BasiaD Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Niuniu wracaj na 1 przypominać o sobie cioteczkom! Quote
kaja555 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Jak sie trochę obrobie to zrobię jej ogłoszenia do rozklejania.Ona faktycznie wygląda jakby nikomu nie chiała przeszkadzać :( Quote
agata51 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 [quote name='Rawa']Kolejarka Zobaczcie, jaka jestem kochana. Quote
magdawi Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Śliczna suńka. Nie czytałam całego wątku , w jakim wieku jest sunia? Quote
agata51 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Czy Kolejarka miała ogłoszenie w Metrze? To nieźle działa. Chodź, sunieczko, na spacerek. Quote
kaja555 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Kolejarka ma jeszcze jedno ogłoszonko, niestety zapomniałam o adresie schroniska a nie można go już edytować, ale jest telefon więc jak ktoś będzie zainteresowany to się dowie gdzie jechać: http://www.petworld.pl/psy,21846.html Quote
EVA2406 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Śliczna i mądra sunia, już tak długo szuka domu :-( Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Rawa napisał(a):Kolejarka ma ok. 9 lat. Kolejarko, całe życie przed tobą! Chodź na spacerek, pokażemy gówniarzom! Quote
oktawia6 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 znam jej wątek:placz:od początku widziałam też allegro zastanawiałam się czemu jak to się stało że ona będąc przewodnikiem swego niewidomego pana na torach...on zginął pod pociągiem-jak do tego doszło? był też ludzki przewodnik-dlaczego tego człowieka na tory ściągnął? to wygląda jak morderstwo. nie Wiecie nic czy on miał rodzinę? nikogo bliskiego kto po takiej tragicznej historii nie mógłby jej wziąc do siebie? ona tam umrze w schronisku. Quote
Selenga Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ona nie była przewodnikiem. Przewodnikiem był drugi pies, zginął razem ze swoim panem. Nikt nie wie dlaczego poprowadził pana pod pociąg. Nic o nich nie wiemy. Może to był już stary i przygłuchy przewodnik? O rodzinie tez nic nie wiadomo. Wiadomo tylko, że ona trafiła po tym wypadku do schroniska, że jest w schronie już długo i że gaśnie powoli. Quote
jola od jadzi Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Czy trzy lata nie jest wystarczającym czasem dla tej biednej suni? Świat jej się zawalił a ona powoli umiera ze smutku...Nikt nie znajdzie odrobiny miejsca dla niej? Czy jest już skazana?:-( Quote
Recommended Posts