Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Przyjemnego szumu w głowie[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Wygodnego miejsca w rowie.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] No i może jeszcze potem, [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] spokojnego snu pod płotem.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Żeby pies z kulawą nogą [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Was nie oblał idąc droga.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Dużo czadu i uroku [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] w nadchodzącym Nowym Roku 2011! [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] [/FONT]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stary Rok odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
Nowy Rok niech przyniesie dużo zdrowia, wiele radości,
a przede wszystkim szczęście i spełnienia wszelakich pomyślności.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2011 !!!

Posted

Ale jesteście kochane dziewczyny:loveu:, że pamiętałyście o Patosku i jego wątku.
Wszystkie życzenia są piękne, ale ja jako wieczna optymistka zakochałam się w tym zdaniu:

[quote name='Freya73']
jak w nowej sukni wchodzi się na najwspanialszy bal świata.

No to wchodzę w Nowy Rok, zostawiając stary i brzydki;) za sobą.
Nowy Rok, nowe życie, nowe - wspaniałe szanse dla naszych podopiecznych.
A o Patosku nie zapomniałam, mam klika świątecznych zdjęć.
Mam nadzieję, że sprawią Wam odrobinkę radości.

A gdyby któraś z Was uważała ( jeszcze;)) Patoska za anioła, to dedykuję Wam to zdjęcie:

Posted

AMIGA napisał(a):
No cssssooooooooooo skąd wiadomo, że to Patosiński uczynił? Może jego kumpelek?

NO wiadomo, że to nie nasz Aniołek Patosiński!!To kumpel albo sasiad na 100%....nie ma bata, zeby Patosek był takim łobuzem;):p

Posted

Miki napisał(a):
Ale że co? Że powyciągał ramiączka z szafy czy o te poduszki, co same pospadały chodzi?:crazyeye:

Fotki Patuli i kudlatego super....a ze troche narozrabial....to co nic sie nie stalo....

Posted

[quote name='irenaka']Ale jesteście kochane dziewczyny:loveu:, że pamiętałyście o Patosku i jego wątku.
Wszystkie życzenia są piękne, ale ja jako wieczna optymistka zakochałam się w tym zdaniu:

No to wchodzę w Nowy Rok, zostawiając stary i brzydki;) za sobą.
Nowy Rok, nowe życie, nowe - wspaniałe szanse dla naszych podopiecznych.
A o Patosku nie zapomniałam, mam klika świątecznych zdjęć.
Mam nadzieję, że sprawią Wam odrobinkę radości.

A gdyby któraś z Was uważała ( jeszcze;)) Patoska za anioła, to dedykuję Wam to zdjęcie:

to ja patrzac na te fotki jestem SZCZESLIWA!!!!....Patosek szczesliwy, wzruszylam sie cholernie patrzac na ostatnia fotke widze tak jakby swojego śp Aresa......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:pieseczku niechaj caly rok bedzie szczesliwy dla ciebie

Posted

Jak czytam Wasze posty dziewczyny, to przypomina mi się ostatnia rozmowa z Panem Michałem. Też próbowałam;) zwalić winę za rozgrzebany śmietnik na Kinga, bo przecież nasz anioł takich rzeczy nie robi.
Nic z tego, zwalić na Kinga pewnych rzeczy się nie da, bo jest zbyt mały:evil_lol: i tym sposobem naszego anioła odarto z piórek;)

Posted

[quote name='AMIGA']No cssssooooooooooo skąd wiadomo, że to Patosiński uczynił? Może jego kumpelek?

[quote name='gonia66']NO wiadomo, że to nie nasz Aniołek Patosiński!!To kumpel albo sasiad na 100%....nie ma bata, zeby Patosek był takim łobuzem;):p

[quote name='Miki']Ale że co? Że powyciągał ramiączka z szafy czy o te poduszki, co same pospadały chodzi?:crazyeye:

Oczywiście, absolutnie nie jest możliwe aby Patosek Aniołek coś nabrykał.

[quote name='irenaka']Jak czytam Wasze posty dziewczyny, to przypomina mi się ostatnia rozmowa z Panem Michałem. Też próbowałam;) zwalić winę za rozgrzebany śmietnik na Kinga, bo przecież nasz anioł takich rzeczy nie robi.
Nic z tego, zwalić na Kinga pewnych rzeczy się nie da, bo jest zbyt mały:evil_lol: i tym sposobem naszego anioła odarto z piórek;)

Iiii Tyyyyy Brutusie smiesz wątpić w niewinnośc Patoska?

[quote name='AMIGA']No ale może King namówil Patoska i ten go podsadzał do tych wieszaczków. Przecież nikt ich za łapę nie złapał

ooooo to jest możliwe

Posted

irenaka napisał(a):
Dobra, to ja już nic na tym wątku nie będę pisać, bo się okaże, że jestem największa wredota:evil_lol::evil_lol:

No pewnie, bo która mateczka wątpi w swojego synusia?

Posted

irenaka napisał(a):
Dobra, to ja już nic na tym wątku nie będę pisać, bo się okaże, że jestem największa wredota:evil_lol::evil_lol:

bo jesteś:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):

Oj tam, oj tam.:loveu:

Patrzę na Patosa w nowym domku i potrzebuję, żeby ktoś mnie walnął solidnie, bo nie mogę uwierzyć, że to nie sen. Jak mu się gębula śmieje :multi::multi:

Posted

Miki napisał(a):
Oj tam, oj tam.:loveu:

Patrzę na Patosa w nowym domku i potrzebuję, żeby ktoś mnie walnął solidnie, bo nie mogę uwierzyć, że to nie sen. Jak mu się gębula śmieje :multi::multi:

Ja walnę, ja walnę chętnie

Posted

irenaka napisał(a):
Już to widzę, jak walisz Miki;) Taka grzeczna z Ciebie dziewczynka, że Miki może się czuć bezpiecznie:evil_lol:

Grzeczna, ale za to mocarna

Posted

Faktycznie warto było Irenko tutaj zaglądnąć :crazyeye:...... zdjęcia cudne .... Patosek jak był aniołkiem tak jest nim nadal :) ..... tylko dla mnie doba coraz krótsza ( za krótka stanowczo):roll:
Pozdrawiamy razem z Saszką wspólnego kolegę i jego fanki :p

Posted

Betka też aniołkiem patrzy

przeważnie jak już śmieci w wiadrze posegreguje, a ja niby nie wiem, do kogo mieć pretensje. Nigdy nie udało mi się jej przyłapać na gorącym uczynku, potrafi to zrobić, jak siedzę pół metra od miejsca przestępstwa (tyłem), a córa dwa metry (ale za to przodem). Żadne blokady nie są dla niej przeszkodą. Działa znienacka i bezszelestnie. Nawet mój dwuletni synek nie był aż tak sprytny, a potrafił sporo.

Posted

irenaka napisał(a):
To chyba tylko Ty Agatko wiesz o czym piszę:evil_lol:
Patula ma właśnie takie oczy jak Betka i tak samo kombinuje;)

Wdał się w dotychczasową "Pańcie";):D