Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Nic, ecci. A kiedy dasz radę? Chcialabym cos wiedzieć.

planujemy koniec remontu na 10 lipca!!! Daje sobie 5 dni w zapasie, wiec bezpiecznie powiem, że Bafek znika z Łodzi 15!!!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Wczoraj to była klęska, piłkarzyki nie piłkarze wyszli na boisko.

Bafuś, jak przed zabiegiem samopoczucie?

O "naszych chłopcach" nie będę się wypowiadać - szkoda słów i nerwów.

Z Bafkiem wszystko OK, gorzej ze mną.

Posted

ocelot napisał(a):
Coś poważnego?

Nerwy, kochana. W zeszłym roku straciłam dwa psy. Oczywiście, niepotrzebnie panikuję. Toż to zwykły zabieg. Właściwie trzy. Pewnie będzie obolały po - od czubka nosa po koniec ogonka. Biedna paróweczka.

Posted

Faktycznie biedny Bafuś, ale potem będzie znacznie lepiej;)

To, że panikujesz to chyba normalne, prawda? Zabieg, zabiegowi nierówny, ale zawsze to obca interwencja...

Posted

agata51 napisał(a):
Nerwy, kochana. W zeszłym roku straciłam dwa psy. Oczywiście, niepotrzebnie panikuję. Toż to zwykły zabieg. Właściwie trzy. Pewnie będzie obolały po - od czubka nosa po koniec ogonka. Biedna paróweczka.

o matko, Agato tak mi przykro!!!

Posted

No to Bafulek!!! Jutro sądny dzień!!! Aż się biję myśleć!!! Zapytaj się swojej tymczasowej pańci, jak mam się z nią rozliczyć??? Wykopałam dzisiaj kochanie ekipę remontową za drzwi, bo z chamstwem rozmawiać nie będę...nikt mnie tak dawno nie potraktował, ale nic się nie martw, przyszedł miły pan i już zerwał podłogi, jutro jedzie po płyty na których będą nasze piękne kafeleczki, w piątek ciocia odbiera kafle do łazienki:loveu: i wszystko idzie do przodu...jeszcze troche moje maleństwo i będziesz w SWOIM DOMKU!!!:loveu:

Posted

Bafek jest bardzo dzielny - nic a nic się nie boi. Ja też się staram - może uda mi się zasnąć.
Ecci, tak jak pisałam - płacimy po połowie. OK?
Trzymamy kciuki za płyty i kafelki, i pozdrawiamy miłego pana.

Posted

Wszystko ok. Bafek lekko śnięty, ale powoli się przebudza. Usunięte: jajka, narośl i 5 ząbków. Za jakiś czas znów trzeba będzie coś wyrwać. Najgorsza była narośl - rozrosło się to cholerstwo. Bunia podejrzewa czerniaka - nie wiadomo, co z tego będzie. Może nic. Bafek, dzielny chłopak, da sobie radę. Strasznie przeszkadza mu kołnierz (jest nieco za duży - TZ po pracy przytnie) - zahacza nim o wszystko. Nie chce leżeć na miejscu, chodzi za mną krok w krok (na bardzo miękkich łapkach). No i bardzo by chciał wylizać swoje rany. Nic z tego! Oj, będę ja z nim miała! Lecę na spacer z Mixerem, a potem, w ramach rekonwalescencji, ładujemy się z Bafem na kanapę i wypoczywamy. Będziemy się odzywać.
Zapłaciłam w sumie 195zł (170 dzisiaj i 25 za badanie krwi). Rozliczymy się, jak przyjedziesz.
Pozdrawiamy.

Posted

Teraz śpi. O kaflach powiem mu później.
Wyczytałam, że czerniak u zwierząt to zazwyczaj łagodny nowotwór. I tego się trzymajmy.
Popłakiwał trochę. Nie wiem, czy z powodu kołnierza, czy go coś boli (dziwiłabym się, gdyby nie bolało). Fakt, Bafuś histeryk jest. Boję się nocy.
Trudno, najwyżej oboje nie pośpimy. Mam zaległości w czytaniu.

Posted

Agato w nocy możesz spokojnie spać!!! ja nie spałam całą noc jak był Pimek operowany, cały tydzień do szkoły nie chodziłam, a mogłam, on zniósł to lepiej ode mnie!!! A pierwszą noc spał jak zabity!!! Napisałam na wątku Kolejarki, że zabieram Bafka w okolicach 15, remont idzie jak burza!!! W końcu!!!! W końcu!!!!!!:multi:

Posted

agata51 napisał(a):
Mogą zaszkodzić, ale na pewno nie Kanapce.

no właśnie, zbrodnia została popełniona...tak się zastanawiam co ona teraz wymyśli...teraz mi kicha i głośno bączki puszcza na okrągło!!!

Posted

jabłkowo - gruszkowym:diabloti: pieprz, mielony, czarny...:angryy:
dzisiaj po tym incydencie otworzyłam szafkę i zobaczyłam, pomijam fakt, że kan ma jej otwieranie opracowane do perfekcji, że tam jest pełno przypraw ponadjadanych typu bazylia, majeranek, budyń...

Posted

Bafek czuje się wyśmienicie. Przespał mecz Portugalia:Niemcy, a potem śmigał na spacerku jak zawsze. Tylko ten kołnierz - nie można wywąchać, co piszczy w trawie. I te latarnie, nie wiedzieć czemu, wpadają na pieska.
Zjadł, popił i wgramolił się do swojego pontonika, chociaż Betka pożyczyła mu swój, większy. Nie płacze, nie narzeka - jest naprawdę bardzo dzielny.