gusia0106 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Cholera... Posty mi się kasują... W każdym bądź razie ja też dokładam 20 zł Neigh - Ty jesteś czarownica:diabloti:Pewnie się uda... A w razie jakby nie to ja jestem od niedzieli i do Piaseczna faktycznie super daleko nie mam. Podjadę kiedy tylko będzie trzeba. A tytuł wątku zaraz się postaram zmienić...... Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zrobię co w mojej mocy. Zresztą przez telefon Panią też o tym zapewniałam. Przez tel fajnie brzmi.....no jakoś tak "czuje klimat". Podobała mi się.....tak intuicyjnie. A ja się zwykle nie mylę....( chwalipięta) No to mamy: Gusia - 20 zł Neigh - 20 zł Miki - 20 zł epe - 20 zł Malawaszka - 50 zł ( w marcu) Auraa - 20 zł ( w marcu) No to w marcu mamy 150 zł 3 osoby jeszcze pilnie potrzebne...... Quote
gusia0106 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Wiem Aguś, że zrobisz... Czekajcie, sprawdzę konto jeszcze, a może cóś...? Quote
Miki Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mam różne niemowlęce ubranka, które można by przeznaczyć na bazarek dla Teodora, tylko zupełnie nie umiem się tym zająć. Gdyby ktoś mógł pomóc...:modla::modla::modla: Quote
gusia0106 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 beatka? możemy prosić???:Rose: Quote
_beatka_ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 możecie kochane ale dopiero w przyszłym tygodniu się nim zajmę:razz: Quote
Miki Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 _beatka_ napisał(a):możecie kochane ale dopiero w przyszłym tygodniu się nim zajmę:razz: Dzięki :Rose: Quote
gusia0106 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Oki, poczekamy... Na koncie nic...ale wiem, że Gosia (ta od Tory;)) wpłaciła na moje konto 20 zł..... Neigh, ile jeszcze? Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ile potrzeba pieniędzy na teraz??? właściwie to na pewno nie będą potrzebne bo El Theodorre jutro pojedzie do nowego domku!!! :kciuki: Neigh tylko nie zapomnij podkreślić, że on na 100% będzie miał sznupkową brodę :loveu: tylko musiała zostać obcięta :placz: Quote
_beatka_ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 trzymam kciuki, żeby domek się znalazl:multi: w piątek już bede wolna to napisz mi Miki ile masz tych ciuszków to wystawię;) Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 malawaszka napisał(a):ile potrzeba pieniędzy na teraz??? właściwie to na pewno nie będą potrzebne bo El Theodorre jutro pojedzie do nowego domku!!! :kciuki: Neigh tylko nie zapomnij podkreślić, że on na 100% będzie miał sznupkową brodę :loveu: tylko musiała zostać obcięta :placz: Na teraz to tak ze 100 - 150 zł zakładam...... A na teraz to mamy 20 - Malawaszka 20 - Miki 20 - epe 20 ja 20 Gosia ( wiadomo która ) możesz jej dać buziaka Gusia, czy się nie całujesz z babami?;-) no i Gusia tak? Czyli w lutym mamy 100zł. - 120. Brakuje jeszcze troszkę....... W marcu mamy 150 tak? Stałych wpłat brakuje jeszcze tak z 50 zł....No to mówię 3 osoby po 20 zł i szafa gra. Quote
epe Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A dlaczego o mnie zapomniano? Ja co m-c 20,- obiecuję! Quote
beka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 beka napisał(a):Neigh ja też dorzucę 50 zla, ale przepraszam nie mogę co miesiąc (7-9 psów )..... a moja kasę wliczyłaś??? Quote
gusia0106 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Neigh, Ty licz jeszcze raz!:diabloti: I daj znać co po wizycie o 19;) Ps. A z babami się całuję! Już Ty coś powinnaś o tym wiedzieć:cool3: Quote
