Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neigh napisał(a):
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że na hotel nie ma właściwie zebranej żadnej kwoty + brak wizji na dom.......dziś mam strasznego doła....

Gusia nie dostałam od Ciebie numeru konta!!!

Posted

Zglosil sie do mnie domek, zainteresowany sznaucerem albo wyzlem - w warszawie.
Ale chca mlodszego zwierzaka. Moge sprobowac ich namowic na zabranie Teodora na probe.
Ciotki, to nie lenistwo, tylko zarobienie - prosze slicznie i unizenie o fotki Teodora na [email protected].

Posted

Fotki wyślę. Miałam jechać tam we wtorek robić lepsze. Na razie mam ultimatum:

zabrać psa do środy, bo go odwiozą do schroniska. No faaajnie.

Poza tym ponoć są kleszcze, a on nie jest zabezpieczony - kurna nie miała baba kłopotu to ma.

Posted

Kochane moje. Gusia jest chwilowo wyjechana. Proszę więc o konkrety. Mając nawet hotel za 200 zł - jest ta kwota potrzebna. Potrzebuję 10 osób, które się zobowąża do wpłat ( comiesięcznych po 20 zł).

Neigh - 20 zł

Posted

ja na razie odpadam, zobowiązałam się już do 2 hotelików na psy krzyczkowe:roll:mam nadzieje, że ciuszkowe aukcje Neigh ruszą bo na razie jest cisza i na dogo i na allegro:placz:

Posted

Podsumowuję:
Neigh - 20 zł
Miki- 20 zł
Malawaszka - 50 zł ( od marca)

Czyli mamy 90 zł

6 osób jeszcze potrzeba........bardzo Was proszę. No moze z 8 bo jeszcze karma......

Posted

Państwo przyjadą jutro do MNIE. No bo tak dziś by mogli około 19.....no to wiecie na zewnątrz za zimno i ciemno, ani na spacer, ani się psu spokojnie przyjrzeć.
A poza tym atmosfera tam siekierzasta. Wojna na smsy wczoraj do 1 w nocy trwała.
Kurde nic nie poradzę, ze dla mnie pewne sprawy są czarno - białe. I BASTA.

Ustalone zostało więc: ja go jutro zabiorę do siebie - Państwo przyjadą......I w razie co w środę go MUSZĘ gdzieś zawieźć - jedną noc, no trudno coś wymyślę, ale wiecej to graniczy z cudem. Mogłam go zabrać dziś, ale się do hotelu nie mogę dodzwonić, a poza tym - jutro bym go nie dała rady do hotelu odwieźć.....także o.

Do 14 Pani ma zadzwonić i potwierdzić wizytę........
Jayo się wszyscy na trzy, cztery w pas kłaniamy......

I z przerwami kciuki trzymamy.

Zauważyłyście, ze rymuję??? To objaw nasilającego się stresu hihihi.

Posted

Jestem Dziewczyny...
Ja też oczywiście dokładam 20 zł
Zaraz postaram się zmienić tytuł wątku.
Do mnie w sprawie Teosia i na maila i na telefon niestety nie odzywał się nikt...........

Neigh - Ty czarownica jesteś:diabloti: Musi się udać

A w razie jakby jakimś cudem nie, to ja będę od niedzieli w Wawie i faktycznie do Piaseczna jakoś strasznie daleko nie mam - podjadę kiedy tylko będzie trzeba