ecci Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 To super, w takim razie w przyszłym tygodniu czekam na wiadomości!!! Quote
agata51 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Strasznie trudno wejść do Bafka. Dogo działa właśnie o tej porze, kiedy ja jestem zajęta (ja też bywam zajęta, cioteczki). W nocy, kiedy lubię i mogę najbardziej - kicha. Buffalo ma się dobrze, dzielnie znosi upały - zresztą on zawsze lubił wygrzewać się na słoneczku. Stwierdzam, że to najgrzeczniejszy psiak z całej mojej sforki. Paróweczka kochana. Nie mogę robić zdjęć (zresztą Ecci i tak nie wstawia), bo Betka-Egida pogryzła mi komórkę. Poproszę córkę, to zrobi i od razu wstawi. Może zdążę podejrzeć i czegoś się nauczyć (ona wszystko tak szybko robi!). Ecci, kończ spokojnie remont (by the way, na jakim jesteśmy etapie? może jakieś fotki z placu budowy?), ale ostrzegam - 30.06. zjawiam się pod twoimi drzwiami z Bafkiem pod pachą. Odezwij się chociaż. Ale pewnie też nie możesz wejść na dogo. Pozdrawiamy. Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja mam koszmar z dogo!!! W ogóle mi nie chodzi!!! Zaraz spróbuję fotki wstawic, chociaż właśnie na budowę mnie wzywają:placz: Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 uwaga... wstawiam zdjęcia remontu!!! 3...2...1... oto mały pokój, została nałożona gładź, obrobione okna, wstawione drzwi, wyszlifowane zostały 3 ściany, do zrobienia jest sufit i 1 ściana Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 oto kuchnia, do położenia została gładź, i kafelki na ścianę oraz podłogę Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 duży pokój w którym będzie sypialnia!!! SKOŃCZONY:multi::multi::multi: Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 przedpokój zostały wstawione nowe drzwi, położone tynki i zrobiona wylewka, do zrobienia jest jeszcze gładź i kafle na podłodze Quote
ecci Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 i na koniec łazienka... tu mi się płakac chce...do położenia zostały kafle, do zrobienia częśc wylewki, wanna Quote
agata51 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 No, fajnie to wygląda, nie powiem. Jutro pokażę TŻ - niech oceni fachowym okiem. To piętrowe mieszkanko? Bo kuchnia jakby niżej. Zielono masz za oknami. Ładnie. Tak czy owak, kochana, masz czas do kończ czerwca. A poza tym wszystko w porządku? Jak studia? Masz już sesję? Dużo egzaminów? Trzymaj się, mała. Quote
ecci Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Nie,to jest na jednym poziomie wszystko, okolica jest bardzo zielona, porobię w przyszłym tygodniu fotki tej okolicy, tu jest bardzo spokojnie auta prawie nie jeżdżą, niedaleko park i łąki, coś wspaniałego, że akurat tu udało nam się kupic to mieszkanie, jest tylko jeden minus, to jest stare budownictwo i wychodzą różne rzeczy... sesja za 3 tygodnie, już się po woli uczę, na razie jednak jeszcze mam spokój!!! Quote
agata51 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Sesja zdjęciowa Bafusia czas: dziś miejsce: "psie pole" za domem :loveu: Quote
ecci Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Boskie, Bafek jest przesłodki:loveu::loveu::loveu: A Egida jaka śliczna!!!I pewnie nic a nic nie szkodzi, że pogryzła telefon???:evil_lol: Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Żeby tylko telefon! Oj, rozpieściły ją dziewczyny w rzeszowskim schronisku okrutnie! A Bafuś fotogeniczny jak mało kto. Zwróciłaś uwagę na tę narośl? Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Właśnie wróciliśmy od Buni. Bafek okazał się histerykiem - najpierw w taksówce, potem w lecznicy. Miał pobraną krew - przymierzamy się do operacji 3 w 1 - narośl, jajka i zęby (są podobno w fatalnym stanie). W sumie będzie to kosztowało nieco ponad 200zł. Dzisiejsze pobranie krwi - 25zł. Taksówek nie liczę. To co, Ecci, idziesz na to? Ta narośl jest dość pilna - może pęknąć - więc nie ma na co czekać. A przy okazji reszta - po co chłopaka męczyć kilkoma narkozami? Poza tym każda coś kosztuje. Dzielimy się kosztami pół na pół? Witaj, Olenko. Co słychać? Zapracowana? Quote
