Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Mecz! Na Kubicy zaypiam z nudów. Najwyżej przegonię Bafka do kuchni przed mały telewizorek.

Ecci, na Boga, dlaczego wywaliłaś Mariusza?! Co on ci zrobił??

REMONT!!!Nic dzisiaj nie robili...myślałam, że ich pozabijam!!!Tym bardziej, że wczoraj sufit w kuchni po prostu odpadł:placz::placz::placz:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Nowy czy stary? Chcesz powiedzieć, że Bafek zostaje u mnie do września, tak? Fajnie, obejrzymy sobie razem Olimpiadę.

Daj spokój, na pewno nie, wczoraj była taka kłótnia rodzinna...że nawet mi się nie chce wracac do tego myślami...W każdym razie mój tata bierze od przyszłego tygodnia urlop i kończy to cudo...bo skoro teściowi się nie chce...i powiedział, że trzeba było sobie wynając ekipę budowlaną, bo on nie będzie tam robił na etacie, tylko wówczas kiedy będzie mu się chciało to już nasz problem...pominę fakt, że mój tata siedzi tam dzień w dzień z chorymi nogami i robi, robi, robi...

Posted

Nie komentuję, bo musiałabym raczej z pozycji teściowej niż synowej. :diabloti:
Uszy do góry, Ewelinko, jeszcze chwilka i będziesz miała to z głowy. A z rodzinką to można wspólny obiad w niedzielę, nie remont. Bafek pozdrawia i obiecuje, że on już temu teściowi pokaże!

Posted

ocelot napisał(a):
Bafek ogląda Kubice? wie co robi, Moze pierwszy będzie?

Oby chłopcy tak zagrali:loveu:

Kanapa, Pimek, Mariusz, Tata siedzą na kanapie i czekają na mecza...lecę do nich kibicowac...a tak swoją drogą jak obstawiacie???ja typuję 2:1 dla sąsiadów...:roll:

Posted

ocelot napisał(a):
A tam z tym Podolskim.
Liczę na Krzynówka i Smolarka

ja też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musi się udac, były gorsze mecze!!!Tylko, żeby nasi strzelali w światło bramki a nie jupiterów...

Ale nam się klub piłkarski tu zawiązał!!!:evil_lol:

Posted

ecci napisał(a):
ale bramkę strzelił Polak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szkoda tylko ze strzelał nie do tej bramki co trzeba :roll:
ale w sumie zachował sie ładnie, nie skakał z radosci...

Bafek- za słabo kibicujesz chyba :p

Posted

Ta miłość do Portugalii to chyba przez Ronaldo, czyż nie?;). A mi sie Smolarek podoba i Żurawski, z uroku osobistego oczywiście:). No nic, trzeba przyznać że Niemcy są dobrzy, ale można by im było utrzeć nosa i skopać.... trawnik;)

Posted

Właściwie to szkoda mi Podolskiego i naszej reprezentacji trochę też

Miłość do Portugalii to Figo;). Już nie gra, ale 10 lat temu grał jak złoto;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Figa pamietam. Jak ja nie znosze jak ktos - kto powiniem popierac naszych, czyli Polak - mowi a nie mowilam!! Nie znosze ecci!

Ecci nie znosi ...84:evil_lol:Dzięki, że mi napisałaś, że mnie zjechałaś, bo by mi post umknął!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Bafek ogladał oba mecze i Kubicę w towarzystwie pięciu innych psów -
Mixera, Holki, Bery, Betki i Łapy - oraz pięciorga nas, właścicieli. Do czego to doszło - jesteśmy w mniejszości. Nie wiemy, jak rozdzielać talerze do wylizania po obiedzie. Ale fajnie było. Po Kubicy nabraliśmy apetytu, ale po 20 minutach nam przeszło. Jak będą równie skuteczni w następnych meczach, to czarno widzę. W naszej drużynie powinno grać ze czterech Brazylijczyków. Albo Kubica z Małyszem. Teraz Baf wreszcie zasnął i bączy mi pod nosem. Palę dwa papierosy jednocześnie, żeby przetrwać. Chyba przerzucę się na cygara albo fajkę.

Posted

Nie przerzucaj się na fajkę, mój znajomy odzwyczajał dziadka od papierosów. Kupili mu fajkę, tytoń... dziadek kurzył fajkę, w międzyczasie jak ją czyścił palił papierosy;)

Też palę, na meczu paliła, jak dzik.

Posted

bafusiu,do,naszego,domku,w,przeyszsly,ponies
w,przyszly,poniedzialek,wchodzi,ekipa,jeszcze,troszke
,,wytrzymaj,dzielny,chlopaczku,im.i,jedziesz,do,domku,
i,nie,doskwieraj,tam,za,bardzo,cioci,agacie,
zeby,cie,wczesniej,nie,pogonila...

Posted

:crazyeye: ecci, to jakaś nowa forma poezj współczesnej - zamiast braku znaków przestankowych - ich nadmiar. Ciekawe. Widzę, że kochasz przecinki. Ja też, ale chyba przesadziłaś.
Bafuś ma doskwierać?! A ja mam go niby pogonić? Też coś! :mad: Kochana, ty nie kombinuj, ty się lepiej skup na remoncie, cobyś na swój ślub zdążyła, bo może być wesoło. :diabloti: Baf i ja zamierzamy zaszczycić swoją obecnością tę uroczystość - szykuj apartament!