ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mariusz,zabral,mi,komputr,i,siedze,na,kompie,taty na,ktorym,nie,dziala,spacja,ani,tez,backspace,wiec,co,nmapiosze,musi, zostac:diabloti: w,kazdym,razie,mamy,ekipe,budowlana:multi:ktora,wchodzi,32czerwdc-->23 czerwca,i,w,tydzien,robia,tynki,i,kafle:multi:,pozniej,tylko,gladz,tak,jak,bylo, do,tej,pory,ze,tesciu,przyjezdzal,po,pracy,i,robil,nie,jest,do,zniesienia,w,tym, momencie,juz,bo,by,sie,do,konca,swiata,nie,wyrobili apartament,jak,wiadac,agato,szykuje...juz,4czy5,miesiac,ale,myslimy, ze,odwiedzisz,nas,i,zobaczysz,jak,baf,mieszka(znak,zapytania---> tez,nie,dziala,a,podlaczenie,nowej,klawiatury,konczy,sie, przymusem,formatowania,komputera...0wielkie,litery,tez,nie,dzialaja:placz: Quote
ocelot Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Przepraszam za offa, ale wiem, że Bafek i ciotki są przyjacielsko nastawione do innych zwierzaków. Bardzo ten psiak mi leży na sercu, DT nie wypaliło, a bez DT on nie ma szans. Podrzućcie go czasami chociaż, żeby mi z pierwszej nie niknął www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111584 Postawiłam na Rosję w zakładach sportowych:evil_lol: wprawiając w osłupienie znawców będących w lokalu. Kogo Bafek typuje? Quote
modliszka84 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 hahaha, ecci a ja juz myslałam ze Ty cos piłas i dlatego tak piszesz :evil_lol: Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 modliszka84 napisał(a):hahaha, ecci a ja juz myslałam ze Ty cos piłas i dlatego tak piszesz :evil_lol: to,stary,komputer,alkohol,dziala,na,mnie,inaczej:evil_lol: a,na,watku,hienka,byla,podrzuce,czasem:-( Quote
Olena84 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ecci Ty zostaw ten remont i spraw se komputer, no tak byc nie moze! Piszesz jak mój były smsy - litery poprzestawiane, bez kropek, tekst jak leci.. dobrze że do wyznań milości nie doszlo, bo to by bylo malo romantyczne.. Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 czasem,litery,mi,sie,same,przestawiaaj,i,nic,z,tym,nie,zrobie:eviltong: Quote
agata51 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czyli ekipa wchodzi 23.06.+7 dni tynki i kafle. A potem tylko gładzie? Czyli + ile? Tylko gładzie? Ecci, dawaj mi tu rozpiskę remontu - muszę wiedzieć, na ile osób i psów wczasy w lipcu zabukować. Oj, Baficzku, tak się cieszę, że obejrzymy razem Olimpiadę! Quote
agata51 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111584 ocelot, dwa razy próbowałam wejść na wątek Hienka - po zatwierdzeniu pojawiała się pusta strona. moja komórka - 506170230. albo podaj na PW swoją. ecci, ale masz fajnie z tym kompem. dla urozmaicenia, zamiast przecinków, proponuję myślniki - będzie jaśniej. Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Bafek, słyszysz? Braciszka będziesz mieć! Saurona! Wszyscy już wiedzą, a u nas cisza. Dlaczego? Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='agata51']www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111584 ocelot, dwa razy próbowałam wejść na wątek Hienka - po zatwierdzeniu pojawiała się pusta strona. moja komórka - 506170230. albo podaj na PW swoją. ecci, ale masz fajnie z tym kompem. dla urozmaicenia, zamiast przecinków, proponuję myślniki - będzie jaśniej. zadzwonię, jak wrócę z synusiem od lekarza, bo teraz spokojnie nie porozmawiamy Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ecci napisał(a):alkohol,dziala,na,mnie,inaczej:evil_lol: Jak? Powiesz nam, ecci? Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ocelot napisał(a): Postawiłam na Rosję w zakładach sportowych:evil_lol: wprawiając w osłupienie znawców będących w lokalu. Kogo Bafek typuje? Osłupieniu się nie dziwię. Na kogo dzisiaj postawisz? Duże wyzwanie - Portugalia-Czechy. Bafioso wyzwań się nie boi - stawia na Czechy - uwielbia czeskie kino i pilsnera. Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja stawiam na Portugalię, bo od lat im kibicuję:lol: I na Turków, bo są nieobliczalni;) Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dużo postawiłaś? Nieważne - i tak stracisz. Spotkamy się po meczu. ecci, a teraz poważnie - co z tym Sauronem? Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja małymi kwotami operuje, bo nie mam dużych:diabloti: Mój TZ pierwszy raz się cieszy, że mieszkanie jest na babkę:evil_lol: Nie postawiłam na Turcję, bo znawcy futbolu mi nie pozwolili, a Pan co przyjmuje zakłady jutro ma sprawdzić na co inni stawiają. Chyba takiego egzemplarza tam jeszcze nie mieli:loveu: Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A próbowałaś w ruletkę albo w kości? Tu nie musisz się znać - wystarczy twoja intuicja. Poker też jest fajny. Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 grałam w ruletkę, ale bez sukcesów, w karty grywałam namiętnie na studiach, choć częściej w brydżyka. Na małe stawki Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Można by rzec - hazardzistka od kołyski. I co ja się wychylam?! Quote
ocelot Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 O tak mam to we krwi, choć teraz, jak mam dzieci to jestem stosunkowo rozważna, ale całkiem inaczej się meczyki ogląda, jak się postawi, nawet malutko. Emocje;) I cały czas liczę na to, że jak dzieci już urosną to znowu usiądę przy zielonym stoliku, choć towarzystwo od brydża mi się po świecie rozjechało, a komputer to już nie to.:shake: Quote
ecci Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='agata51']Dużo postawiłaś? Nieważne - i tak stracisz. Spotkamy się po meczu. ecci, a teraz poważnie - co z tym Sauronem? poważnie to biorę go do siebie jak tylko skończę remont, razem z Bafkiem!!! 19 wchodzi ekipa!!! tu jest link do wątku Sauronka!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110034 Quote
agata51 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ocelot napisał(a):Ja stawiam na Portugalię, bo od lat im kibicuję:lol: I na Turków, bo są nieobliczalni;) Ocelot, ty podrzuć dzieci babci i leć do kasyna! Albo chociaż zagraj w totka. Ecci, zaglądałam już do Saurona - piękności. Gratuluję. Nie zje Bafka? Quote
ocelot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Taa, ale mam problem z dzisiejszym dniem. Niemcy rzecz pewna, odpuszczą może w trzecim meczu, natomiast Polska- Austria, hymmmmm.... Austrii pomogą ściany, ale serce każe na Polskę... Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 agata51 napisał(a):Ocelot, ty podrzuć dzieci babci i leć do kasyna! Albo chociaż zagraj w totka. Ecci, zaglądałam już do Saurona - piękności. Gratuluję. Nie zje Bafka? No coś Ty!!! Powiem Ci, że bardziej o Kan się bałam, ale jak pili z jednej miski!!!Jest łagodny do czochrania po nochalu! Musiałyśmy go zabrac ze schronu, bo chcieli go uśpic...nadal zresztą chcą!:placz: Quote
ocelot Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Kochane bardzo proszę trzymajcie kciuki, jest szansa na DT dla Hienia, na wątku jeszcze nie piszę, żeby nie zapeszyć.. Będzie potrzebne wsparcie na leczenie, na karmę i transport... Quote
ecci Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ocelot napisał(a):Kochane bardzo proszę trzymajcie kciuki, jest szansa na DT dla Hienia, na wątku jeszcze nie piszę, żeby nie zapeszyć.. Będzie potrzebne wsparcie na leczenie, na karmę i transport... O ludzie, ocelot trzymam kciuki za chłopca, tak bardzo jego los leży mi na serduszku!!! Quote
Recommended Posts