Olena84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Wcale nie rzadko odwiedzam, no moze ale to tak wyszlo ostatnio:(, a zdjecia Bafka mam w komorce i sobie czasem patrze:). Agatko czyzbys byla fanką meczow. Ja to zwykle nie ogladam, chyba ze wlasnie takie wazne mistrzostwa. oczywiscie nasi chlopcy maja wygrac, noi z radosci pozdejmowac koszulki:p, hihi! Quote
modliszka84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 czesc ciotki i Bafek! ja Was czytam, zeby nie było że o Bafku zapomniałam ;) Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 modliszka84 napisał(a):czesc ciotki i Bafek! ja Was czytam, zeby nie było że o Bafku zapomniałam ;) nie wierzę!!!Ciotka modliszka wpadła!!! Quote
Olena84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :), przypomniało mi sie jak powiedzialam ostatnio do swojego promotora ze niedlugo do niego wpadne, to powiedzial ze on nie chce bym "wpadla", woli jak przyjde, bedzie mial czystsze sumienie... :) Quote
modliszka84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 no ja tez bym szczerze mówiąc wolała Bafka odwiedzić niż "wpaść" :evil_lol: Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Olena84 napisał(a)::), przypomniało mi sie jak powiedzialam ostatnio do swojego promotora ze niedlugo do niego wpadne, to powiedzial ze on nie chce bym "wpadla", woli jak przyjde, bedzie mial czystsze sumienie... :) :evil_lol: ostatnio na wykładzie podchodzi do dr dziewczyna w zaawansowanej ciąży i mówi, że ma do pana doktora sprawę (chciała wcześniejszy wpis...), na co dr popatrzył, załamał ręce i pyta...o kur...to moje... tak się dzieje na UW Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 modliszka84 napisał(a):no ja tez bym szczerze mówiąc wolała Bafka odwiedzić niż "wpaść" :evil_lol: dobra, odwiedzasz!!! ale nie dyskutujesz...ja wiem, że my na wpadanie jesteśmy za młode...chociaż do mnie 3 latki już przemawiają...ale ponoc najważniejsze, żeby zdążyc przed 30:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
modliszka84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ecci napisał(a)::evil_lol: ostatnio na wykładzie podchodzi do dr dziewczyna w zaawansowanej ciąży i mówi, że ma do pana doktora sprawę (chciała wcześniejszy wpis...), na co dr popatrzył, załamał ręce i pyta...o kur...to moje... tak się dzieje na UW hahah a to dobre ciekawe ile takich mial na sumieniu :evil_lol: a u nas jutro Juwenalia :p Bafek ma blisko, moze wpadnie :cool3: ? Quote
Olena84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Tylko nie upijcie sie za mocno, bo to dopiero bylaby wpadka..:) Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 dopiero!!!U nas zawsze w maju są!!! Olena a Wawa kiedy świętuje??? Quote
modliszka84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 u nas tez zawsze w maju byly ale w tym roku tak glupio wyszlo. Bafek to chyba nie pije :razz: ja tez raczej nie, a zwlaszcza jutro bo bede autem ;) Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jak będą takie juwenalia jak we Wrocku to autem się lepiej nie ruszaj!!! Quote
modliszka84 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 eee u nas to co najwyzej policja strzela z broni ostrej :p Quote
ecci Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 modliszka84 napisał(a):eee u nas to co najwyzej policja strzela z broni ostrej :p no tak, pamiętam...wesoło tam macie w tej Łodzi...w sumie Wrocek też niczego sobie:evil_lol: Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Tacy goście u Bafka, a nas nie było! Musieliśmy obejrzeć pewien film w TV. Nie samą polityką i dogomanią człowiek żyje. Całe szczęście, że ME się zaczynają. A zaraz potem Olimpiada. Muszę przenieść telewizor bliżej komputera, bo pewnie zniknęłabym z dogo na dłużej. Boże, jaki byłeś przewidujący, że dałeś nam dwoje oczu! Modliszko, Olenko, wiem, że tu zaglądacie, ale zameldujcie się czasem - Bafkowi będzie miło - lubi się otaczać inteligentnymi ludźmi. Jutro dzwonię do Buni - mają być wyniki badania krwi. Pewnie się umówimy na operację. Pewnie jestem głupia, ale mam pietra (używa się jeszcze tego określenia?) Bufallo (tak go nazywa moja siostra, która była z nami w lesie i którą oczarował do tego stopnia, że z nim sypiała; chyba, że noc była wyjątkowo zimna - wtedy Bafek przenosił się na fotel, bliżej pieca) szczęśliwy - jeszcze nie wie, co go czeka. Matko, jaki on biedny będzie! A może niepotrzebnie panikuję? Cóż, babcie już tak mają. Na Juvenalia specjalnie się nie wybieramy, bo mieszkamy tuż obok campusu (Modliszka wie) - one odbywają się pod naszym balkonem. Nawet Politechnika bawiła się u nas niedawno. Modliszko, przyjeżdżasz na Juvenalia samochodem?! Przepraszam, niedzisiejsza jestem. Bafek pozdrawia spod biurka. Ja - znad. Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jakie babcie:mad: ja też mam pietra, pisz jakie badania krwi wyszły!!!Używa się tego słowa, a jak!!! I mam "stresa" u nas się mówi!!! Pozdrawiam z salonu, Kan z kuchni Pimek z ogródka (gnojek nie chce iśc do domu) Quote
ocelot Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ja też cały czas trzymam kciuki za dobre wyniki Bafka i udaną operację Mistrzostwa także zamierzam oglądać;) Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ocelot napisał(a):ja też cały czas trzymam kciuki za dobre wyniki Bafka i udaną operację Mistrzostwa także zamierzam oglądać;) chyba musimy pomyślec nad dogo mistrzostwami!!!:evil_lol: Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Będę dzwonić do Buni po 13. Ecci, ja cię proszę, przegoń Kanapę z kuchni. Do ogródka! Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kurde, ale jestem zła!!!Kan wydrapała sobie kleszcza!!!muszę czekac na Mariusza aż przyjedzie z Wrocławia żeby jechac z nią do weta!!!Kan obecnie gania za muchami...i niczym się nie przejmuje!!!A ja w panice!!! Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dzwoniłam do Buni. Bafuś przez tydzień ma dostawać Essentiale forte (coś tam z wątrobą nie w porządku), a potem ciachamy. Pewnie w przyszły poniedziałek. Quote
ecci Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 o kurcze, biedna "wątrópka", ale czy to nie jest nic poważnego???Zmartwiłam się bardzo!!!:placz: Quote
agata51 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 ecci napisał(a):Kurde, ale jestem zła!!!Kan wydrapała sobie kleszcza!!!muszę czekac na Mariusza aż przyjedzie z Wrocławia żeby jechac z nią do weta!!!Kan obecnie gania za muchami...i niczym się nie przejmuje!!!A ja w panice!!! Nie panikuj, nie każdy kleszcz jest zabójczy. Zapraszam do Łodzi - nie mamy kleszczy! Quote
Recommended Posts