Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może warto dodać w tych ogłosznieach, że on duży nie jest - no wiecie - taki do kolana;) (To jeszcze zależy kto gdzie ma kolano pewnie;) )

I że ma koło 8 lat - więc nie wariuje jak młodziak, ale też nie jest dziadkiem.

Komu Teo, Komu??:cool3:

Posted

No to ja mam jeszcze jedną prośbę w kwestii allegro:oops:

beatka jak możesz to zmień dane kontaktowe z Neigh na moje:oops:
I tak mi dziewczyna baaaaaaaaaaaardzo pomogła - hotel, strzyżenie, o kastracji nie wspomnę...Nie chciałabym jej jeszcze obciążać kwestią adopcyjno - kontaktową. Tym bardziej, że ją znająz zaraz sobie wynajdzie jakąś giga biedę:diabloti: Albo bida wynajdzie Neigh;)

Moje dane to:
[email protected]

510 833 888

Posted

SŁUCHAJCIE!

Pilna sprawa!!!
Z przyczyn, o których nie chcę teraz pisać, bo to ani nie czas ani nie miejsce, MUSIMY ZABRAĆ Teośka z hotelu. Pilnie!!

Bardzo proszę o pomoc w szukaniu tymczasu albo innego hotelu!!!
NA CITO!!

Z informacji najnowszych: Teodor przeszedl cudowną przemianę - daje się głaskać, przytulać, nawet pokazuje i daje brzuch do głaskania. Jest cudowny! Pięknie chodzi na smyczy, reaguje na wołanie, grzeczny, posłuszny - będzie psem idealnym.

Posted

Ja napiszę. Pies jest SUUUPER. Wywałał dziś nawet brzuch do głaskania. Byłam tam dziś rano z pierwszą chętną. Niestety go nie zabrała, a musze z całą stanowczością przyznać, ze zachowywał się bez zarzutu.

Za to JA mam zarzuty wobec hotelu. Z przykrością to piszę, bo to w sumie polecony przeze mnei i moja znajoma..........Niestety muszę otwarcie stwierdzić, że pies jest niedopilnowany. Gania sobie po ogromnym, nieogrodzonym terenie. Na moje pytania czy aby NA PEWNO nie pobiegnie dalej, usłyszałam zapewnienia ze jest bardzo karny......po czym na moich oczach pognawł kawał drogi i zniknał z oczu na przedmieściach wsi. Owszem wrócił. Tylko ze takie sytuacje NIE MOGĄ sie zdarzać. A ponieważ zdarzyły się w mojej obecności, nie mogę wykluczyć sytuacji, ze zdarzą się takze gdy mnie nie będzie.

Jest mi strasznie głupio i przykro, tym bardziej ze oprócz Todora przebywa tam jeszcze jeden pies - też ja hotel poleciłam.......

Potrafię sie przyznać do błędu wiec niniejszym się przynaje i proszę o pomoc w znalezieniu innej opcji.

Chłopak naprawdę bezproblemowy, poza tym ze manifestuje dominację w stosunku do innych samców. ( kład dziś łeb na karku tego drugiego )

Posted

cholera no :roll: to faktycznie niedobrze bo co jak któregoś razu nie wróci - jeszcze hormony mu nie przestały buzować przecież :shake:

Beatko - czy mogłabyś wyróżnić allegro Teodora??? jeśli problem z opłatą na allegro to Ci prześlę te 12 zł na wyróżnienie :modla:

Posted

A mnie się dziś łzy w oczach kreciły..........ostatnio jak mu próbowałam z łąpy ( jeszcze owłosionej ) wyciągnąć rzepa, to mnie oburczał. Dziś mu uszy wykrecałam ...............strasznie pocharatne ma od wewnątrz, maskara. Przemywałam po kastracji ( bardzo ładnie wygląda) no i cisza absolutna.
Z takim ciut przestraszonym poddańczym ruchem wywalił brzuchol......

On burczał ze strachu. Fakt inny pies.Ale nieodpowiedzialność Magdy i jej meża mnie poraziła...........Przecież na wsi pełno się róznych burków kreci......Wiecie, oni się dziś zachowywali tak jak ludzie na których ja straz miejska wzywam. Wstyd mi........