Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny z Agnieszka Neigh rozmawiałam pozniej niz do mnie dzwonila, oddzwonilam, ja nie zawsze moge odebrac - pracuje a rozmowy o psach sa tu srednio mile widziane

z Aga u ktorej jest Teos tez rozmawialam, WSZYSTKO JEST W PORZADKU, pies nic nie zniszczyl, chyba nie wyl bo sasiadki by raczej do niej przyszly, je, spi, zalatwia sie na podworku, lubi glaskanki i lazi za Aga krok w krok

panikujecie strasznie i zupelnie niepotrzebnie

Posted

Się nie dziw:-) To było być albo nie być Teodora. Ja tam zdecydowanie wole żeby sobie mieszkał w ciepełku... no a poza tym przerzucanie go w kolejne miejsce .........niefajne dla psa.
ALE UFF.
nasi górą:-). Rozmawiałam z Agnieszką - pies:
a. nie nabrudził w domu
b. niczego nie zjadł, nie zniszczył, nie zdemolował
c. ponoć najpierw drapał w drzwi, ale wygląda na to, że to było wszystko.
d. przyłazi się cały czas przytulac i wygląda, że jest ok.

Z rzeczy gorszych - kuleje. Ja też to wczoraj zauważyłam na sesji zdjeciowej, ale myślałam, że chwilowe - okazuje się ze nie.
Trzeba będzie go zabrać do weta. sprawdzić czy szwy po tej kastracji jakieś nie zostały, co z tym kuleniem, no i zaszczepić!

jednym slowem na razie do przodu, a Teodora można z powodzeniem ogłaszać jako psa kanapowego. A mówiłam, że mieszkał w domu..

GameBoy - sie nam nie dziw......jakby urządził Adze jesień średniowiecza to trzeba by go było znów dziś gdzieś wywieźć.........dobrze ze tak nie jest. Baaaardzo dobrze.

Achaś - uprzejmie informuję, że Teodor bedzie w tv, ale dopiero za jakiś miesiac. Tyle się czeka:-( także domu pilnie szukamy, w razie co innego się tam pokaze.....

Posted

GameBoy napisał(a):
jakby teos zrobil jesien sredniowiecza to Aga miala dzwonic i ja bym go zabrala ;) wiec chill dziewczyny :p

No tego to mi nie mówiłaś...........Ty weź ja siedziałam jak na szpilkach, że będę musiała jechać.......pomóc tapetować, albo wykłądzinę odkupić, a ta mi tu mówi.........chill. Miej trochę szacunku dla starej kobiety, co ma nerwy na dogomanii zszarpane;-)

Posted

na dogo to wszyscy juz chyba maja zszargane nerwy, kazdemu kto tu cos robi przypinaja kwiatki :shake: a najgorzej, ze zawyczaj za plecami

wracajac do tematu, myslalam, ze Ci to powiedzialam wczoraj, tak sie ugadalam z Aga, ze miala robic proby czy pies zostawiony sam nei wyje, jezeli bylaby kicha - jedzie do mnie na noc

gdyby rano byl mexyk i aga nie dala z nim rady - pies mial isc do mnie

nie na dlugo ale jak widac w ogole ta opcja nie byla potrzebna

Posted

Nooo podobno na paru zdjęciach wyszedł rewelacja.
tajdzi bardzo prosi o wybaczenie, zdjęcia będa jutro, wczoraj i dziś miała jeszcze ze 3 sesje i jest zawalona.....

Posted

GameBoy napisał(a):
na dogo to wszyscy juz chyba maja zszargane nerwy, kazdemu kto tu cos robi przypinaja kwiatki :shake: a najgorzej, ze zawyczaj za plecami

wracajac do tematu, myslalam, ze Ci to powiedzialam wczoraj, tak sie ugadalam z Aga, ze miala robic proby czy pies zostawiony sam nei wyje, jezeli bylaby kicha - jedzie do mnie na noc

gdyby rano byl mexyk i aga nie dala z nim rady - pies mial isc do mnie

nie na dlugo ale jak widac w ogole ta opcja nie byla potrzebna

ja tam nikomu nie przyklejam.......najcześciej walę prosto z mostu co myslę - efekt - taka jedna mnie zstraszy procesem hihihi. Chociaż nie wie na czym polega zniesławienie.

Ale luuuzik:-)

ps. nie nie mówiłaś:-) powiedziałaś tylko, że Aga ma wyjść sprawdzić czy nie wyje. I że dziś gdyby był Sajgon miała o 7 dzwonić.

Tak czy siak - ja się naprawdę przejmuję i psami i dt.Doskonale wszystkie wiecie ile dt zniknęlo z powierzchni dogo po tym jak im upchnęli psa i olali.....

Nie szukajac daleko np. "ta co nie wie co to pomówienie"hihihih. na prośby dt o odebranie demolującego psa zaproponowała wypuszczenie go na ulicę. Tiaaa

Posted

GameBoy napisał(a):
tak...ja tez nam takie dobre rady, nawet od naszej forumowej wetki mam nr do strazy miejskiej zebym wiedziala, gdzie zadzwonic i powiedziec, ze "znalazlam" psa:shake:

Gameboy to o tej samej osobie piszemy:-). Forumowe wetki lubią sądami straszyć;-)

Posted

GameBoy napisał(a):
to pusc przez kane galilejska :evil_lol:

Hihih. Gorzej jak np. pójdzie i hazard będzie uprawiać w celu rozmnożenia.

Gusia puść. Mam nadzieję, że będę wkrótce za tymczas płacić:-). Bo na razie to teoś jest na "krzywy ryj" - na okresie próbnym.
Pani Teresa dzwoniła i przepraszała, że nei da rady na razie karmy podrzucić.........
Jayo coś tam napomykała o karmie.....ponagabuję,:-) ale jutro, dziś padam na twarz........