plamka Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 O rany, Pati - te Twoje nożyczki to chyba czarodziejska różdżka?! A tych co wyrzucili starego psa niech też wyrzucą na starość i na święta - przypominam, że Mycha go namierzyła pod koniec grudnia Quote
mycha101 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Plamka, ja go tylko zobaczyłam, a resztę i najczarniejszą robotę robi mama Pati. Quote
Edi100 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 mycha101 napisał(a):Plamka, ja go tylko zobaczyłam, a resztę i najczarniejszą robotę robi mama Pati. Dla mamy Pati:Rose::Rose::Rose: Quote
pati Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 dziekuje kochani za mile slowa . Mama czyta watek na pewno sie ucieszy , ze ktos docenia serce i prace jaka wklada w pomoc bezdomnym zwierzetom. miejmy nadzieje ze Pufi wytrzyma i wroci zdrowia. Zapomnialam napisac Pufi byl wczoraj na nastepnej wizycie. Ach i ma torbiel na brzuchu wielkosci jaja kurzego ale wet stwierdzil ze przy calym jego stanie ta torbiel to najmniejszy problem i zajmie sie nia jak wyzyje :-( wiecie co normalnie piszemy duzo o psie mam mnowswo fotek ale nawet ciezko tym razem fotki strzelac cieszyc sie po prostu ciezkonam i tyle a szczegolnie mamie. Bedzie lepiej musi byc a to torbiel Quote
iwa77 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ja rowniez bardzo chce podziekowac kochanej Mamie Patii. Ma Pani bardzo szlachetne serce i duzo wrażliwosci - jest to wielki dar ! Baaaaaaardzo , ale to baaaaaaardzo Pani dziekuje i pozdrawiam Pania serdecznie. Wierze w to , ze biedny Pufi otoczony miłością i opieka odzyska sily i wroci do zdrowia.Czego mu z calego serca zycze ! Quote
mycha101 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Ponawiam prośbę o pieniążki na Pufiego, ktokolwiek może i ilekolwiek może, będziemy wdzięczni. Quote
Edi100 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 iwa77 napisał(a):Pufciu trzymaj sie kochany ! Tak zdrowiej! Ja poslę kolejne dopiero po 10 marca:( Mam nadzieję że tamte doszły? Quote
desdemona Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 mysle, ze teraz juz bezie tylko lepiej! Quote
pati Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Edi100 JOMAR bardzo dziekuje za wplaty mam je juz na koncie. :multi: IWA77 [LIST] [*]prosimy tez o dalsze wsparcie. Na weta i leki jak do tej pory poszlo cos kolo 120 zl kazda podkreslam kazda pomoc sie liczy !!![/LIST]U weta jestesmy co 2 dni Pufis dostaje zastrzyki. Mama widzi poprawe pies jest wyglodnialy jak wilk. Lazi po domu i zebra :cool3: a jak sie go smyra po biodrach to tanczy co to znaczy nie pytajcie jeszzce mi nie wyjasniono dostalam tylko takie ifo . Quote
Poker Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 podaj konto na jakie mam wpłacić pieniądze Quote
pati Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Poker napisał(a):poleciało 50 zł :lol: :Rose: Poker wielkie dzieki ..... Quote
desdemona Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 pati napisał(a):Edi100 JOMAR bardzo dziekuje za wplaty mam je juz na koncie. :multi: IWA77 prosimy tez o dalsze wsparcie. Na weta i leki jak do tej pory poszlo cos kolo 120 zl kazda podkreslam kazda pomoc sie liczy !!!U weta jestesmy co 2 dni Pufis dostaje zastrzyki. Mama widzi poprawe pies jest wyglodnialy jak wilk. Lazi po domu i zebra :cool3: a jak sie go smyra po biodrach to tanczy co to znaczy nie pytajcie jeszzce mi nie wyjasniono dostalam tylko takie ifo . super:) czyli jest coraz lepiej:) Quote
pati Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 jest lepiej ale w tym stanie wszystko sie moze zdarzyc Quote
Edi100 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 pati napisał(a):jest lepiej ale w tym stanie wszystko sie moze zdarzyc Tfu, tfu! Pufciu, nie daj sie! Quote
iwa77 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pufi nie mozesz przestac walczyc ! Pamietaj , ze tyle osob cie bardzo pokochalo,chocby na odleglosc....:loveu: Quote
pati Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 obiecane zdjecia naszego przystojniaczka :p wyszedlam zobaczyc co slychac na dworze w trakcie strzyzenia :roll: okok tylko prawy profil prosze :lol: czy ja nie mowilem PROFILEM !! i kto tu jest gwiazda co to za burki :mad: no dobra tam jest zarelko tylko ja sie tam dostac hmm.... Buziaki Pufis :loveu: Quote
pati Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 hahha nom a jak mama sie kladzie spac to jest cyrk dobrze ze mamy lozko matrymonialne w sypialni:lol: Quote
pati Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 iwa77 napisał(a): Pufis jest boski! zgadzam sie w 100% Quote
Recommended Posts