_beatka_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 oglądalność na allegro ma bardzo dobrą, może się coś ruszy:roll: Quote
Miki Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Neigh napisał(a):Najgorsze w tym wszystkim jest to, że na hotel nie ma właściwie zebranej żadnej kwoty + brak wizji na dom.......dziś mam strasznego doła.... Gusia nie dostałam od Ciebie numeru konta!!! Quote
jayo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zglosil sie do mnie domek, zainteresowany sznaucerem albo wyzlem - w warszawie. Ale chca mlodszego zwierzaka. Moge sprobowac ich namowic na zabranie Teodora na probe. Ciotki, to nie lenistwo, tylko zarobienie - prosze slicznie i unizenie o fotki Teodora na [email protected]. Quote
Neigh Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Fotki wyślę. Miałam jechać tam we wtorek robić lepsze. Na razie mam ultimatum: zabrać psa do środy, bo go odwiozą do schroniska. No faaajnie. Poza tym ponoć są kleszcze, a on nie jest zabezpieczony - kurna nie miała baba kłopotu to ma. Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 o boże a ja już mam pustki na koncie :placz: Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kochane moje. Gusia jest chwilowo wyjechana. Proszę więc o konkrety. Mając nawet hotel za 200 zł - jest ta kwota potrzebna. Potrzebuję 10 osób, które się zobowąża do wpłat ( comiesięcznych po 20 zł). Neigh - 20 zł Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ja się zobowiązuję wpłacać 50 co miesiąc.. ale od marca bo w tym już nie dam rady :( Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 W tym to zostało niecałe pół, to mniej potrzeba. Wieeelkie Ci dzięki Malawaszko:modla: Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 zapłacę mu jeszcze za odrobaczenie i frontline. Naprawdę na razie wiecej nie dam rady...... Quote
_beatka_ Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ja na razie odpadam, zobowiązałam się już do 2 hotelików na psy krzyczkowe:roll:mam nadzieje, że ciuszkowe aukcje Neigh ruszą bo na razie jest cisza i na dogo i na allegro:placz: Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Podsumowuję: Neigh - 20 zł Miki- 20 zł Malawaszka - 50 zł ( od marca) Czyli mamy 90 zł 6 osób jeszcze potrzeba........bardzo Was proszę. No moze z 8 bo jeszcze karma...... Quote
epe Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja napewno coś prześlę - 20,-/m-c pewne,a jak się uda to więcej! Quote
jayo Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Trzymajcie kciuki - mozliwe, ze Panstwo podjada go zobaczyc dzis.. Quote
Wisełka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 3mamy z całej siły!!! Żeby się udało, żeby się udało... :roll: Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 trzymam z całej siły!!!!!!!! :kciuki: Gusia zmień tytuł, że potrzebne wsparcie finansowe Quote
Wisełka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 malawaszka napisał(a):trzymam z całej siły!!!!!!!! :kciuki: Gusia zmień tytuł, że potrzebne wsparcie finansowe Gusia wyjechała na kilka dni Quote
beka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Neigh ja też dorzucę 50 zla, ale przepraszam nie mogę co miesiąc (7-9 psów )..... Quote
Neigh Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Państwo przyjadą jutro do MNIE. No bo tak dziś by mogli około 19.....no to wiecie na zewnątrz za zimno i ciemno, ani na spacer, ani się psu spokojnie przyjrzeć. A poza tym atmosfera tam siekierzasta. Wojna na smsy wczoraj do 1 w nocy trwała. Kurde nic nie poradzę, ze dla mnie pewne sprawy są czarno - białe. I BASTA. Ustalone zostało więc: ja go jutro zabiorę do siebie - Państwo przyjadą......I w razie co w środę go MUSZĘ gdzieś zawieźć - jedną noc, no trudno coś wymyślę, ale wiecej to graniczy z cudem. Mogłam go zabrać dziś, ale się do hotelu nie mogę dodzwonić, a poza tym - jutro bym go nie dała rady do hotelu odwieźć.....także o. Do 14 Pani ma zadzwonić i potwierdzić wizytę........ Jayo się wszyscy na trzy, cztery w pas kłaniamy...... I z przerwami kciuki trzymamy. Zauważyłyście, ze rymuję??? To objaw nasilającego się stresu hihihi. Quote
malawaszka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 zaklinam los!!!! w końcu MUSI coś pójść dobrze!!!!!!! :kciuki: Quote
GameBoy Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
gusia0106 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Jestem Dziewczyny... Ja też oczywiście dokładam 20 zł Zaraz postaram się zmienić tytuł wątku. Do mnie w sprawie Teosia i na maila i na telefon niestety nie odzywał się nikt........... Neigh - Ty czarownica jesteś:diabloti: Musi się udać A w razie jakby jakimś cudem nie, to ja będę od niedzieli w Wawie i faktycznie do Piaseczna jakoś strasznie daleko nie mam - podjadę kiedy tylko będzie trzeba Quote
Recommended Posts