ecci Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 to ten mój drugi, gorszy, który robię bo zaczęłam - filologia polska:grab: Quote
ocelot Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 A kochana to nie tak źle, myślałam, że jakiś marketing, albo inny diabeł czyli informatyka, albo medycyna;) Pociesz się - oni mają gorzej:p Quote
ecci Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ale oni po tych diabłach będą lepiej zarabiać.... Quote
ocelot Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Niby tak, ale przecież pieniądze szczęścia nie dają:diabloti: tylko dlaczego ich nie mam?:p Quote
ecci Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 możemy sobie pośpiewac..."Mam tak samo jak tyyyyyyy......" Quote
ocelot Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 No niestety ja też jestem po tym kierunku, ale poszłam na cąłość i na podyplomowe studia wybrałam sobie historię:evil_lol: To dopiero zestaw dający bogactwo;) Quote
ecci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='ocelot']No niestety ja też jestem po tym kierunku, ale poszłam na cąłość i na podyplomowe studia wybrałam sobie historię:evil_lol: To dopiero zestaw dający bogactwo;) :crazyeye: ocelot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój drugi kierunek to historia!!!!!!!!!!!! Quote
agata51 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ecci napisał(a):nie trzymałaś!!!:placz: Trzymałam! Widać moje kciuki przynoszą pecha - już nie będę. A co się właściwie stało? Coś oblałaś? Mnie udało się na studiach tylko jeden semestr przebrnąć bez poprawki. Swoją drogą, ambitna ta dzisiejsza młodzież jest - dwa fakultety! Ja bym nie mogła. Tak czy owak, przykro mi, ecci. A Befek tak się zmartwił, że nie chce jeść lunchu! :loveu: Quote
ecci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 chyba oblałam...to było bardziej niż kosmiczne... Quote
modliszka84 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no nie...dziewczyny co Wy wszytskie takie humanistyczne :p ecci, bedzie dobrze, zobaczysz ze zdałas Quote
ecci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 modliszka84 napisał(a):no nie...dziewczyny co Wy wszytskie takie humanistyczne :p ecci, bedzie dobrze, zobaczysz ze zdałas a Ty nie humanistyczna??? Quote
agata51 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ecci napisał(a):chyba oblałam...to było bardziej niż kosmiczne... Eee, to jeszcze nic pewnego, a ty kondolencje już przyjmujesz. Ećka, nie panikuj. Witaj, modliszko. Ty też już oblewasz egzaminy? :eviltong: Mam na myśli te zdane, oczywiście. Quote
modliszka84 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='ecci']a Ty nie humanistyczna??? nieeeeeeee ja sie od nauk humanistycznych trzymam z daleko :evil_lol: Witaj, modliszko. Ty też już oblewasz egzaminy? Mam na myśli te zdane, oczywiście. Oczywiscie oczywiscie :eviltong: Sesja skonczona tylko za wpisami ganiam. To była właściwie moja ostatnia prawdziwa sesja :-o Bo w przyszłym roku to juz koncówka i wlasciwie zajec nie mam. Roboty trzeba szukac :-o:cool1: Quote
ecci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :-omodliszka, Ty też w przyszłym roku się bronisz!!!!! Gadaj mi tu szybko na czym fajnym jesteś!!! Quote
modliszka84 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ecci napisał(a)::-omodliszka, Ty też w przyszłym roku się bronisz!!!!! Gadaj mi tu szybko na czym fajnym jesteś!!! no bronie sie w przyszłym roku, tzn tak mi sie wydaje bo jak do tej pory to mam tylko temat mgr i nic poza tym :eviltong: a moj kierunek sie nazywa informatyka i ekonometria :cool1: specjalność ekonometria :evil_lol: Quote
ocelot Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 modliszka84 napisał(a):no bronie sie w przyszłym roku, tzn tak mi sie wydaje bo jak do tej pory to mam tylko temat mgr i nic poza tym :eviltong: a moj kierunek sie nazywa informatyka i ekonometria :cool1: specjalność ekonometria :evil_lol: Oj modliszko czapki z głów:p Ależ ecci sobie zestaw wybrała pozostaje Ci zawsze satysfakcja:p Quote
ecci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 modliszka84 napisał(a):no bronie sie w przyszłym roku, tzn tak mi sie wydaje bo jak do tej pory to mam tylko temat mgr i nic poza tym :eviltong: a moj kierunek sie nazywa informatyka i ekonometria :cool1: specjalność ekonometria :evil_lol: właśnie na coś takiego czekałam, mój TZ jest na Automatyce i Robotyce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ecci Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 matematyk i polonista, on miał 6 z matury z matmy a ja 6 z polskiego;) Quote
agata51 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ecci napisał(a):matematyk i polonista, on miał 6 z matury z matmy a ja 6 z polskiego;) Aż strach pomyśleć, jakie genialne dzieci zrodzą się z tego związku! Byłam dziś z Bafkiem u Buni. Stało się - poszły szwy. Ecci, proszę cię, nie panikuj - to nic strasznego. Klosz-ardzik będzie po prostu troszkę dłużej chodził w kloszu. Dziewczyny, okazało się, że kochany, słodki, uroczy Bafuś to złudzenie -to psychopata o podwójnej osobowości. Ten Dr Jekyll i Mr Hyde, psia jego mać, chciał dziś zagryźć Bunię! Trzy osoby musiały go trzymać, żeby Bunia mogła mu zdjąć DWA szwy! To nie była zwykła histeria, nie wyobrażacie sobie, jakie pokłady wściekłości drzemią w tym maleńkim stworzonku! Ecci, ja cię nie zniechęcam, ja tylko (jako DT jestem do tego zobowiązana) lojalnie uprzedzam. Myślę, że trzeba mu sprawić kaganiec. Moje maleńkie Bafiątko śpi sobie teraz, niewinne niczym niemowlę i pewnie nie zdaje sobie sprawy, że w każdej chwili może zmienić się w psa Baskervillów. Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 w Bafku drzemie potwór!!! To dobrze!!! Będę miała kim szczuć sąsiada....tak mnie niemiłosiernie sku***** zdenerwował, że nie macie pojęcia!!!!!!!!!:angryy: Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 wybudował sobie balkon bez pozwolenia i zagląda mi w okna!!!! zero intymności!!! A dzisiaj jak siedziałam u siebie w letnim pokoju, takim fajnym oszklonym, to się zapytał co się gapię!!! ja mu tylko grzecznie odpowiedziałam, że to ja mam prawo się gapic a on nie, bo to on ma balkon postawiony bez pozwolenia!!!Na co on oparł się o moje okno i zaczął mi dmuchać dymem z fajkami do pokoju, ja się tak wkurzyłam...on się zapytał co mu zrobię!!! Poprosiłam go grzecznie żeby odszedł dalej, on oczywiście nic, ja chciałam zamknąc okno a on sobie głowę do pokoju włożył i się patrzy i się śmieje, zaczął mi popiół strzepywac do pokoju, na co ja się wku******** :angryy::angryy::angryy: i oblałam jego i cały ich balkon i dywanik białą farbą, krzesła i drewniany stół...poprostu wyprowadził mnie z równowagi!!!:angryy: wyszła jego żona, zaczęła się awanturowac, że jej mąż chodzi w levisach, że zepsułam mu spodnie...że to nowa koszulka za 250 złotych od Pumy, że co ja sobie wyobrażam, a ja tylko grzecznie juz powiedziałam, że przecież nie ma pozwolenia na balkon, ma wolną sobotę i lepiej będzie jak go rozbierze:loveu: Przyszła Kan, którą opluł, bo na niego naszczekała, przyszedł Pimek, został wyzwany od psiego próchna, a ja powiedziałam mu, że "wielkośc ludzi mierzy się przez szacunek do zwierząt:...po czy dodałam półgłosem, że czego można wymagac od człowieka - alkoholika, który skończył zawodówkę i leje więźniów:diabloti: okno otwarte, niech tylko nam coś w mieszkaniu zrobi...moja mama już mu pokaże (już raz im pokazała, sprawa była w sądzie, moja mama jest prawnikiem:evil_lol:) Quote
ecci Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 trzymajcie kciuki za mnie, bo właśnie przyjechała policja.....:cool3: Quote
Recommended Posts