Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nadal nic. Agnieszka nie odbiera, GameBoy też:(. Ale jestem dobrej mysli....... Quote
Mośka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dziewczyny, bez paniki. Neigh, jakby coś się działo - byłabyś pierwszą poinformowaną :roll: Quote
GameBoy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dziewczyny z Agnieszka Neigh rozmawiałam pozniej niz do mnie dzwonila, oddzwonilam, ja nie zawsze moge odebrac - pracuje a rozmowy o psach sa tu srednio mile widziane z Aga u ktorej jest Teos tez rozmawialam, WSZYSTKO JEST W PORZADKU, pies nic nie zniszczyl, chyba nie wyl bo sasiadki by raczej do niej przyszly, je, spi, zalatwia sie na podworku, lubi glaskanki i lazi za Aga krok w krok panikujecie strasznie i zupelnie niepotrzebnie Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Się nie dziw:-) To było być albo nie być Teodora. Ja tam zdecydowanie wole żeby sobie mieszkał w ciepełku... no a poza tym przerzucanie go w kolejne miejsce .........niefajne dla psa. ALE UFF. nasi górą:-). Rozmawiałam z Agnieszką - pies: a. nie nabrudził w domu b. niczego nie zjadł, nie zniszczył, nie zdemolował c. ponoć najpierw drapał w drzwi, ale wygląda na to, że to było wszystko. d. przyłazi się cały czas przytulac i wygląda, że jest ok. Z rzeczy gorszych - kuleje. Ja też to wczoraj zauważyłam na sesji zdjeciowej, ale myślałam, że chwilowe - okazuje się ze nie. Trzeba będzie go zabrać do weta. sprawdzić czy szwy po tej kastracji jakieś nie zostały, co z tym kuleniem, no i zaszczepić! jednym slowem na razie do przodu, a Teodora można z powodzeniem ogłaszać jako psa kanapowego. A mówiłam, że mieszkał w domu.. GameBoy - sie nam nie dziw......jakby urządził Adze jesień średniowiecza to trzeba by go było znów dziś gdzieś wywieźć.........dobrze ze tak nie jest. Baaaardzo dobrze. Achaś - uprzejmie informuję, że Teodor bedzie w tv, ale dopiero za jakiś miesiac. Tyle się czeka:-( także domu pilnie szukamy, w razie co innego się tam pokaze..... Quote
GameBoy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 jakby teos zrobil jesien sredniowiecza to Aga miala dzwonic i ja bym go zabrala ;) wiec chill dziewczyny :p Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 GameBoy napisał(a):jakby teos zrobil jesien sredniowiecza to Aga miala dzwonic i ja bym go zabrala ;) wiec chill dziewczyny :p No tego to mi nie mówiłaś...........Ty weź ja siedziałam jak na szpilkach, że będę musiała jechać.......pomóc tapetować, albo wykłądzinę odkupić, a ta mi tu mówi.........chill. Miej trochę szacunku dla starej kobiety, co ma nerwy na dogomanii zszarpane;-) Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :laola: :multi::loveu::loveu::loveu: kochany złoty pies :loveu::loveu::loveu: :multi: sama bym takiego anioła chciała :loveu: i taki piękny w dodatku :multi: Quote
GameBoy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 na dogo to wszyscy juz chyba maja zszargane nerwy, kazdemu kto tu cos robi przypinaja kwiatki :shake: a najgorzej, ze zawyczaj za plecami wracajac do tematu, myslalam, ze Ci to powiedzialam wczoraj, tak sie ugadalam z Aga, ze miala robic proby czy pies zostawiony sam nei wyje, jezeli bylaby kicha - jedzie do mnie na noc gdyby rano byl mexyk i aga nie dala z nim rady - pies mial isc do mnie nie na dlugo ale jak widac w ogole ta opcja nie byla potrzebna Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Nooo podobno na paru zdjęciach wyszedł rewelacja. tajdzi bardzo prosi o wybaczenie, zdjęcia będa jutro, wczoraj i dziś miała jeszcze ze 3 sesje i jest zawalona..... Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 GameBoy napisał(a):na dogo to wszyscy juz chyba maja zszargane nerwy, kazdemu kto tu cos robi przypinaja kwiatki :shake: a najgorzej, ze zawyczaj za plecami wracajac do tematu, myslalam, ze Ci to powiedzialam wczoraj, tak sie ugadalam z Aga, ze miala robic proby czy pies zostawiony sam nei wyje, jezeli bylaby kicha - jedzie do mnie na noc gdyby rano byl mexyk i aga nie dala z nim rady - pies mial isc do mnie nie na dlugo ale jak widac w ogole ta opcja nie byla potrzebna ja tam nikomu nie przyklejam.......najcześciej walę prosto z mostu co myslę - efekt - taka jedna mnie zstraszy procesem hihihi. Chociaż nie wie na czym polega zniesławienie. Ale luuuzik:-) ps. nie nie mówiłaś:-) powiedziałaś tylko, że Aga ma wyjść sprawdzić czy nie wyje. I że dziś gdyby był Sajgon miała o 7 dzwonić. Tak czy siak - ja się naprawdę przejmuję i psami i dt.Doskonale wszystkie wiecie ile dt zniknęlo z powierzchni dogo po tym jak im upchnęli psa i olali..... Nie szukajac daleko np. "ta co nie wie co to pomówienie"hihihih. na prośby dt o odebranie demolującego psa zaproponowała wypuszczenie go na ulicę. Tiaaa Quote
GameBoy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 tak...ja tez nam takie dobre rady, nawet od naszej forumowej wetki mam nr do strazy miejskiej zebym wiedziala, gdzie zadzwonic i powiedziec, ze "znalazlam" psa:shake: Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 GameBoy napisał(a):tak...ja tez nam takie dobre rady, nawet od naszej forumowej wetki mam nr do strazy miejskiej zebym wiedziala, gdzie zadzwonic i powiedziec, ze "znalazlam" psa:shake: Gameboy to o tej samej osobie piszemy:-). Forumowe wetki lubią sądami straszyć;-) Quote
GameBoy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 to tak sie nia kumplujesz i ci nie powiedziala, ze jestem "kompletnie nieodpowiedzialna i klamliwa"?? oj Neigh nie znasz sie na ludziach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :shock: jak ja się cieszę, że nie wiem o czym piszecie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wrócilam z pracy i czytam dobre wiesci! Super!!! Pzdr. Quote
gusia0106 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Neigh, a kasę wysyłać do Ciebie, do DT czy czekać aż się rozmnoży?;) Quote
GameBoy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 gusia0106 napisał(a):Neigh, a kasę wysyłać do Ciebie, do DT czy czekać aż się rozmnoży?;) to pusc przez kane galilejska :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 w górę - a może jakies wieści z DT??????? :razz: Quote
Neigh Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 GameBoy napisał(a):to pusc przez kane galilejska :evil_lol: Hihih. Gorzej jak np. pójdzie i hazard będzie uprawiać w celu rozmnożenia. Gusia puść. Mam nadzieję, że będę wkrótce za tymczas płacić:-). Bo na razie to teoś jest na "krzywy ryj" - na okresie próbnym. Pani Teresa dzwoniła i przepraszała, że nei da rady na razie karmy podrzucić......... Jayo coś tam napomykała o karmie.....ponagabuję,:-) ale jutro, dziś padam na twarz........ Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 czy Teodorek dzisiaj też sam w nocy?? Quote
GameBoy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 juz nie ( chyba, ze znowu cos sie zmienilo w ostatniej chwili) bo Aga do konca tyg chodzi na noce wiec jej na bank nie ma Quote
Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Aga pracuje w systemie zmianowy, akurat ten tydzień jest na noce. Ale w nocy powinna być ta druga dziewczyna. Quote
gusia0106 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Mam jeszcze wpłatę od Asiaczka - razem wszystkiego 80 zł. Wysyłam Ci Neigh przelew. A w totka zagram swoją drogą;) Quote
Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Był jeden telefon w spawie Teodora, pani szuka swojego zaginionego psa, ale to na 90% nie jest on:( Quote
Recommended Posts