ela020 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ciotka Irenka sciagaj te papiloty.....Patosiu trzymam kciuki........moredeczke caluje Quote
agata51 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 O której ma nastąpić ta wiekopomna chwila Quote
irenaka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 [quote name='ela020']ciotka Irenka sciagaj te papiloty.....Patosiu trzymam kciuki........moredeczke caluje Ciotka już bez papilotów i po pełnej emocji wizycie. Asior mi wysłała;) z KTOZ kontrolę do domu:roflt::roflt::roflt: [quote name='agata51']O której ma nastąpić ta wiekopomna chwila Jedziemy ok. 16, mam nadzieję, że szybko przebijemy się przez miasto ( frajerka jestem:evil_lol:) a później to chyba autostradą jak poprzednio. Z Panem Michałem dzisiaj rozmawiałam i mają tylko jedną wątpliwość, czy Patosek ich zaakceptuje, pokocha? No i co miałam powiedzieć?;) Quote
agata51 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zaakceptuje i pokocha!!!!!!!!!!!! Jak tylko on potrafi! Quote
Miki Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 agata51 napisał(a):Zaakceptuje i pokocha!!!!!!!!!!!! Jak tylko on potrafi! Pewnie, że tak. Muszą dać Patoskowi tylko trochę czasu, żeby się psina zorientował co i jak, że to wreszcie ten dom na który tak długo czekał. Quote
feliksik Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 irenaka napisał(a):Ciotka już bez papilotów i po pełnej emocji wizycie. Asior mi wysłała;) z KTOZ kontrolę do domu:roflt::roflt::roflt: Jedziemy ok. 16, mam nadzieję, że szybko przebijemy się przez miasto ( frajerka jestem:evil_lol:) a później to chyba autostradą jak poprzednio. Z Panem Michałem dzisiaj rozmawiałam i mają tylko jedną wątpliwość, czy Patosek ich zaakceptuje, pokocha? No i co miałam powiedzieć?;) to na którą będziecie w Mikołowie - może do Żor wstąpicie?????? Quote
irenaka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 feliksik napisał(a):to na którą będziecie w Mikołowie - może do Żor wstąpicie?????? Teraz jeszcze nic nie wiem Haneczko, chciałabym jak najdłużej posiedzieć z Patoskiem. Będzie mu pewnie lżej i szybciej może zaakceptuje nowe warunki jak z nim będę. Może puść mi SMS ze z swoim telefonem, odezwę się do Ciebie, jak już będę się żegnać z Patoskiem i zobaczymy, czy nie będzie zbyt późno. Mój numer : 500-18-19-20 Quote
feliksik Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 irenaka napisał(a):Teraz jeszcze nic nie wiem Haneczko, chciałabym jak najdłużej posiedzieć z Patoskiem. Będzie mu pewnie lżej i szybciej może zaakceptuje nowe warunki jak z nim będę. Może puść mi SMS ze z swoim telefonem, odezwę się do Ciebie, jak już będę się żegnać z Patoskiem i zobaczymy, czy nie będzie zbyt późno. Mój numer : 500-18-19-20 Irenko to w sumie faktycznie może być późno, a wy jeszcze powrót pewnie nie zaciekawy na drogach macie. Poznam Patoska innym razem, bo myślałam o zobaczeniu go w drodze do DS, ale ja mam w sumie głupie pomysły czasami:roll:, pewnie, że nie powinniście też stresować Patoska przez dojazdem na miejsce. Quote
irenaka Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 feliksik napisał(a):Irenko to w sumie faktycznie może być późno, a wy jeszcze powrót pewnie nie zaciekawy na drogach macie. Poznam Patoska innym razem, bo myślałam o zobaczeniu go w drodze do DS, ale ja mam w sumie głupie pomysły czasami:roll:, pewnie, że nie powinniście też stresować Patoska przez dojazdem na miejsce. Ależ pomysł jest dobry, tylko Patos taki wrażliwiec, od ub. niedzieli coś czuje:shake:. Teraz jeszcze z Sylwią rozmawiałam, ma znowu jakieś rozwolnienie ( oczywiście Patos, nie Sylwa), ale leki wezmę i dietkę Hills'a, więc może będzie dobrze. Podobno siedzi na swoim legowisku bardzo markotny:shake:. Quote
