Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że płatny DT dałoby się jakoś znaleźć, choć w Tychach nie mamy ani jednego. Tutaj głównym problemem rzeczywiście są pieniądze. Jednakowoż wierzę w Dogomaniaków :) Gdyby znalazł się tymczasik to i kasę byśmy uzbierali. Taką mam przynajmniej nadzieję.

Posted

agata51 napisał(a):
Nie ma kasy czy DT?

Agatko nie ma ani kasy, ani DT.
W tej chwili na leczeniu mamy kotkę, która ma drugi tydzień biegunkę.
Yoko, której leczenie musiałam przełożyć bo brak kasy i już w czerwcu pierwszy festyn na którym wystawiamy psy + zaległe opłaty za allegro.

Jeżeli znalazłby się ktoś w Posce kto mógły zaoferować jej DT lub DS to ja jestem gotowa zawieźć ją na miejsce, niestety na dzisiaj tylko tyle mogę zrobić.

Posted

emilia2280 napisał(a):
jest moja deklaracja 70zl miesiécznie. troché brakujé, ale kurka nawet po 10zl daloby sié uzbierac

Emilio:loveu: Moja sympatia do Ciebie wzrosła teraz jeszcze bardziej od czasu przeczytania sprzeczki w wątku o Maxie przywiązanym do budy:cool3:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Cichy adorator/ adoratorka? :razz: wow :oops:
a na Maxie nie powinnam byla sié klócic- to tylko szkodzi psom, nie pomaga. Szkoda czasu na takie tam. tyle ze Maxa niestety nadal tylko "hopkajá" w poszukiwaniu hmmm... nie wiem sama czego...

Jak zwał tak zwał, może być adoratorka;)
Wybacz, ale nie zauważyłam, żebyś to Ty się tam kłóciła. Niektórzy nie potrafią współpracować z ludźmi i zamiast pozyskiwać pomocników zniechęcają do siebie, po prostu. Też w pierwszej chwili miałam ochotę pomóc, ale... Tylko psa żal.

Posted

Lemoniada napisał(a):
Emilio:loveu: Moja sympatia do Ciebie wzrosła teraz jeszcze bardziej od czasu przeczytania sprzeczki w wątku o Maxie przywiązanym do budy:cool3:

Cichy adorator/ adoratorka? :razz: wow :oops:
a na Maxie nie powinnam byla sié klócic- to tylko szkodzi psom, nie pomaga. Szkoda czasu na takie tam. tyle ze Maxa niestety nadal tylko "hopkajá" w poszukiwaniu hmmm... nie wiem sama czego...

Posted

Mada:) napisał(a):
Biedna sunia, straszna historia, ale myślę, że dzięki niej Kolejarka szybko znajdzie wspaniały domek... :lol:

Wiadomość z 16.02 br.
I gdzie jest ten wspaniały domek?

Posted

Kraków nie jest tak znowu daleko od Tych. Może warto porobić ogłoszenia papierowe i poprosić dziewczyny z Krakowa, żeby porozwieszały? Skoro u was tak niewesoło idą może tam dopisze szczęście? Łapmy się wszystkiego, szkoda Kolejarki:shake:

Posted

Krakowiacy rzeczywiście działają szybko, więc może...

Sporo psiaków z tyskiego schroniska trafiło właśnie do Krakowa- Markiz, Rudzik, Lisek...

Posted

Rawa napisał(a):
Krakowiacy rzeczywiście działają szybko, więc może...

Sporo psiaków z tyskiego schroniska trafiło właśnie do Krakowa- Markiz, Rudzik, Lisek...

W Krakowie mieszka jeszcze Kuba, Stella i Kiara.

Wiem, że dziewczyny z Krakowa mają straszny zawrót głowy i aż głupio je wykorzystywać, ale może w sprawie kolejarki warto by było je jeszcze raz poprosić o pomoc.

Na dzień dzisiejszy mam jedną dobrą wiadomość. Kolejarka jest w gazecie "Mój Pies". Może ktoś się nią zainteresuje?
Niestety nie ma w ogłoszeniu nic o jej stanie zdrowia, ale jest podany mój nr telefonu i mam nadzieję, że uda mi się kogoś przekonać do zaadoptowania Kolejarki. Trzymajcie kciuki.
Niech tylko ktoś zadzwoni.

Posted

Alfa i Zuzia napisał(a):
trzymam kciuki. w Krakowie są bardzo dobre domki, z Żor też kilka zwierzów tam pojechało;)

Wiem coś o tym bo mojego schroniskowego ulubieńca również tymczasowała tamb i znalazła mu najlepszy domek pod słońcem;)
Kto na dogo umie robić ładne ogłoszenia papierowe? Bo ja to ni du du:oops:

Posted

agata51 napisał(a):
Co słychać u Kolejarki? Były jakieś zgłoszenia? Trzymaj się, mała.

Na allegro nie było. Postaram się zrobić ogłoszenie do druku, ale nie obiecuję, że to będzie na pewno dzisiaj
Czy jest szansa na nowe zdjęcia Kolejarki? BARDZO by się przydały.