Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O właśnie ecci patrzyłam czy jesteś i sie teraz pojawiłaś:). Nie martw sie, moze ten kleszcz to bedzie nic powaznego. U nas Juwenalia juz byly w maju, ale nie bylam. pozdrawiam Bafcia i Ciotki!

Posted

Olena84 napisał(a):
O właśnie ecci patrzyłam czy jesteś i sie teraz pojawiłaś:). Nie martw sie, moze ten kleszcz to bedzie nic powaznego. U nas Juwenalia juz byly w maju, ale nie bylam. pozdrawiam Bafcia i Ciotki!

na juwenaliach nie byłaś???Coś Ty taka święta!!!
Kleszcz wyciągnięty, środek na karczek zaaplikowany, tabletki na odrobaczenie nabyte!!!Full serwis!!!

Posted

modliszka84 napisał(a):
Uniwerku ;)
Ja ledwo zyje, wróciłam po 1, wstałam o 8 , byłam w schronie ... i padłam.

poomyśl sobie, że za kilka lat będzie to dla nas nie do zrobienia...:placz:

Posted

wiesz, kiedyś to potrafiłam z imprezki wrócic o 4 rano, wstac o 9 i normalnie funkcjonowac, a teraz, gdzie ja bym do 4 na imprezie przesiedziała...Mi się tak szczerze już nie chce łazic po knajpach i itp. rzeczy robic...ja już stara chyba jestem...

Posted

ecci ma rację. Teraz ja mogę tylko powspominać, chociaż na Lumumbowo się wybieram, żeby siły witalne odzyskać. Godzinny spacerek odmieni mnie na nowo.:loveu:

Posted

Dziewczyny, pogięło was?!!!! Może od razu zarezerwujcie sobie miejsca na Uniwersytecie Trzeciego Wieku - już teraz trudno sie dostać, a za kilka lat nie będziecie miały szans - społeczeństwo się starzeje. Swoją drogą, ja się nie dziwię, skoro nawet kwiat młodzieży wysiada przed 4 rano. Dzisiaj sobota - jak spędzicie wieczór? O noc taktownie nie pytam (nie z powodów, o których myślicie). Pora umierać...

Posted

agata51 napisał(a):
E tam. Lecę z Bafkiem na mecz.

ja też oglądam, naleśniczki ze szpinaczkiem zrobione, pifko na stole...psy pod...:evil_lol: Za kim jesteście???Ja tylko nie chcę żeby Czesi wygrali...:diabloti:

Posted

agata51 napisał(a):
Bafek przełączył na Kubicę. Chyba się dziś wreszcie pokłócimy.

tylko błagam, nie wyrzucaj go z domu, bo tego nie przeżyję, i tak jestem u kresu wytrzymałości psychicznej...właśnie wywaliłam od siebie z domu Mariusza...:placz:

Posted

jutro co mecz czy Kubica?
ja się mocno zastanawiam... Ale na boisku jednak więcej emocji, jak dla mnie...
od wczoraj wisi u mnie flaga, co prawda to akurat nie moja sprawka, ale wisi;)