Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cholera...
Posty mi się kasują...
W każdym bądź razie ja też dokładam 20 zł

Neigh - Ty jesteś czarownica:diabloti:Pewnie się uda...

A w razie jakby nie to ja jestem od niedzieli i do Piaseczna faktycznie super daleko nie mam. Podjadę kiedy tylko będzie trzeba.

A tytuł wątku zaraz się postaram zmienić......

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobię co w mojej mocy. Zresztą przez telefon Panią też o tym zapewniałam. Przez tel fajnie brzmi.....no jakoś tak "czuje klimat". Podobała mi się.....tak intuicyjnie. A ja się zwykle nie mylę....( chwalipięta)

No to mamy:
Gusia - 20 zł
Neigh - 20 zł
Miki - 20 zł
epe - 20 zł
Malawaszka - 50 zł ( w marcu)
Auraa - 20 zł ( w marcu)

No to w marcu mamy 150 zł

3 osoby jeszcze pilnie potrzebne......

Posted

Mam różne niemowlęce ubranka, które można by przeznaczyć na bazarek dla Teodora, tylko zupełnie nie umiem się tym zająć.
Gdyby ktoś mógł pomóc...:modla::modla::modla:

Posted

ile potrzeba pieniędzy na teraz???

właściwie to na pewno nie będą potrzebne bo El Theodorre jutro pojedzie do nowego domku!!! :kciuki:

Neigh tylko nie zapomnij podkreślić, że on na 100% będzie miał sznupkową brodę :loveu: tylko musiała zostać obcięta :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
ile potrzeba pieniędzy na teraz???

właściwie to na pewno nie będą potrzebne bo El Theodorre jutro pojedzie do nowego domku!!! :kciuki:

Neigh tylko nie zapomnij podkreślić, że on na 100% będzie miał sznupkową brodę :loveu: tylko musiała zostać obcięta :placz:

Na teraz to tak ze 100 - 150 zł zakładam......
A na teraz to mamy
20 - Malawaszka
20 - Miki
20 - epe
20 ja
20 Gosia ( wiadomo która ) możesz jej dać buziaka Gusia, czy się nie całujesz z babami?;-)
no i Gusia tak?

Czyli w lutym mamy 100zł. - 120. Brakuje jeszcze troszkę.......

W marcu mamy 150 tak? Stałych wpłat brakuje jeszcze tak z 50 zł....No to mówię 3 osoby po 20 zł i szafa gra.

Posted

Mnie sie kobitka przez telefon spodobala.
I mialam dylemat, ktorego psiaka wyslac - bo i Korek z Krakowa domu bez dzieci szuka ..
Neigh, masz pierwszenstwo i trzymam kciuki, zeby Teodor swoj dom znalazl.

Jakby cos nie poszlo - kojec platny zarezerwowalam i karme od nas dokladamy.
Ale musi byc dobrze.

Posted

ups faktycznie epe zapomniałam - przepraszam:-).Juzlecę poprawiać

Beko Ciebie wliczam tak wiesz rezerwowo.....na lekarza czy cuś.Zawsze to 5o zł trzeba mieć. Z doświadczenia wiem.

Jayo noooo fajna przez tel. Ja nie umiem powiedzieć najczęściej czemu, ale to się czuje....I się śmiała z moich dowcipów:-)
Jeeenyyyy teraz wszystko w łapach Teodora. Jak narobi bydełka to.....:mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol: mówisz, że to tak mocno świadczy o człowieku??? :turn-l:

a ta Pani widziała jego fotki??

swiadczy, a jakze :-) z moich tez sie smiala :-)
znaczy my dowcipne kobitki :evil_lol:

Widziala, bom wyslala, to co dostalam od Neigh.
Tylko szukaja mlodszego psa, ale moze to nie bedzie przeszkoda..

Posted

bigos napisał(a):
ja pomoge wpłacając 20 zł co miesiąć tylko prosze o przypomnienie! teraz wyslać na ten nr konta podany na pm przez gusia0106?

Jasne, że tak - najwyżej Gusia mi przeleje, jakbym ja płaciła.
Wielkie dzięki Bigos.

Właśnie przed chwilą zadzwoniła Pani - że oni jednak nie chcą robić nadziei psu i brać go na próbę. Podobno Jayo mówili ( mnie nie ) że szukają młodziutkiej suni, bardzo w typie sznaucera. I Jayo ma do nich komórkę ( do mnie z pracy było dzwonione ) i proszą o kontakt na taką.

Fajnie, a ja się o 15 umówiłam na odbiór Teodora - zresztą sama się muszę obsłużyć, bo na oczy za krzywdy wyrządzone juz mnie tam nawet oglądać nie chcą.
Jest ogólnie miło i fajnie.

No i ekstra - odbieram go o 15..........i co dalej w takim razie?

Posted

Kojec za darmo oferowany przez GameBoy - MOŻE będzie wolny od piątku

Kojec za Sochaczewem za 200 zł

Kojec zarezerwowany przez Jayo za 300zł.

Mamy 170 uzbierane...........

Bardzo proszę o jakąś dobra radę, bo mnie rozwaliło.......

Posted

Przepraszam, ale jeśli oni szukają młodego pieska to może suczka z Krzyczek ok 8 mcza dostałaby szansę...???

LULKA

Lulka to sznaucerowata, nieśmiała suczka w wieku ok.7-8 mcy. Przy odrobinie miłosci i cierpliwości napewno znów uwierzy w człowiea i stanie się wspaniałym przyjacielem.

SUNIA PRZEBYWA W LECZNICY NA TATARKIEWICZA 10B-prosimy o pomoc w jej utrzymaniu! i pomoc w robieniu jej zdjęć:smile:

Posted

Wielkie dzięki.........

Kurcze a już byłam w ogródki i witałam się z gąską. A wiecie co jest najgorsze? Że on takie postępy zrobił. Na początku to jak się chciało coś np przy jego łapach zrobić to było : a wrrrrrrrrrrr . A teraz jest o niebo lepiej. Kuuurcze..........jak znów się go do kojca wstawi - będzie lipa. Znów się wycofa.....Jeeeeny czy tylko ja przyjmuję psy na tymczas domowy????