iwa77 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Skontaktowałam sie z Nadzieja z Minska Maz. i jej znajoma prowadzi hotelik. Jest wolne miejsce , moga przyjac Pufiego - doba 20 zl. I co robimy? Quote
Jomar Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja już więcej nie dam rady się dołożyć. Zaraz po 25, czyli pewnie w najbliższy wtorek wpłacę 100 zł. To by było na 5 dni. Od piątku do niedzieli mógłby pobyć u mnie. Nawet do poniedziałku. Tyle tylko, że ktoś musiałby go w piątek po południu po 17.00 przywieźć do mnie i w poniedziałek zabrać do hotelu. W ciągu dnia sąsiadka by komuś psiaczka oddała. Zadeklarowana kwota 240,00 starczyłaby na 12 dni. Nie wiem jak Mycha101 i Plamka, ja bym go zabierała jak najszybciej. Jak by już było ogłoszenie, to powysyłam mailem i wezmę puszkę i się przebiegnę u mnie w pracy. Może parę osób wrzuci chociaż po złotówce, coś się uzbiera. Quote
mycha101 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Myślę, że nie ma go co tak przerzucać z miejsca na miejsce. Jeszcze czekam na jedną wiadomość w sprawie tymczasu. Quote
iwa77 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 No to czekamy - tylko uwazam , ze za wiele czasu nie mamy.... dobrze , ze jeszcze zyje ale jak dlugo wytrzyma? Quote
mycha101 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 iwa77 nie mamy wyjścia musimy poczekać:-( Quote
mycha101 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Żeby nie było w sumie czekam na dwie odpowiedzi. Quote
Edi100 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Wyslijcie mi nr konta na pw to rano wpłacę to co zdeklarowałam. No może coś jeszcze wyszperam ale nie wcześniej jak w poniedziałek:oops: Te 20 zł to dobra cena, chyba:oops: On ma naprawdę mało czasu( odpukac!) Quote
Edi100 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Sam, zmoknięty, zmarznięty i niewidomy:placz: Quote
plamka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No mam nadzieję, że on jednak trochę widzi - zbliżał się do siatki jak ktoś podchodzi do boksu. Trochę mu oczy ropieją oczy pod dredami. I ma sierść utytłaną - dziś słońce, to może obeschnie. Byliśmy o świcie w schronisku, później Mycha wstawi dzisiejsze zdjęcia. Quote
mycha101 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Pufi się cały trząsł i na pewno jest przeziębiony. wygląda bardzo niedobrze, ale przynajmniej poszczekał. Quote
Jomar Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Co on ma koło noska? Czy juz wiesz coś o tym domku? Bo, jeżeli jest pzreziewbiony i ma mokre kudełki to rzeczywiscie długo nie pociągnie. Ile on może mieć w kłębie 30 cm - 40 cm? Quote
Jomar Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Pytam po raz kolejny z uporem maniaka. Czy ktoś mógłby zrobić temu psu ogłoszenie, plakat nie wiem co? W każdym razie chodzi o to żeby wydrukować i porozwieszać, wysłać, pokazać. Quote
plamka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Koło nosa to on ma utytłane takie gówniane błotko, które mimo sprzątania, pojawia się w boksach jak jest mokro. Ma kłopot przez te dredy ale jest za zimno, żeby go ostrzyc. on jest takim średniakiem na wielkość. Quote
Edi100 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Wyślijcie mi ten numer konta. Rany Boskie, serce mi peka na pół:placz: Quote
pati Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 poprosze jaknajwiecej info o nim od kogos kto go widzial. Zna jego zachowanie. Wyslalam mamie linka nie moze go przezyc jak i ja wiec myslimy o nim. Quote
Edi100 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 pati napisał(a):on jest na pewno sredni poprosze jaknajwiecej info o nim od kogos kto go widzial. Zna jego zachowanie. Wyslalam mamie linka nie moze go przezyc jak i ja wiec myslimy o nim. Jejku, ale byłby cud. Ja oczywiscie nadal deklaruję jak wczesniej pisałam. Modle sie o ten cud:placz: Quote
mycha101 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 pati napisał(a):poprosze jaknajwiecej info o nim od kogos kto go widzial. Zna jego zachowanie. Wyslalam mamie linka nie moze go przezyc jak i ja wiec myslimy o nim. pati, wszystko co o nim wiem już napisałam, jest bardzo spokojny i myślę, że już swoje latka ma, albo tak staro wygląda. bardzo dobrze nastawiony do innych psiaków, nie jest konfliktowy, nie jest też agresywny w stosunku do ludz, ale nic o czystości nie napiszę, bo tego w warunkach schroniskowych nie da się sprawdzić. obecnie na pewno jest przeziębiony. Zero odpowiedzi od DT:shake: Quote
pati Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ok to przemyslimy to powaznie z mama dzis ale musialybyscie lozyc na jego pobyt u mnie bo ja juz niestety nie mam zeby utrzymywac tymczasowe psiaki :oops: Quote
mycha101 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 w tej chwili mamy zadeklarowaną kwotę 240 zł, ale myślę, że jeszcze coś się uzbiera. dzięki pati, myślcie:cool3: Quote
wanda szostek Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Piesek na pewno potrzebuje spokojnego miejsca i dobrej opieki. Quote
iwa77 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Boze zmiluj sie - on wyglada coraz gorzej .... jakby nie bylo to juz prawie 2 miesiace w schronie - i tak dzielny jest ze tyle przetrzymal! Do tego to przeziebienie - oby sie nie rozwinelo cos gorszego. Czyli dalej czekamy na rozwoj sytuacji.... Quote
Recommended Posts