Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja dostałam. Dzięki. Zaraz po niedzieli przekażę. W nocy nad Warszawą była burza, wiało i lało jakby miał nadejść koniec świata. Mam nadzieję, że nad Ciechanowem było spokojniej.

Posted

Dzięki dostałam numer konta - na początku tygodnia wpłacam .
Już sie nie moge doczekać potwierdzenia , ze Pufiś juz bezpieczny w kochanych
rękach Pati!
Trzymam kciuki za cala "akcję ratunkową" - Pufis bądz dzielny i grzeczny!

Posted

Dzwonilam do Mychy sa juz w drodze :multi::multi:

Pufi jest bardzo grzeczny. Lezy na tylnym siedzeniu i nie sprawia zadnych problemow. Czyzbym ja na same aniolki trafiala :cool3:

Posted

pati napisał(a):
Dzwonilam do Mychy sa juz w drodze :multi::multi:

Pufi jest bardzo grzeczny. Lezy na tylnym siedzeniu i nie sprawia zadnych problemow. Czyzbym ja na same aniolki trafiala :cool3:

Wspaniale!:multi::multi::multi:
Ja tez dostałam nr konta i zaraz przelewam:)
Czekamy na wieści!

Posted

Atkaaaa napisał(a):
Wspaniale!! Kolejny pudelek dostał szanse:multi:.
Pati chyba się pogubiłam.. u Ciebie jest też ten biały prawda?

ano jest :p

Posted

Jak dobrze, że już jedzie. Jak w nocy była burza, cały czas się zastanawiałam jak ten biedak się czuje. Ale dobrze że już dzisiaj będzie w domku.

Posted

Pufii bardzo przestraszony. jak na raze siedzi i obsewuje. Biedaczysko wyglada jak siedem nieszczesc :-( brudny , smierdzi , koltuny jedna kupka nieszczescia.
No ale to juz za nim w naszym domowym spa :cool3: jak to ktoras z dziewczyn powiedziala zmieni sie tak ze nikt go nie pozna .

Szykujcie sie ciotki na nowego PUFIEGO!!!!!!

Posted

Jza też bym chciała to widzieć. Poza tym Pati, w którymś poście po wizycie na stronie pudli napisałam, że wydawało mi się, ze go wzięłaś. Napisałaś, że to nie jego. A jednak. Na początku tygodnia przekazuję pieniążki.

Posted

Uff ! Jaka to ulga , ze Pufis jest juz bezpieczny i poza schronem.
W koncu moze sie wyspie spokojnie , bo do tej pory nie udawalo mi sie ...
Czekamy na dalsze wiesci i moze jakies fotki :roll:
Pati jeszcze raz ogromne dzieki , dobrze ze sa tacy ludzie na swiecie !

Posted

pati napisał(a):
Pufii bardzo przestraszony. jak na raze siedzi i obsewuje. Biedaczysko wyglada jak siedem nieszczesc :-( brudny , smierdzi , koltuny jedna kupka nieszczescia.
No ale to juz za nim w naszym domowym spa :cool3: jak to ktoras z dziewczyn powiedziala zmieni sie tak ze nikt go nie pozna .

Szykujcie sie ciotki na nowego PUFIEGO!!!!!!

Szykujemy sie :cool3:,
i w wiadomej sprawie tez :lol:

Posted

Pufi ma sie dobrze. Noc przespal i przekupkowal.
Dobrze ze trafil na tymczas to byly ostnie chwile dla tego psa. To najgorszy przypadek jaki mialam do tej pory. Wasze wolania o pomoc byly w pelni uzasadnione. Pies jest zaglodzony, wychudzony, dupka sie chwieje, slaby. Zeby ma w zlym stanie, zaognione dziasla.
Zoladek niezbyt przyjmuje pokarm wiec ma diete jak glodzone psy i jest ok. Powolutku i bedzie wcinal wszystko. siersc okropna nie ma gdzie wbic nozyczek nie wspominajac juz o maszynce. Trzeba powoli go ciac nie zwazajac na "zapaszek" Co do zachowania jest grzeczny, spokojny jeszcze pzrestraszony. Pokazuje ze chce wyjsc na dwor.

zdjecia z wczoraj pozostawiam bez komantarza

Teraz juz bedzie tylko lepiej z dnia na dzien bedzie sie zmienial. DZIEKI wam wszyskim ktorzy nie zostawili tego psa i uparcie szukali pomocy. dzieki WAM pies nie tylko dostal nowe zycie ale i nie zakonczyl zywota w schronisku jak wiele innych .