Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pufi od pierwszego dnia jest obcinany. Nie jest to proste bo maszynka sie nie da, nozyczkami mam go tnie powoli. Latwo mozna a takich kiltumach zaciac psa a tego nikt z nas nie chce wiec akurat tu pospiech nie wskazany. Psiak jest juz po kapieli i jest ciety na biezaco postaram sie od mamy jakies zdjeca uzyskac ale pochlonieta nim na calego z wczoraj nie miala prawie caly dzien produ ze wzgledu na wiatry chyba. Jak tylko bede miala zamieszcze.

Bardzo dziekuje wszystkim za wplaty !!!! teraz sa bardzo potrzebne bo na jednej wizycie u weta sie nie zakonczy.

napisze wiecej za jakas chwile dopiero weszlam do domu.

Posted

Jamar dziekujemy pieniedze od ciebie juz sa
Iwa twoja wplata tez juz doszla
Edi twoje pieniedze jeszcze nie doszly
dziekujemy bedzie za co na razie leczyc i wykupowac leki.

mama za bardz nie ma co o nim opowiadac Lekarz radzil mamie zeby go uspila bo sa slabe rokowanie na wyzdrownie. Ale my powalczymy dopoki bardzo nie cierpi sproboujemy. Wiecie co nawet nie wiem co mam pisac. Ciezko nam i tyle. Pufi jest bardzo wyniszczony. Mam tylko nadzieje, ze ma wole walki.

Posted

Te ode mnie to pewnie jeszcze ze dwa dni będą szły:9 Banki spółdzielcze na wichurach tak mają:(
Pufciu, walcz i zdrowiej!
Ps-ja tez mam sunię która miala żyć miesiąc.... mineło dwa lata:loveu:

Posted

Ja wierze w to , ze Pufciu ma wole życia i sie nie podda i bedzie walczyl z chorobskami.Ta biedna psina musiala przejsc prawdziwe psie pieklo i niejedno zniesc. :-(Tak mi go szkoda i ciesze sie , ze teraz bedzie mogl poczuc choc odrobine milosci.Oby tylko wszystko poszlo w dobrym kierunku!
Pufinku walcz kochany , nie poddawaj sie !

Posted

iwa77 napisał(a):
Ja wierze w to , ze Pufciu ma wole życia i sie nie podda i bedzie walczyl z chorobskami.Ta biedna psina musiala przejsc prawdziwe psie pieklo i niejedno zniesc. :-(Tak mi go szkoda i ciesze sie , ze teraz bedzie mogl poczuc choc odrobine milosci.Oby tylko wszystko poszlo w dobrym kierunku!
Pufinku walcz kochany , nie poddawaj sie !

Ja tez mam ogromną nadzieję że będzie z Nim dobrze:-(

Posted

No dobra na szybko wstawiam 2 zdjecia naszego przystojniaka zebyscie mi nie pisaly zeby mu choc pyszczek obciac :eviltong:
psiak jest slaby ale zaczyna juz sie ruszac. Zrobil sie tez wyglonialy jak wilk to dobry znak bo nie chcial nic jesc i tylko kupkowal :-( zdjecia z niedzieli

a oto i ON

Stoje i nawet mi sie lapy nie rozjezdzaja :cool3:

Posted

No i sie poryczalam na widok Pufinka .
Pies nie do poznania ! Taki przystojniak ze ho ho!
Jak zaczal jesc to baaaaardzo dobrze - ja wierze , ze bedzie sie jeszcze cieszyl
zyciem! Bylo podejrzenie , ze on nie widzi - jak jest z oczkami ?
Pati prosze wymiziaj go od ciotki z Wrocka.:loveu:
Pufi walcz chlopie , walcz - zobaczysz , ze zycie moze byc dobre i nie musi bolec!

Posted

z oczami nie ejst rewelacyjnie ale pies widzi na pewno nie jest niewidomy. Wiek to bedzie gdzies kolo 9-10 lat to juz staruszek .... ale ma nadzieje ze jak Tedi w koncu bedzie mozna napisac stary ale jary