Miki Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 monika083 napisał(a):o boziu ..bidulek ... Biedny Patosek - jak moja Jaga. Zawsze jak się śpieszyłam lub denerwowałam musiałam latać na seryjne spacery. Trzymam kciuki. Nie denerwujcie się podróżnicy. Ja się za Was denerwuję. Quote
ela020 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 irenaka napisał(a):Teraz jeszcze nic nie wiem Haneczko, chciałabym jak najdłużej posiedzieć z Patoskiem. Będzie mu pewnie lżej i szybciej może zaakceptuje nowe warunki jak z nim będę. Może puść mi SMS ze z swoim telefonem, odezwę się do Ciebie, jak już będę się żegnać z Patoskiem i zobaczymy, czy nie będzie zbyt późno. Mój numer : 500-18-19-20... Patosiu , szczescie kochane, napewno czuje ze jedzie do dobrych ludzi, ktorzy go kochaja, bedą glaskac, miziac......bedzie mu dobrze Quote
sylwiairys Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 no i wyruszyli niecała godzinkę temu , Patos trochę wystraszony ale chętnie wskoczył do autka wie że w jego życiu będą zmiany boi się ich bo nie wie co go czeka . niespodzianką będzie dla niego wspaniały dom z ogrodem w którym można pobiegać no i kolega lekko nadpobudliwy ale spokojny ( będą się uzupełniali ) ja lecę odpocząc bo nocne latanie dało mi w kość ( rozwolnienie się wstrzymało węgiel i smecta zrobiły swoje ) reszta w łapkach i serduszku Patosa ale on sobie poradzi jest silny i mądry rozkocha w sobie nowych właścicieli tymi oczkami miziastymi :) ..... czekam na relację Irenki jak wróci ona też pewno ma nerwa i mnie dopadł stres :( jutro będzie słoneczko Quote
agata51 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Uszy do góry, Patosku. Będzie dobrze. Jejku, nareszcie we własnym domku? Quote
monika083 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='agata51']Uszy do góry, Patosku. Będzie dobrze. Jejku, nareszcie we własnym domku? az wierzyc sie nie chce ,co? Quote
marysia55 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 monika083 napisał(a):az wierzyc sie nie chce ,co? no trudno w to wszystko uwierzyć ..... gorące słońce w środku zimy. Quote
magda222 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='feliksik']to na którą będziecie w Mikołowie - może do Żor wstąpicie?????? W Mikołowie?! To zaraz obok Tychów!!! Będziemy z Patoskiem prawie sąsiadami :) Irenko czy Ty się na mnie gniewasz? :( Quote
Freya73 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Caly czas czytam watek i denerwuje sie razem z Wami. Szczegolnie czekam na relacje z podrozy i nowego domu. Quote
Asior Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 irenaka napisał(a):Ciotka już bez papilotów i po pełnej emocji wizycie. Asior mi wysłała;) z KTOZ kontrolę do domu:roflt::roflt::roflt: ooo przepraszam, nie wysyłałam nikogo, Jadwiga ma liste odgórnie daną i nie spowiada mi się kogo konkretnego dnia odwiedzi :p Quote
ela020 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Irenia serdunio dzis zmeczone, po takich przezyciach...nic nam nie napisala, no nic.....mysle ze wszystko w porzadku....:loveu: Quote
agata51 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Pewnie jeszcze nie wróciła. Przecież nie poszłaby spać tak bez słowa... Quote
Miki Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 agata51 napisał(a):Pewnie jeszcze nie wróciła. Przecież nie poszłaby spać tak bez słowa... ..........i nie wstałaby i tak bez słowa poszła do pracy............. Quote
feliksik Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 gdzie relacje - normalnie cisza. Irenka wstawaj!!!! Quote
ela020 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Po wczorajszych wrazeniach, po podrozy męczącej spi dziewczyna jesz\cze........poczekam cierpiliwie na wiesci Quote
Recommended Posts