Neigh Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='_beatka_']teodorkowe allegro:multi: http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=313829594 A nie mogę zobaczyć - bo mi się strona do logowania pokazuje:-( Quote
gusia0106 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może warto dodać w tych ogłosznieach, że on duży nie jest - no wiecie - taki do kolana;) (To jeszcze zależy kto gdzie ma kolano pewnie;) ) I że ma koło 8 lat - więc nie wariuje jak młodziak, ale też nie jest dziadkiem. Komu Teo, Komu??:cool3: Quote
gusia0106 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Mi też się strona logowania otwiera Quote
_beatka_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 http://www.allegro.pl/item313829594_teodor_piekny_mix_sznaucera_szuka_dobrego_domu.html a teraz? zaraz dopiszę do aukcji:razz: Quote
Miki Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='_beatka_']http://www.allegro.pl/item313829594_teodor_piekny_mix_sznaucera_szuka_dobrego_domu.html a teraz? zaraz dopiszę do aukcji:razz: No teraz jest:multi::multi::multi: Quote
gusia0106 Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Teraz jest super!!! Dzięki beatka:Rose: Quote
Neigh Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Moim zdaniem jest ok. Oby ktoś się chłopakowi trafił....... Quote
_beatka_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 w razie sugestii dodatkowych co do treści to proszę pisać a zmienię:razz: Quote
Neigh Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 _beatka_ napisał(a):w razie sugestii dodatkowych co do treści to proszę pisać a zmienię:razz: To dopisz, że wykastrowany:-) i dzieęęki wielkie:-) Quote
baffi2 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Na moim osiedlu błąka się sznaucer... Nie daje do siebie podejść:roll: Quote
Wisełka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Teodorek wydaje się dużo większy na fotkach niż do kolana :p Myślałam że to olbrzym :evil_lol: Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Piękny Psiak...:loveu: Oby domek znalazł się jak najszybciej i trafił na drugiego takiego Anioła jak Gusia...:loveu: Quote
gusia0106 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 No to ja mam jeszcze jedną prośbę w kwestii allegro:oops: beatka jak możesz to zmień dane kontaktowe z Neigh na moje:oops: I tak mi dziewczyna baaaaaaaaaaaardzo pomogła - hotel, strzyżenie, o kastracji nie wspomnę...Nie chciałabym jej jeszcze obciążać kwestią adopcyjno - kontaktową. Tym bardziej, że ją znająz zaraz sobie wynajdzie jakąś giga biedę:diabloti: Albo bida wynajdzie Neigh;) Moje dane to: [email protected] 510 833 888 Quote
gusia0106 Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 SŁUCHAJCIE! Pilna sprawa!!! Z przyczyn, o których nie chcę teraz pisać, bo to ani nie czas ani nie miejsce, MUSIMY ZABRAĆ Teośka z hotelu. Pilnie!! Bardzo proszę o pomoc w szukaniu tymczasu albo innego hotelu!!! NA CITO!! Z informacji najnowszych: Teodor przeszedl cudowną przemianę - daje się głaskać, przytulać, nawet pokazuje i daje brzuch do głaskania. Jest cudowny! Pięknie chodzi na smyczy, reaguje na wołanie, grzeczny, posłuszny - będzie psem idealnym. Quote
malawaszka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 cholera jasna co się stało? :placz: nijak nie mogę pomóc w szukaniu hoteliku :shake::-( Quote
_beatka_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 dane zmienione, niestety na hotelikach się nie znam więc nie mam jak pomóc ale wpisz może w tytule wątku?może ktoś coś poleci? Quote
malawaszka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ja też zmieniłam na alegratce dane Quote
auraa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 W Otrębusach jest jakiś hotel. Dziewczyny z Ostrowii oddają tam swoje psy. Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A co to w tym hoteliku sie stało... pzdr. Quote
Neigh Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja napiszę. Pies jest SUUUPER. Wywałał dziś nawet brzuch do głaskania. Byłam tam dziś rano z pierwszą chętną. Niestety go nie zabrała, a musze z całą stanowczością przyznać, ze zachowywał się bez zarzutu. Za to JA mam zarzuty wobec hotelu. Z przykrością to piszę, bo to w sumie polecony przeze mnei i moja znajoma..........Niestety muszę otwarcie stwierdzić, że pies jest niedopilnowany. Gania sobie po ogromnym, nieogrodzonym terenie. Na moje pytania czy aby NA PEWNO nie pobiegnie dalej, usłyszałam zapewnienia ze jest bardzo karny......po czym na moich oczach pognawł kawał drogi i zniknał z oczu na przedmieściach wsi. Owszem wrócił. Tylko ze takie sytuacje NIE MOGĄ sie zdarzać. A ponieważ zdarzyły się w mojej obecności, nie mogę wykluczyć sytuacji, ze zdarzą się takze gdy mnie nie będzie. Jest mi strasznie głupio i przykro, tym bardziej ze oprócz Todora przebywa tam jeszcze jeden pies - też ja hotel poleciłam....... Potrafię sie przyznać do błędu wiec niniejszym się przynaje i proszę o pomoc w znalezieniu innej opcji. Chłopak naprawdę bezproblemowy, poza tym ze manifestuje dominację w stosunku do innych samców. ( kład dziś łeb na karku tego drugiego ) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dzieki Neigh za wyjasnienie. Faktycznie, pozostawienie tam Teodora to bardzo prawdopodobna "powtórka z rozrywki"... Pzdr. Quote
malawaszka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 cholera no :roll: to faktycznie niedobrze bo co jak któregoś razu nie wróci - jeszcze hormony mu nie przestały buzować przecież :shake: Beatko - czy mogłabyś wyróżnić allegro Teodora??? jeśli problem z opłatą na allegro to Ci prześlę te 12 zł na wyróżnienie :modla: Quote
Neigh Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A mnie się dziś łzy w oczach kreciły..........ostatnio jak mu próbowałam z łąpy ( jeszcze owłosionej ) wyciągnąć rzepa, to mnie oburczał. Dziś mu uszy wykrecałam ...............strasznie pocharatne ma od wewnątrz, maskara. Przemywałam po kastracji ( bardzo ładnie wygląda) no i cisza absolutna. Z takim ciut przestraszonym poddańczym ruchem wywalił brzuchol...... On burczał ze strachu. Fakt inny pies.Ale nieodpowiedzialność Magdy i jej meża mnie poraziła...........Przecież na wsi pełno się róznych burków kreci......Wiecie, oni się dziś zachowywali tak jak ludzie na których ja straz miejska wzywam. Wstyd mi........ Quote
Wisełka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Neight to przecież nie Twoja wina, chciałaś dobrze. Niestety nie da się wszystkiego przewidzieć :calus: Quote
malawaszka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Neigh oszalałaś??? za co Ci wstyd? za nieodpowiedzialność innych? :mad: Quote
Recommended Posts