GameBoy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 wlasnie mialam Cie pytac....szkoda :roll: Quote
GameBoy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 rozmawiłam z Agą - pies super ! - załatwia sie tylko na podworku ( czesto sika i po troche moze warto zwrocic na to uwagę? kuleje nadal) - nie wyje - nie jest szczekliwy - nic nie niszczy - apetyt ma - dzieci lubi - sprawdzone - nie boi sie windy, halasu ulicznego - nie agresywny do zwierzat mijanych na ulicy - ladnie chodzi na smyczy - zostaje sam bez piskow, szalenstw itd typowy czysty, spokojny psiak blokowo-mieszkaniowy. Quote
Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Jednym słowem trzeba go koniecznie zabrać do weta. Zebrać te wszystkie info ( zwłaszcza niepokojące - o sikanie po trochu - koniecznie). Hmmm nie wiem czy się wyrobię jutro - ale może bym to od razu załatwiła, bo przez najbliższe dwa tygodnie mam kanał totalny. W razie co, Gusia dasz radę? -kuleje -sikanie po trochu -szwy po kastracji no i szczepienia!!!! Jednym prostym słowem - pies był domowy - blokowy. Dziewczyny poprawiać ogłoszenia:-) A jutro go zabieram do Wotu:-). Oby to mu przyniosło szczeście..... GameBoy, a nie mogłabyś jego wrzucić na te ogłoszenia o których mi dziś mówiłaś, plisss??? Quote
GameBoy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 mogalbym i juz wrzucilam puscilam go tez mailem przechodnim po ludziach, ktorzy pisali w sprawie psow Quote
Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ta Twoja Agnieszka to nam z nieba spadła........a w tamtym "hotelu" mowili że: - apetytu nie ma - zdziwiłam się bo wtrąbił kolację u mnie az miło - nie mówili ze kuleje, a na sesji zdjęciowej nawet Tajdzi zauważyła - mowili, że nie moze być w kojcu bo ujada - u mnie w pokoju obok, podrapał chwilkę w drzwi, a potem do rana cisza. Rozszerza to jego możliwości adopcyjne. Dzięki GameBoy:-) Quote
GameBoy Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 ni ma za co :eviltong: ja klamliwa i nieodpowiedzialna, wierzysz w to co napisalam :diabloti: oby chlopak jak najszybciej znalazl dom staly, bo tylko mu sie w glowie miesza ta zmiana miejsc Quote
Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 No dokładnie, zdezorientowany jest biedny, ale odnoszę wrażenie ze lubi być psem domowym, a nie ulicznym:-). Dom stały pilnie potrzebny!!!!!! Słuchajcie ruszam różne dawne kanały znajomościowe, jak to nic nie da, to już nie wiem co może dać........ Quote
Neigh Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Posłuchajcie zadzwoniła Pani ta od zgubionego psa. Jej pies zginął na Bródnie ( ten sam więc kierunek ) dawno temu - ponad pół roku. To raczej nei jest Teodor, ale Pani postanowiła sprawdzić, żeby mieć czyste sumienie. Chyba przyjedzie jutro pod ten Wot - jesli to niej jej pies.........to moze jednak.........eee ja tam zawsze się łudzę. Ale skoro tak szuka tamtego, to raczej nei jest to zły człowiek, prawda? Quote
Neigh Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No więc tak - byliśmy na nagraniu w Wotcie - będzie nasza gwiazda pokazywana po programie "Zwierzaki" - w rubryce 'zagubione". Porócz niego był śliczny jamniik, pekińczyk, husky, i malutki szczeniak w typie onka. Jednym słowem silna grupa. Pekińczyk to nie wiem - reszta faceci. No a teraz rozliczenia Miki - 20 zł Malawaszka - 20 zł Mośka - 40 zł Epe - 20 zł Neigh 20 zł - 120 zł - wpłaty na moje konto Gusia 20 zł Gosia ( od Przemka :-) ) - 20 zł + 40 zł ( ale nie wiem kto - zakładam ze Bigos + Ktoś) - 80 zł wpłaty na konto Gusia Gusia możesz sprawdzić i rozpisać??? Czyli razem 200 zł Dziś opłaciłam tymczas do 20.03 - 200 zł karma - 30 zł benzyna ( sorki Kochane, ale 3 razy gnałam do Wawy ( Wot, odwóz do 1 hotelu, odwóz do 2 hotelu, jazdy na miejscu ) - jakieś 250km ponad to w sumie było - na benzynę poszło ze 100 zł ale liczę 60 zł ( ok?) W sumie wydatki - 290 zł Ode mnie dostał jeszcze pratel + fiprex. Na razie na więcej nie mam:-(. Reasumując 290 zł wydano Zebrano 200 zł jesteśmy 90 zł na minusie.:-( . Czy raczej ja jestem:-) Quote