Olena84 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Tak, tak pracy dużo... 200 zł to mało za 3 operacje, w Warszawie byscie sie moze w 1000 zł zmiescily... Quote
ecci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jasne że idę, tylko tyle napiszę, bo nie wiem co w sumie mam pisac:multi: tylko martwi mnie to, że Matki Boskiej Pieniężnej mam dopiero 10:razz: A na narośl to w sumie w 1 kolejności patrzyłam...tylko nie napisałam... Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Damy radę, Ecci. Trzeba to zrobić i już. A operacja będzie dopiero w przyszłym tygodniu, bo wyniki w piątek. Bunia lekko się zdziwiła, jak powiedziałam, że Bafek ma 7 lat. Jej zdaniem - więcej (chyba przez te zęby - bardzo się cieszę, że zrobi z nimi porządek). Dziwne, bo Baf ma młodziutką mordkę (przynajmniej ja ją tak widzę), ani jednego siwego włoska i jest w niezłej kondycji. Może w poprzednim życiu karmili go nie tak jak trzeba - na pewno dawali słodycze! Zobaczymy. Trochę się boję. Biedny Bafuś, strasznie obolały wyjdzie z lecznicy - z trzema ranami! Maleństwo moje kochane. Quote
ecci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Trzeba, ja za to mam kolejny problem z Kan, ciągle jej gorąco, aż ją zwilżyłam wodą, ale za to musiałam zamknąc okno żeby się nie przeziębiła i tak w kółko...A co do ząbków, to się cieszę strasznie, że będzie miał robione, to bardzo ważna rzecz. I w ogóle, cudnie, że za 1 razem wszystko!!! DZIĘKUJĘ, BAF też pewnie będzie wdzięczny...bo w sumie to MY nie pozwoliłyśmy zmarnowac tego pieskiego życia...ale póki co to 1:0 dla Ciebie Agato...A wczorajsze zdjęcia to mnie rozczuliły...jakoś tak dziwnie mi się tęskni za chłopakiem...Jeszcze troszkę... Quote
ecci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Mój TZ się śmieje, że to zdjęcie powinno miec tytuł : "UWAGA SKRĘŁCAM" Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Olena84 napisał(a):Nasze!!!!!!!!!! Nasze, nasze, ale tak rzadko nas odwiedzasz, że zaczęłam już wątpić. Ecci, a co to za 1:0? Wynik niedzielnego meczu Polska-Niemcy? Oj, dziewczyny, od 7 do 26 czerwca nie ujrzycie wy nas na dogo. Zajmujemy z Bafkiem najlepsze miejsca na kanapie (leżące, rzecz jasna) i oglądamy ME! Quote
ecci Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 agata51 napisał(a):Nasze, nasze, ale tak rzadko nas odwiedzasz, że zaczęłam już wątpić. Ecci, a co to za 1:0? Wynik niedzielnego meczu Polska-Niemcy? Oj, dziewczyny, od 7 do 26 czerwca nie ujrzycie wy nas na dogo. Zajmujemy z Bafkiem najlepsze miejsca na kanapie (leżące, rzecz jasna) i oglądamy ME! No...tak...ME uwielbiam piłkę nożną, a ten wynik to chodzi o to, że ja nie mam jako takiego wkładu bo się jeszcze domek Bafka remontuje!!!:placz: Quote
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kochana, od lipca (a może się mylę?) Bafek do końca życia będzie cały twój. Dasz mu domek (po remoncie generalnym), miłość, jedzonko, posłanko, mizianko, spacerki, cukierki i ...... Kanapkę na dokładkę. Daj Boże każdemu psu taki wkład. Quote
agata51 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='ecci']Mój TZ się śmieje, że to zdjęcie powinno miec tytuł : "UWAGA SKRĘŁCAM" Albo "Jezioro łabędzie." Quote
Recommended Posts