Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też trzymam z całych sił. Bafek wyciągnie coś ze skarbonki, nie martw się. A może i transport da się załatwić. Zależy dokąd.

Skandal - usypiać 5-letniego psa! Dlaczego te guzy są nieoperowalne? Bafek pozdrawia Saurona. A swoją drogą - niezłe imię mu daliście. Tyle ma z Saurona co ja z Królewny Śnieżki.

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Ja też trzymam z całych sił. Bafek wyciągnie coś ze skarbonki, nie martw się. A może i transport da się załatwić. Zależy dokąd.

Skandal - usypiać 5-letniego psa! Dlaczego te guzy są nieoperowalne? Bafek pozdrawia Saurona. A swoją drogą - niezłe imię mu daliście. Tyle ma z Saurona co ja z Królewny Śnieżki.

ja go nie nazywałam, guzy są tak usadowione w nosku, że nie da sie ich zoperowac!!!!!On ma ok 3 lat!!;)

Posted

Ocelot, jakie on ma szanse przy tobie?! Ale żeby było ciekawiej, stawiamy na Chorwację i Austrię. Dziękuję za PW. Niewesoło jest. Pytam, gdzie się da.

Ecci, może jest jakaś szansa? Wiesz, co lekarz to diagnoza. Ja wierzę.

Posted

Bafek jest bardzo rozczarowany postawą "naszych chłopców" - trzeba bramki strzelać, a nie wozić się z jedną przez 2/3 meczu. Tylko kto ma to robić? Gdzie jest ten cudowny Smolarek? Samym Borucem meczu się nie wygra. Za to jest zachwycony Chorwacją. Baf, uciekaj, bo cię dziewczyny zlinczują.

Posted

[quote name='agata51']A próbowałaś w ruletkę albo w kości? Tu nie musisz się znać - wystarczy twoja intuicja. Poker też jest fajny.[/quote
Kto mnie tu wzywa? :crazyeye: Pewnie,że Poker jest fajny :evil_lol:

Posted

Dzwoniłam do Buni. 19.06. godz.11.00 Bafek idzie pod nóż. Proszę o wsparcie - duchowe, rzecz jasna. Pocieszajcie, podtrzymujcie na duchu, dodawajcie odwagi i co tam jeszcze. Baf szczęściarz - żyje w całkowitej nieświadomości tego, co go czeka. Takiemu to dobrze!

Posted

[quote name='agata51']Dzwoniłam do Buni. 19.06. godz.11.00 Bafek idzie pod nóż. Proszę o wsparcie - duchowe, rzecz jasna. Pocieszajcie, podtrzymujcie na duchu, dodawajcie odwagi i co tam jeszcze. Baf szczęściarz - żyje w całkowitej nieświadomości tego, co go czeka. Takiemu to dobrze!
19.06!!!!
mam zajęcia!!! Już widzę jak będę w nich uczestniczyć!!!
Pamiętam jak Pimek przed operacją za piłką biegał, a jak wzięłam smycz i powiedziałam, że idziemy to się do tego głupkowato cieszył!!! Zwierzęta tak mają...czasem warto im tego pozazdrościć!!!

Posted

19 będę trzymać kciukasy za Bafka. Dobrze, że bidula nie wie co go czeka.

Postawiłam dzisiaj na Rumunię:diabloti: dość ryzykowne, jak również na Holandię.
Nie lubię włoskiej piłki, również francuskiej;)

Hieniek pojedzie do hoteliku do Wiosny. Jeśli ktoś może go wspomóc pieniążkiem to prosimy (250 zł. miesięcznie +nieznane koszty operacji)
Wiosna zadzwoniła do schronu i sobie go zaklepała jako osoba adoptująca.
W przyszłym tyg. kastracja, a prawdopodobnie w sobotę, lub niedzielę wyjazd do Kluczborka. Transportu szukamy też;)

Bafuś sorry postaram się więcej o Hieniu nie marudzić na Twoim wątku;)

Posted

Wszelkie psiaczki mile widziane na wątku Bafusia.

Ocelot, dzisiaj obstawiam tak jak ty. Ja też nie lubię Włochów ani Francuzów. Holandia to mój faworyt od zawsze.
Śledzę wątek Hienka, więc jestem na bieżąco.

Strasznie się boję tej operacji. Chyba jestem głupia.

Posted

agata51 napisał(a):
Wszelkie psiaczki mile widziane na wątku Bafusia.

Ocelot, dzisiaj obstawiam tak jak ty. Ja też nie lubię Włochów ani Francuzów. Holandia to mój faworyt od zawsze.
Śledzę wątek Hienka, więc jestem na bieżąco.

Strasznie się boję tej operacji. Chyba jestem głupia.

Coś Ty, ja to panikara jestem, rok temu mojemu Maksowi wrósł paznokieć, trzeba było zboczyć jak panikowałam:evil_lol:
Ja w tej piłce to bardziej emocjami się kieruję niż wiedzą;)

Posted

Co wy z tymi porankami w sypialni? Ja bym zasnąć nie mogła, mając przed oczami wizję poranku/a. Z Bafka też raczej nocny marek. Lubimy się budzić w barwach gorącego południa.

Posted

agata51 napisał(a):
Ecci, muszę koniecznie wiedzieć - odbierzesz Bafka pod koniec czerwca? Pilne.

łojej!!! Nie dam rady!!!!!!!!!! I co teraz???