Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O rany, Pati - te Twoje nożyczki to chyba czarodziejska różdżka?!
A tych co wyrzucili starego psa niech też wyrzucą na starość i na święta - przypominam, że Mycha go namierzyła pod koniec grudnia

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekuje kochani za mile slowa . Mama czyta watek na pewno sie ucieszy , ze ktos docenia serce i prace jaka wklada w pomoc bezdomnym zwierzetom.

miejmy nadzieje ze Pufi wytrzyma i wroci zdrowia. Zapomnialam napisac Pufi byl wczoraj na nastepnej wizycie.
Ach i ma torbiel na brzuchu wielkosci jaja kurzego ale wet stwierdzil ze przy calym jego stanie ta torbiel to najmniejszy problem i zajmie sie nia jak wyzyje :-(
wiecie co normalnie piszemy duzo o psie mam mnowswo fotek ale nawet ciezko tym razem fotki strzelac cieszyc sie po prostu ciezkonam i tyle a szczegolnie mamie.
Bedzie lepiej musi byc

a to torbiel

Posted

Ja rowniez bardzo chce podziekowac kochanej Mamie Patii.
Ma Pani bardzo szlachetne serce i duzo wrażliwosci - jest to wielki dar !
Baaaaaaardzo , ale to baaaaaaardzo Pani dziekuje i pozdrawiam Pania serdecznie.
Wierze w to , ze biedny Pufi otoczony miłością i opieka odzyska sily i wroci do zdrowia.Czego mu z calego serca zycze !

Posted

Edi100
JOMAR bardzo dziekuje za wplaty mam je juz na koncie. :multi:
IWA77

[LIST]
[*]prosimy tez o dalsze wsparcie. Na weta i leki jak do tej pory poszlo cos kolo 120 zl kazda podkreslam kazda pomoc sie liczy !!![/LIST]U weta jestesmy co 2 dni Pufis dostaje zastrzyki. Mama widzi poprawe pies jest wyglodnialy jak wilk. Lazi po domu i zebra :cool3: a jak sie go smyra po biodrach to tanczy co to znaczy nie pytajcie jeszzce mi nie wyjasniono dostalam tylko takie ifo .

Posted

pati napisał(a):
Edi100
JOMAR bardzo dziekuje za wplaty mam je juz na koncie. :multi:
IWA77

• prosimy tez o dalsze wsparcie. Na weta i leki jak do tej pory poszlo cos kolo 120 zl kazda podkreslam kazda pomoc sie liczy !!!
U weta jestesmy co 2 dni Pufis dostaje zastrzyki. Mama widzi poprawe pies jest wyglodnialy jak wilk. Lazi po domu i zebra :cool3: a jak sie go smyra po biodrach to tanczy co to znaczy nie pytajcie jeszzce mi nie wyjasniono dostalam tylko takie ifo .

super:) czyli jest coraz lepiej:)

Posted

obiecane zdjecia naszego przystojniaczka :p

wyszedlam zobaczyc co slychac na dworze

w trakcie strzyzenia :roll:

okok tylko prawy profil prosze :lol:

czy ja nie mowilem PROFILEM !! i kto tu jest gwiazda co to za burki :mad:

no dobra tam jest zarelko tylko ja sie tam dostac hmm....

Buziaki Pufis :loveu: