ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja tak mam!!!Nie chcę żeby cierpiała, bo ja ją za bardzo KOFFAM!!!:loveu: Quote
Olena84 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 O właśnie ecci patrzyłam czy jesteś i sie teraz pojawiłaś:). Nie martw sie, moze ten kleszcz to bedzie nic powaznego. U nas Juwenalia juz byly w maju, ale nie bylam. pozdrawiam Bafcia i Ciotki! Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Olena84 napisał(a):O właśnie ecci patrzyłam czy jesteś i sie teraz pojawiłaś:). Nie martw sie, moze ten kleszcz to bedzie nic powaznego. U nas Juwenalia juz byly w maju, ale nie bylam. pozdrawiam Bafcia i Ciotki! na juwenaliach nie byłaś???Coś Ty taka święta!!! Kleszcz wyciągnięty, środek na karczek zaaplikowany, tabletki na odrobaczenie nabyte!!!Full serwis!!! Quote
ocelot Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tymi juwenaliami worek wspomnień mi żeście otworzyły:loveu: Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ocelot napisał(a):Tymi juwenaliami worek wspomnień mi żeście otworzyły:loveu: Daj chociaż zerknąć do tego worka. Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 agata51 napisał(a):A ja mam pod domem JUVENALIA! Jak było:cool3: Quote
ocelot Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 agata51 napisał(a):A ja mam pod domem JUVENALIA! Politechniki czy uniwerku? Quote
modliszka84 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ocelot napisał(a):Politechniki czy uniwerku? Uniwerku ;) Ja ledwo zyje, wróciłam po 1, wstałam o 8 , byłam w schronie ... i padłam. Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 modliszka84 napisał(a):Uniwerku ;) Ja ledwo zyje, wróciłam po 1, wstałam o 8 , byłam w schronie ... i padłam. poomyśl sobie, że za kilka lat będzie to dla nas nie do zrobienia...:placz: Quote
modliszka84 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ocelot napisał(a):czyli na moim kochanym Lumumbowie?:loveu: zgadza sie :lol: ecci - Ty mnie nie strasz :p Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 wiesz, kiedyś to potrafiłam z imprezki wrócic o 4 rano, wstac o 9 i normalnie funkcjonowac, a teraz, gdzie ja bym do 4 na imprezie przesiedziała...Mi się tak szczerze już nie chce łazic po knajpach i itp. rzeczy robic...ja już stara chyba jestem... Quote
ocelot Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 ecci ma rację. Teraz ja mogę tylko powspominać, chociaż na Lumumbowo się wybieram, żeby siły witalne odzyskać. Godzinny spacerek odmieni mnie na nowo.:loveu: Quote
agata51 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dziewczyny, pogięło was?!!!! Może od razu zarezerwujcie sobie miejsca na Uniwersytecie Trzeciego Wieku - już teraz trudno sie dostać, a za kilka lat nie będziecie miały szans - społeczeństwo się starzeje. Swoją drogą, ja się nie dziwię, skoro nawet kwiat młodzieży wysiada przed 4 rano. Dzisiaj sobota - jak spędzicie wieczór? O noc taktownie nie pytam (nie z powodów, o których myślicie). Pora umierać... Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 agata51 napisał(a):E tam. Lecę z Bafkiem na mecz. ja też oglądam, naleśniczki ze szpinaczkiem zrobione, pifko na stole...psy pod...:evil_lol: Za kim jesteście???Ja tylko nie chcę żeby Czesi wygrali...:diabloti: Quote
agata51 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 A my wręcz przeciwnie. Jeśli chodzi o piwo to tylko pilzner. Quote
agata51 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Bafek przełączył na Kubicę. Chyba się dziś wreszcie pokłócimy. Quote
ecci Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 agata51 napisał(a):Bafek przełączył na Kubicę. Chyba się dziś wreszcie pokłócimy. tylko błagam, nie wyrzucaj go z domu, bo tego nie przeżyję, i tak jestem u kresu wytrzymałości psychicznej...właśnie wywaliłam od siebie z domu Mariusza...:placz: Quote
ocelot Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 jutro co mecz czy Kubica? ja się mocno zastanawiam... Ale na boisku jednak więcej emocji, jak dla mnie... od wczoraj wisi u mnie flaga, co prawda to akurat nie moja sprawka, ale wisi;) Quote
agata51 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Mecz! Na Kubicy zaypiam z nudów. Najwyżej przegonię Bafka do kuchni przed mały telewizorek. Ecci, na Boga, dlaczego wywaliłaś Mariusza?! Co on ci zrobił?? Quote
Recommended Posts