AMIGA Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A ja rzadko to robię, ale tym razem nie mogę się oprzeć. Zobaczcie co czlowiek może zrobić psom. Nawet jeśli ich nie katuje, nie glodzi to i tak może je skrzywdzić na cale życie :-( http://www.dogomania.pl/threads/198162-Dwie-sznaucerki-%C5%9Brednie-dwa-przera%C5%BCone-serca-%28-POTRZEBNE-DT-i-socjalizacja Quote
ela020 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 irenaka napisał(a):A ja od rana piszę pw z prośbą o doradztwo i dobrego weta dla Patoska. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie:cool3:..... Irenko to trzymam kciuki.......:loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 ela020 napisał(a):.... Irenko to trzymam kciuki.......:loveu::loveu::loveu: Już się kilka osób odezwało. Pięknie dziękuję!!! Quote
agata51 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 To i ja wam coś podeślę. Przepraszam. http://www.dogomania.pl/threads/198069-XXI-wiek-tragedia-ludzi-i-zwierząt/page3 Quote
feliksik Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 a ja tu ciągle zaglądam do Patoska i cichutko czekam na relacje już z domku - jeszcze nie wierzę. Quote
irenaka Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='agata51']To i ja wam coś podeślę. Przepraszam. http://www.dogomania.pl/threads/198069-XXI-wiek-tragedia-ludzi-i-zwierząt/page3 Za moment tam wskoczę, zobaczymy, co tam wynalazłaś dobra kobieto:loveu: [quote name='feliksik']a ja tu ciągle zaglądam do Patoska i cichutko czekam na relacje już z domku - jeszcze nie wierzę. Będzie relacja i będą też specjalne podziękowania dla Ciebie Haneczko:loveu:. Na dodatek Patos jedzie w czwartek na Śląsk:evil_lol:, więc pewnie "zrobię" z Ciebie Anioła Stróża:loveu: naszego Patoska. Choć nie wiem, czy będzie Ci ta rola odpowiadała;) Quote
agata51 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Patosie, wiesz, co się święci? Denerwujesz się? No to cię miźnę i w śnupę ucałuję ku pokrzepieniu. Quote
AMIGA Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 To ja z rana wysciskam chłopaka. Nic się nie bój, wszysto będzie ok :-) Quote
irenaka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Niestety, Patos bardzo przeżywa. Aż boję się co będzie w czwartek:-(. Quote
ela020 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Patosiu, bedzie dobrze,.....Trzymam kciuki pieseczku:loveu::loveu::loveu:.... Quote
feliksik Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 irenaka napisał(a): Będzie relacja i będą też specjalne podziękowania dla Ciebie Haneczko:loveu:. Na dodatek Patos jedzie w czwartek na Śląsk:evil_lol:, więc pewnie "zrobię" z Ciebie Anioła Stróża:loveu: naszego Patoska. Choć nie wiem, czy będzie Ci ta rola odpowiadała;) czekaj czekaj,jakie podziękowanie dla mnie?????? Ja nie maczałam w tym palców, chociaż wielka szkoda. A po drugie - gdzie na Śląsk????????? Znowu nie wierzę!!!!!!!!!!!!!! Patos czy ty aby do mnie nie jedziesz haha Quote
irenaka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 feliksik napisał(a):czekaj czekaj,jakie podziękowanie dla mnie?????? Ja nie maczałam w tym palców, chociaż wielka szkoda. A po drugie - gdzie na Śląsk????????? Znowu nie wierzę!!!!!!!!!!!!!! Patos czy ty aby do mnie nie jedziesz haha Do Ciebie Haniu, chyba nie jedzie, bo pewnie byś o tym wiedziała:evil_lol:. A paluszki przyłożyłaś, nawet bym wręcz napisała, że obie rączki:D:D I nockę wówczas zarwałaś:shake:. Tak, tak od Ciebie się Haniu zaczęło:loveu: Quote
feliksik Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 irenaka napisał(a):Do Ciebie Haniu, chyba nie jedzie, bo pewnie byś o tym wiedziała:evil_lol:. A paluszki przyłożyłaś, nawet bym wręcz napisała, że obie rączki:D:D I nockę wówczas zarwałaś:shake:. Tak, tak od Ciebie się Haniu zaczęło:loveu: żartujesz???????? To z tej galerii???????? normalnie zacznę wierzyć, że jednak to coś daje Quote
irenaka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 feliksik napisał(a):żartujesz???????? To z tej galerii???????? normalnie zacznę wierzyć, że jednak to coś daje Daje, daje:multi: A za moment do domu pojedzie Dick. Uda się zobaczysz;) Czasami ludzie muszą się zastanowić nad adopcją trochę dłużej, i słusznie. Quote
feliksik Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 miejmy nadzieję, ,że się uda. Bo narazie żadnych telefonów w sprawie adopcji nie było i to mnie martwi. Tyle darmowej reklamy a ludzie nie dzwonią. Czasami tak jest, że myślą - a taki sławny to pewnie dom znajdzie a on nadal siedzi w schronie. Ale czekamy a na relacje o Patosku także z niecierpliwością czekam Quote
magda222 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nie było mnie długo na dogo, zaglądam a tu takie zmiany!!! :) Patosek jedzie do domu?! Będzie Ślązakiem?! :) A kaj łon bydzie na naszym Ślunsku kochanym mieszkoł? ;) Quote
Miki Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 magda222 napisał(a): A kaj łon bydzie na naszym Ślunsku kochanym mieszkoł? ;) Właśnie, właśnie? Jej, dziś już środa. Nie dziwię się, że Patosiński zdenerwowany. Musimy się dzielnie trzymać, by chłopaka dodatkowo nie stresować. Quote
agata51 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 irenaka napisał(a):Niestety, Patos bardzo przeżywa. Aż boję się co będzie w czwartek:-(. A coś mu takiego nagadała do ucha? Quote
irenaka Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 agata51 napisał(a):A coś mu takiego nagadała do ucha? Właśnie o to chodzi, że jeszcze nic. Najpierw mnie ktoś musi nagadać i obić kijami:mad:, żeby stres minął i wtedy dopiero odważę się gadać z Patosem:loveu: Quote
AMIGA Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kurczeee, też się trochę denerwuję, bo widzialam, że Patosiątko nie za chętnie jeździ samochodem. To będzie dodatkowy stres dla niego. Ale miejmy nadzieję, że po tym stresującym dniu wszystko się unormuje i Patosiński będzie szczęśłiwy w nowym domku Quote
li1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 To na miejsce Patoska moze przyjechac Ron ? Quote
irenaka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 li1 napisał(a):To na miejsce Patoska moze przyjechac Ron ? A czy Magda kontaktowała się w tej sprawie z Sylwią? AMIGA napisał(a):To juz dziś :nerwy::nerwy: Dziś, Patosek już spakowany, tylko ciotka Irena jeszcze w papilotach;) Quote
AMIGA Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 No jasne, przecież Ciotka Irenka nie powinna stresować Patoska Swoim wyglądem Quote
Recommended Posts