Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Warszawie jest okulista
dr Garncarz ale trzeba się do niego zapisać i nie jest tani,
nie wiem jak przyjmuje psy ze schroniska (czy taniej)
można wejśc do niego na stronkę i zapytać :roll:

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na SGGW też jest dr Garncarz (tez się trzeba zapisiwać wcześnuej), byłam u niej ze swoją psicą, ale ja wtedy potrzebowałam z tego co pamiętam chyba kardiologa, chociaż mogę się mylić, bo byłam z nią prawie u wszystkich, jacy są.

Posted

Jomar napisał(a):
Na SGGW też jest dr Garncarz (tez się trzeba zapisiwać wcześnuej), byłam u niej ze swoją psicą, ale ja wtedy potrzebowałam z tego co pamiętam chyba kardiologa, chociaż mogę się mylić, bo byłam z nią prawie u wszystkich, jacy są.

Nic sie nie mylisz Jacek Garncarz jest okulista a jego żona kardiologiem :lol:

Posted

Ja też się martwię tymi mrozami. Przejrzałam jeszcze raz cały wątek. Czy od lutego ktos był u niego?. Niestety nie mogę w przyszłym tygodniu nie pójść do pracy.

Posted

Czy ktoś mógłby pójść do schroniska i porobić mu zdjęcia i coś o nim napisać. Jego wielkość, jaki jest stan jego zdrowia wg schroniskowego weta, jak się zachowuje w stosunku do obcych ludzi i innych psów, poza tym jak najwięcej o nim. Roześlę informację do znajomych, a niestety nie każdy chce wchodzić na dogo. poza tym wczoraj dzwiniłam do jednego psiego hotelu niedaleko Warszawy - cena jest koszmarna 25,oo zł za dobę, ale i tak do świąt nie ma miejsc.

Posted

Marzena&Gusti napisał(a):
Obudziłam się rano,patrzę na balkon...a tam z mojej bluzki zwisają sople... Pufi maleńki...na dworze mróz,śnieg w Warszawie:(Dlaczego już dziś nie można go zabrac:(

Boze Pufi - jak ty to wytrzymasz ?

Czy moze sie jeszcze raz kazdy okreslic ile moze dawac miesiecznie na hotel dla
Pufiego .Bedziemy wiedziec czym dysponujemy.
Nie ma na co czekac - trzeba wyciagac i to juz , bo potem to bedziemy mogly go sobie tylko powspominac- co najwyzej.A tego chyba nie chcemy.

Posted

Ja od wczoraj dzwonię po znajomych i pytam każdego, kogo spotkam ma osiedlu o dom stały lub tymcazsowy. Tyle tylko, że nie wiem nawet co mówić o tym psie. Nie wiadomo nawet w jakim on jest teraz stanie. Gdybym go brała na sobotę i niedzielę, to mnie nie interesuje, czy jest wykastrowany czy nie, czy lubi dzieci czy nie, czy lubi koty czy nie i jaki jest duży, jeżeli tylko jest mniejszy od sznaucera olbrzyma. Te wszystkie rzeczy jednak muszę wiedzieć, kiedy pytam o miejsce dla niego kogokolwiek. Mało tego te wszystkei rzeczy, a przede wszystkim znać jego stan zdrowia, kiedy się szuka hotelu.

Posted

Co robic w takim razie - widze , ze z hotelem moze nie byc tak latwo (brak miejsc) ani specjalnie tanio (co za ceny:crazyeye:)
Moze pojawi sie Mycha i bedzie mogla na niektore pytania odpowiedziec ....
Nie wiem juz sama co dalej - tak sie martwie o Pufiego , a na dodatek zapowiadaja u was takie mrozy na dzisiejsza noc.

Posted

Jeżeli znajdzie się płatny tymczas, to ja deklaruję dołożyć do niego 100 zł, niestety dopiero po 25 lutego, do tej pory w tym miesiącu już nie dam rady. Ktoś w miedzyczasie jakieś kwoty deklarował. Ja cały czas szulam mu tymczasu, ale muszę coś więcej o nim wiedzieć. Może o płatny tymczas poza Warszawą byłoby łatwiej.

Posted

[quote name='Marzena&Gusti']Biedak... Ja już pisałam o płatnym tymczasie-ale 200zł + jedzenie to i tak nierealne...

Tak patrzac jest to o niebo lepiej niz w hotelikach po 25 - 30 zl za dobe -bo to juz jest prawdziwy kosmos 750 - 900 zl.:crazyeye:
Moze udaloby sie te 200 zl uzbierac - nie wiem ?
Prosze jeszcze raz o wpisanie ile kto moze dac miesiecznie .
IWA 77 - 40 zl

Jomar jezeli masz mozliwosc to sprawdz prosze inne ewentualne platne tymczasy pod W-wą .Moze cos sie znajdzie (tanszego )...

Posted

Mogę sprawdzić wy łacznie hotele w okolicach Warszawy, ale w tych trzech, z którymi rozmawiałam powiedzieli, że ceny w hotelach dla psów są od 15.00 do 60.00 za dobę. Pozostaje szukać tego za 15.00, ale i tak nie wiem czy tyle się uzbiera to jest 450,00 zł miesięcznie. Wątpię, żeby się uzbierało. Poza tym nie ma żadnej informacji o tym pisaku od 6 lutego. Nie wiadomo w jakim jest stanie obecnie. Mam nadziję, że nadaje się do hotelu. Z wątku wynika, że widziały go Plamka i Mycha.

Posted

Jomar napisał(a):
Pzred chwilą weszłam na stronę pudli. Wydaje mi się, że jego już Pati wzięła, albo coś mi się po.......ło.

ja wielam kilka dni temu pudla na tymczas ale bialego z lodzi