścignionym wzorem nas wszystkich. Kuda nam do niej! Ale nie dołuj się - "nie o to chodzi, by gonić króliczka, ale by gonić go, go, go, go........." Quote
Miki Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [IMG]http://img338.imageshack.us/img338/7779/zdjcie184yt1.jpg[/IMG] Pamiętacie naszego Patoska? To juz z lepszych, schroniskowych czasów. Quote
ewatonieja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 nie wierzyłam w cuda, a jednak się zdarzają, tak pięknie przed Świetami, po tylu latach czekania chyba sobie zapłaczę :) Quote
sylwiairys Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a ja ze swojej strony chciałam podziękować Irence za miłą współpracę za zaufanie którym mnie obdarzyła ( trzy miesiące temu jeszcze byłyśmy sobie obce :) ) i za Patoska dzięki któremu moja wiedza przelana na prace z nim okazała się przydatna , dziękuję tez nowym właścicielom za to że otworzyli swoje serca dla naszego Patuli ,tym co byli pisali czekali i trzymali kciuki za Irenkę i jej długą ale owocną walkę też dziękuję ..... mój dom opustoszał jeszcze tylko budzik z rana przypominał mi o tym że pora dać leki Patuli został kocyk i puste miejsce ale w sercu pozostał pies który tak walczył że wywalczył to co mu było pisane WŁASNY DOM Quote
li1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Sylwiairys, czy moge ten opustoszaly dom wypelnic Ronem ? Pisalas kiedys, ze moglabys wziac go na DT po swietach. Jest szansa ? Quote
ela020 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='sylwiairys']a ja ze swojej strony chciałam podziękować Irence za miłą współpracę za zaufanie którym mnie obdarzyła ( trzy miesiące temu jeszcze byłyśmy sobie obce :) ) i za Patoska dzięki któremu moja wiedza przelana na prace z nim okazała się przydatna , dziękuję tez nowym właścicielom za to że otworzyli swoje serca dla naszego Patuli ,tym co byli pisali czekali i trzymali kciuki za Irenkę i jej długą ale owocną walkę też dziękuję ..... mój dom opustoszał jeszcze tylko budzik z rana przypominał mi o tym że pora dać leki Patuli został kocyk i puste miejsce ale w sercu pozostał pies który tak walczył że wywalczył to co mu było pisane WŁASNY DOM[/QUOTE]....Sylwia Tobie trzeba dziekowac za wielkie serce..........masz to serducho wielkie i kochajace..... Quote
irenaka Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 [quote name='Isadora7']o właśnie, załatwić Irenkę, załatwić :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] Załatwić rozumiem na cacy?:evil_lol::evil_lol: Irenka wie jedno;), Amiga będzie bardzo szczęśliwa w Nowym Roku;). Ja tez [quote name='Temida']Bardzo się Cieszę, Irenko :loveu:[/QUOTE] A jak ja się ciszę, nie masz pojęcia:multi::multi: [quote name='ewatonieja']nie wierzyłam w cuda, a jednak się zdarzają, tak pięknie przed Świetami, po tylu latach czekania chyba sobie zapłaczę :)[/QUOTE] Święta to czas cudów dla mnie te święta będą wyjątkowe!!!:multi::multi: [quote name='sylwiairys']a ja ze swojej strony chciałam podziękować Irence za miłą współpracę za zaufanie którym mnie obdarzyła ( trzy miesiące temu jeszcze byłyśmy sobie obce :) ) i za Patoska dzięki któremu moja wiedza przelana na prace z nim okazała się przydatna , dziękuję tez nowym właścicielom za to że otworzyli swoje serca dla naszego Patuli ,tym co byli pisali czekali i trzymali kciuki za Irenkę i jej długą ale owocną walkę też dziękuję ..... mój dom opustoszał jeszcze tylko budzik z rana przypominał mi o tym że pora dać leki Patuli został kocyk i puste miejsce ale w sercu pozostał pies który tak walczył że wywalczył to co mu było pisane WŁASNY DOM[/QUOTE] Sylwia:loveu:, ja mogę napisać tylko jedno, to zaufanie sobie wypracowałaś i jesteś wyjątkowym DT. Domem, który ma serce dla psa i domem, który pracuje z psem.Dwa w jednym, to niewiarygodne, ale możliwe do pogodzenia.Taki DT w Krakowie? ;) Pięknie Ci dziękuje :Rose::Rose: Na posty Marysi i Agatki, nie odpowiadam, ze zrozumiałych względów. Głupio się czuje:oops: Quote
feliksik Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 A jednak się udało - Patosek ma DOM. Zatyka mnie w gardle jak to czytam. I tak samo jak to czytam, coraz bardziej wierzę w dogo Quote
sylwiairys Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='li1']Sylwiairys, czy moge ten opustoszaly dom wypelnic Ronem ? Pisalas kiedys, ze moglabys wziac go na DT po swietach. Jest szansa ?[/QUOTE] byłam na wątku Rona nie wiem jak teraz jego zdrówko :( mało informacji co się dzieje z psem ( przejdźmy na PW czekam na informację ) Quote
li1 Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 [quote name='sylwiairys']byłam na wątku Rona nie wiem jak teraz jego zdrówko :( mało informacji co się dzieje z psem ( przejdźmy na PW czekam na informację )[/QUOTE] Ok, dorwe Madziek i poprosze o dokladne informacje. Quote
wenucja Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 a jednak mam prorocze sny ;) oby się wszystkie spełniały tak jak ten, który śnił mi się dokładnie miesiąc temu ;) ps. ja dalej czekam na relacje z Patosowego domu :P i zdjątkaaa jakieś ;) okropna jestem :P Quote
Recommended Posts