jayo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mnie sie kobitka przez telefon spodobala. I mialam dylemat, ktorego psiaka wyslac - bo i Korek z Krakowa domu bez dzieci szuka .. Neigh, masz pierwszenstwo i trzymam kciuki, zeby Teodor swoj dom znalazl. Jakby cos nie poszlo - kojec platny zarezerwowalam i karme od nas dokladamy. Ale musi byc dobrze. Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ups faktycznie epe zapomniałam - przepraszam:-).Juzlecę poprawiać Beko Ciebie wliczam tak wiesz rezerwowo.....na lekarza czy cuś.Zawsze to 5o zł trzeba mieć. Z doświadczenia wiem. Jayo noooo fajna przez tel. Ja nie umiem powiedzieć najczęściej czemu, ale to się czuje....I się śmiała z moich dowcipów:-) Jeeenyyyy teraz wszystko w łapach Teodora. Jak narobi bydełka to.....:mad: Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Neigh napisał(a):I się śmiała z moich dowcipów:-) :evil_lol: mówisz, że to tak mocno świadczy o człowieku??? :turn-l: a ta Pani widziała jego fotki?? Quote
jayo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol: mówisz, że to tak mocno świadczy o człowieku??? :turn-l: a ta Pani widziała jego fotki?? swiadczy, a jakze :-) z moich tez sie smiala :-) znaczy my dowcipne kobitki :evil_lol: Widziala, bom wyslala, to co dostalam od Neigh. Tylko szukaja mlodszego psa, ale moze to nie bedzie przeszkoda.. Quote
bigos Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja pomoge wpłacając 20 zł co miesiąć tylko prosze o przypomnienie! teraz wyslać na ten nr konta podany na pm przez gusia0106? Quote
Neigh Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 bigos napisał(a):ja pomoge wpłacając 20 zł co miesiąć tylko prosze o przypomnienie! teraz wyslać na ten nr konta podany na pm przez gusia0106? Jasne, że tak - najwyżej Gusia mi przeleje, jakbym ja płaciła. Wielkie dzięki Bigos. Właśnie przed chwilą zadzwoniła Pani - że oni jednak nie chcą robić nadziei psu i brać go na próbę. Podobno Jayo mówili ( mnie nie ) że szukają młodziutkiej suni, bardzo w typie sznaucera. I Jayo ma do nich komórkę ( do mnie z pracy było dzwonione ) i proszą o kontakt na taką. Fajnie, a ja się o 15 umówiłam na odbiór Teodora - zresztą sama się muszę obsłużyć, bo na oczy za krzywdy wyrządzone juz mnie tam nawet oglądać nie chcą. Jest ogólnie miło i fajnie. No i ekstra - odbieram go o 15..........i co dalej w takim razie? Quote
Neigh Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kojec za darmo oferowany przez GameBoy - MOŻE będzie wolny od piątku Kojec za Sochaczewem za 200 zł Kojec zarezerwowany przez Jayo za 300zł. Mamy 170 uzbierane........... Bardzo proszę o jakąś dobra radę, bo mnie rozwaliło....... Quote
Miki Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oj Teodor, grzeczny byłeś i tak nic z tego. :shake: Idę liczyć sztuki na bazarek :cool3: Quote
beka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Przepraszam, ale jeśli oni szukają młodego pieska to może suczka z Krzyczek ok 8 mcza dostałaby szansę...??? LULKA Lulka to sznaucerowata, nieśmiała suczka w wieku ok.7-8 mcy. Przy odrobinie miłosci i cierpliwości napewno znów uwierzy w człowiea i stanie się wspaniałym przyjacielem. SUNIA PRZEBYWA W LECZNICY NA TATARKIEWICZA 10B-prosimy o pomoc w jej utrzymaniu! i pomoc w robieniu jej zdjęć:smile: Quote
Neigh Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Wielkie dzięki......... Kurcze a już byłam w ogródki i witałam się z gąską. A wiecie co jest najgorsze? Że on takie postępy zrobił. Na początku to jak się chciało coś np przy jego łapach zrobić to było : a wrrrrrrrrrrr . A teraz jest o niebo lepiej. Kuuurcze..........jak znów się go do kojca wstawi - będzie lipa. Znów się wycofa.....Jeeeeny czy tylko ja przyjmuję psy na tymczas domowy???? Quote
Recommended Posts