Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']ale niecodzienna żarówka w tym kloszu :evil_lol:[/quote]

To nasz kochany KLOSZARD, Bafuś!

Wszystko OK. Za tydzień zdejmujemy szwy. Do tego czasu leczenie doustne w domu. Ta poranna ospałość pewnie wynika stąd, że Baf dostosował się do trybu życia ciotki - a miał, biedak, wyjście?
Istnieje możliwość, że szwy w zgięciu łapki przetną skórę i rana się nieco otworzy. Ale to nic poważnego - po prostu gojenie dłużej potrwa i w tym miejscu blizna może być bardziej widoczna. Nic to, do wesela się zagoi.
Bafek próbuje właśnie zmieścić się w swoim pontoniku - nie chce spać na pożyczonym.

Posted

to dobrze, jestem spokojna...dopiero wróciłam do domu, bo musiałam zostać u teściowej i całą noc myślałam co tam z Bafkiem...:placz:

Posted

agata51 napisał(a):
Nie martw się, ecci, Baf jest w dobrych rękach. Nasz Kloszardzik szykuje się na mecz. Jasne, że nie postawi na Turków.

u nas burza straszna!!! baf, ciesz się, że jesteś jeszcze w Łodzi;) Ja tam stawiam na Turków, Niemców nie cierpię!!!

Guest Elżbieta481
Posted

A ja całym sercem za Turkami! Nie cierpię Niemców!
Do przodu Turcjo!Na Germańca!!!!!!!!!!!
Elżbieeta

Posted

waldi481 napisał(a):
A ja całym sercem za Turkami! Nie cierpię Niemców!
Do przodu Turcjo!Na Germańca!!!!!!!!!!!
Elżbieeta

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Bafuś nie będzie wznosił żadnych nacjonalistycznych haseł. Woli piłkę w wydaniu niemieckim, ale jako prawdziwy kibic (a nie kibol :eviltong:) mówi: "Niech wygra lepszy." Oj, dziewczyny...

Guest Elżbieta481
Posted

Nikt nie wznosi okrzyków.Poprostu byłam szczera.
Ok.już jestem cicho
Elżbieta

Posted

No, nie będę się nad wami znęcać. Powiem tylko, że Bafek jest bardzo zadowolony i otrząsa się z meczowych emocji na balkonie cały w kwiatkach. Straszna duchota u nas. I ani kropli deszczu!

Posted

ocelot napisał(a):
Ecci głowa do góry...
Nie szkołą tylko człowiek żyje

no fakt, ale to co dzisiaj zobaczyłam na kartkach to mnie zszokowało!!!