Asiaczek Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja tez wpłaciłam 20 zł. na konto A.O. Pzdr. Quote
_beatka_ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 proszę zajrzyjcie jak możecie, sprawa jest bardzo pilna!!! psa może rozjechać samochód, nie da się go złapać:placz: może słyszeliście, że taki pies się komuś zgubił???? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9553493#post9553493 Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 i co tam u naszego gwiazdora??? :loveu: Quote
GameBoy Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 nikt nowy sie nie odezwał? nikt nie pyta? niedobrze :shake: Quote
Neigh Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 W ogole nikt się nie odezwał, ani nowy ani stary. Tylko ta pani od zagubionego, ale sie do wszystkich odzywa, także się nie liczy. Ten program "Psy i inne zwierzaki" jest jutro o 17 - po nim będzie Teodor. Jeśli nikt nie zadzwoni, to się chyba załamię..... Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 aaa ja myślałam, że w tv już był - trzymam :kciuki: za jutro!!! Quote
GameBoy Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 sama chetnie obejrzę, mam nadzieje, że mi się uda :p Quote
Wisełka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Kurczaki a ja pewnie nie obejrzę bo będę w pracy... ale najważniejsze żeby w TV zobaczył go jego przyszły właściciel :p Trzymam kciuki z całej siły! Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ja dzisiaj widziałam tłumy warszawiaków wracających z gór do domu i wszyscy jutro zasiądą przed tv i będą walczyć o Teodorka :loveu: a gdzie te fotki od Tajdzi bo się nie mogę doczekać :oops: Quote
Neigh Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 malawaszka napisał(a):ja dzisiaj widziałam tłumy warszawiaków wracających z gór do domu i wszyscy jutro zasiądą przed tv i będą walczyć o Teodorka :loveu: a gdzie te fotki od Tajdzi bo się nie mogę doczekać :oops: No ja też.........ale nie mam na to wpływu, po prostu trzeba cierpliwie poczekać Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 podrasowałam opis Tedka na allegro;) w związku z tym, ze rudzik narazie nie idzie do hotelu chętnie się dołożę do Teodorkowej puli na utrzymanie:razz: Quote
_beatka_ Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 gdzie wpłacać pieniążki bo nie mogę znaleźć numeru konta:roll: Quote
Neigh Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 _beatka_ napisał(a):podrasowałam opis Tedka na allegro;) w związku z tym, ze rudzik narazie nie idzie do hotelu chętnie się dołożę do Teodorkowej puli na utrzymanie:razz: No to super. Teoretycznie dziś była emisja Teodorowego ogłoszenia - niestety obejrzec nie mogłam. Efekt jest fatalny - nawet jednego telefonu:(. Quote
auraa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 cierpliwości" co nagle to po diable" . W końcu musi sie ktoś znaleźć. Quote
Neigh Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 No tak, ale wiesz wszędzie ogłoszenia, mailing, allegro, tv i NIC? mam nadzieję, że wreszcie coś się ruszy. A tak poza tym w niedzielę na tydzień wyjezdzam - gdyby co to tylko po tel można mnie dopaśc:-) Quote
Recommended Posts