Cheritka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 W Warszawie jest okulista dr Garncarz ale trzeba się do niego zapisać i nie jest tani, nie wiem jak przyjmuje psy ze schroniska (czy taniej) można wejśc do niego na stronkę i zapytać :roll: Quote
Jomar Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Na SGGW też jest dr Garncarz (tez się trzeba zapisiwać wcześnuej), byłam u niej ze swoją psicą, ale ja wtedy potrzebowałam z tego co pamiętam chyba kardiologa, chociaż mogę się mylić, bo byłam z nią prawie u wszystkich, jacy są. Quote
iwa77 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Czyli co Pufi zostaje poki co nadal w schronie ? Oby biedaczek przezyl te chlody .... i doczekal pomocy. Quote
Marzena&Gusti Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A ja zapynam nie na temat: pies jest kastrowany?Weterynarz ocenił jego wiek? Quote
Cheritka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jomar napisał(a):Na SGGW też jest dr Garncarz (tez się trzeba zapisiwać wcześnuej), byłam u niej ze swoją psicą, ale ja wtedy potrzebowałam z tego co pamiętam chyba kardiologa, chociaż mogę się mylić, bo byłam z nią prawie u wszystkich, jacy są. Nic sie nie mylisz Jacek Garncarz jest okulista a jego żona kardiologiem :lol: Quote
Jomar Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja też się martwię tymi mrozami. Przejrzałam jeszcze raz cały wątek. Czy od lutego ktos był u niego?. Niestety nie mogę w przyszłym tygodniu nie pójść do pracy. Quote
Edi100 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 iwa77 napisał(a):Czyli co Pufi zostaje poki co nadal w schronie ? Oby biedaczek przezyl te chlody .... i doczekal pomocy. Mnie tez to martwi:shake: Quote
iwa77 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pufi wytrzymaj kochany , jeszcze troszke prosze!:-(:-(:-( Quote
Marzena&Gusti Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Obudziłam się rano,patrzę na balkon...a tam z mojej bluzki zwisają sople... Pufi maleńki...na dworze mróz,śnieg w Warszawie:(Dlaczego już dziś nie można go zabrac:( Quote
Jomar Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czy ktoś mógłby pójść do schroniska i porobić mu zdjęcia i coś o nim napisać. Jego wielkość, jaki jest stan jego zdrowia wg schroniskowego weta, jak się zachowuje w stosunku do obcych ludzi i innych psów, poza tym jak najwięcej o nim. Roześlę informację do znajomych, a niestety nie każdy chce wchodzić na dogo. poza tym wczoraj dzwiniłam do jednego psiego hotelu niedaleko Warszawy - cena jest koszmarna 25,oo zł za dobę, ale i tak do świąt nie ma miejsc. Quote
desdemona Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A Teraz Zimo Wrocila. Wczoraj Byla Taka Kurzawa, Ze Zastanawialam Sie, Jak Te Psiaki W Tych Budach To Wytrzymuja:( Quote
iwa77 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Marzena&Gusti napisał(a):Obudziłam się rano,patrzę na balkon...a tam z mojej bluzki zwisają sople... Pufi maleńki...na dworze mróz,śnieg w Warszawie:(Dlaczego już dziś nie można go zabrac:( Boze Pufi - jak ty to wytrzymasz ? Czy moze sie jeszcze raz kazdy okreslic ile moze dawac miesiecznie na hotel dla Pufiego .Bedziemy wiedziec czym dysponujemy. Nie ma na co czekac - trzeba wyciagac i to juz , bo potem to bedziemy mogly go sobie tylko powspominac- co najwyzej.A tego chyba nie chcemy. Quote
Jomar Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja od wczoraj dzwonię po znajomych i pytam każdego, kogo spotkam ma osiedlu o dom stały lub tymcazsowy. Tyle tylko, że nie wiem nawet co mówić o tym psie. Nie wiadomo nawet w jakim on jest teraz stanie. Gdybym go brała na sobotę i niedzielę, to mnie nie interesuje, czy jest wykastrowany czy nie, czy lubi dzieci czy nie, czy lubi koty czy nie i jaki jest duży, jeżeli tylko jest mniejszy od sznaucera olbrzyma. Te wszystkie rzeczy jednak muszę wiedzieć, kiedy pytam o miejsce dla niego kogokolwiek. Mało tego te wszystkei rzeczy, a przede wszystkim znać jego stan zdrowia, kiedy się szuka hotelu. Quote
Jomar Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dzwiniłam do kolejnych dwóch hoteli w okolicy Warszawy - brak miejsc - ferie. Cena 30.00 za dobę. Quote
iwa77 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Co robic w takim razie - widze , ze z hotelem moze nie byc tak latwo (brak miejsc) ani specjalnie tanio (co za ceny:crazyeye:) Moze pojawi sie Mycha i bedzie mogla na niektore pytania odpowiedziec .... Nie wiem juz sama co dalej - tak sie martwie o Pufiego , a na dodatek zapowiadaja u was takie mrozy na dzisiejsza noc. Quote
Marzena&Gusti Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Biedak... Ja już pisałam o płatnym tymczasie-ale 200zł + jedzenie to i tak nierealne... Quote
Jomar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jeżeli znajdzie się płatny tymczas, to ja deklaruję dołożyć do niego 100 zł, niestety dopiero po 25 lutego, do tej pory w tym miesiącu już nie dam rady. Ktoś w miedzyczasie jakieś kwoty deklarował. Ja cały czas szulam mu tymczasu, ale muszę coś więcej o nim wiedzieć. Może o płatny tymczas poza Warszawą byłoby łatwiej. Quote
iwa77 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Biedak... Ja już pisałam o płatnym tymczasie-ale 200zł + jedzenie to i tak nierealne... Tak patrzac jest to o niebo lepiej niz w hotelikach po 25 - 30 zl za dobe -bo to juz jest prawdziwy kosmos 750 - 900 zl.:crazyeye: Moze udaloby sie te 200 zl uzbierac - nie wiem ? Prosze jeszcze raz o wpisanie ile kto moze dac miesiecznie . IWA 77 - 40 zl Jomar jezeli masz mozliwosc to sprawdz prosze inne ewentualne platne tymczasy pod W-wą .Moze cos sie znajdzie (tanszego )... Quote
Jomar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Mogę sprawdzić wy łacznie hotele w okolicach Warszawy, ale w tych trzech, z którymi rozmawiałam powiedzieli, że ceny w hotelach dla psów są od 15.00 do 60.00 za dobę. Pozostaje szukać tego za 15.00, ale i tak nie wiem czy tyle się uzbiera to jest 450,00 zł miesięcznie. Wątpię, żeby się uzbierało. Poza tym nie ma żadnej informacji o tym pisaku od 6 lutego. Nie wiadomo w jakim jest stanie obecnie. Mam nadziję, że nadaje się do hotelu. Z wątku wynika, że widziały go Plamka i Mycha. Quote
Jomar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pzred chwilą weszłam na stronę pudli. Wydaje mi się, że jego już Pati wzięła, albo coś mi się po.......ło. Quote
pati Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jomar napisał(a):Pzred chwilą weszłam na stronę pudli. Wydaje mi się, że jego już Pati wzięła, albo coś mi się po.......ło. ja wielam kilka dni temu pudla na tymczas ale bialego z lodzi Quote
iwa77 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PUFI biedaku co z toba teraz bedzie ???? Quote
Recommended Posts