Edi100 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pufciu, zdrowiej i ciesz się życiem! Serce rosnie jak się patrzy:loveu: Quote
wanda szostek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Edi100 napisał(a):Pufciu, zdrowiej i ciesz się życiem! Serce rosnie jak się patrzy:loveu: Co tej pięknocie jest ? Quote
pati Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ogolne wyniszczenie i wycienczenie organizmu . Ale jest juz lepiej szala pzregina sie w strone zycia Quote
iwa77 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 I oby ta szala przeginala sie juz tylko w tym kierunku tzn. kierunku zycia i zdrowia. Pufinku trzymaj sie pieknisiu! Quote
Edi100 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 iwa77 napisał(a):I oby ta szala przeginala sie juz tylko w tym kierunku tzn. kierunku zycia i zdrowia. Pufinku trzymaj sie pieknisiu! Oj tak, oj tak!:loveu: Quote
mycha101 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Wróciłam do świata "żywych" po ciężkim weekendzie i jak zwykle uśmiech od ucha do ucha jak zobaczyłam co tu się dzieje. Wspaniałe wieści i tylko o takie poproszę. Pufi jest śliczny:loveu: Quote
pati Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Wstalem rano i przekaska ....gdzies jedzenie zawsze tu lezy .... :diabloti: eee nic nie ma..... to gdzie zajrzec .....LODOWKA :evil_lol: uuuu...bylo pycha ...czas na drzemke :loveu: wstalem, rozejrzalem sie i ruszam do.... ......blatu kuchennego .... :lol: tak o to mijaja mi dni . Spie i jem. No bo co mam innego tu robic!! Biegac sie nie da bo za slaby jeszzce jestem, do Pani kolejka, dopchac sie nie mozna. Ten przybleda Tedi zaczyna sie rzadzic i nikogo do Panci nie dopuszcza. Niech no ja tylko bede silniejszy to mu pokaze :D A o tych wynaturzonych psach w kropki to nawet nie wspomne...PSY W KROPKI uwierzycie .. ach no i ten najmniejszy z fryzem jakby piorun w niego strzelil, do tego PAPILOTY uwierzycie... Jakbym taki fryz mial okolpalbym sie ale dzieki bogu obciely mnie jak na psa przystalo. wasz Pufis Quote
Poker Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 widac, że chłopak czuje się lepiej :multi::multi:,jak tak na łapki wstaje. A poza tym jaki zdolny literacko,zupełnie jak Bartek u Edytki :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 haha Pati jesteś wielka! Pufcio zdrowiej nam szybciutko! Przy takiej opiece na pewno wrócisz do pełnego zdrowia! Quote
Edi100 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Alez nacieszyłam oczy i serducho. Oj Pufciu:loveu: Quote
iwa77 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Dla takich chwil warto żyć i jeszcze wiecej robic by pomagac tym biedakom. Toz to najlepszy miodzio na serce . Pufciu alez ty sliczny jestes! Mamo Pati i Pati nie wiem jak Wam dziekowac. Mizianko prosze dla calego "stadka" ! Quote
Marzena&Gusti Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jaki on śliczny:loveu: Pudelek,pudelek...nie prawie pudelek;) Zdrowiej nam szybko... Jeszcze maleńki dasz komuś dużo szczęścia!!!!! Quote
mycha101 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Czyli mam tytuł zmienić, że pudelek a nie prawie pudelek:cool3: Widać, że Pufi nabiera sił i pięknieje, ale co się dziwić, jak ma taaaaaaaką opiekę:loveu::laola::happy1::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::cool2::cool2::cool2::cool2: Pati masz wspaniałą mamę, no i ty po niej to wszystko odziedziczyłaś. Nawet nie wiecie jak się cieszę:multi: Quote
Marzena&Gusti Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie znam się za bardzo na rasie,ale dla mnie to śliczny pudelek:loveu: Quote
mycha101 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Czy wszyscy już zapomnieli o Pufim???? Quote
iwa77 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No wiesz co ? Jak mozna zapomniec o Pufim. Deklarowana kwote za ten miesiac przeleje po 10 marca. Pufis trzymaj sie słoneczko nasze! Quote
Marzena&Gusti Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja niestety bez kasy...Bezrobotna matka;) Jedyne co mogę to podnosić:( A jak się czuje maleńki? Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 iwa77 napisał(a):No wiesz co ? Jak mozna zapomniec o Pufim. Deklarowana kwote za ten miesiac przeleje po 10 marca. Pufis trzymaj sie słoneczko nasze! Ja także:) Quote
pati Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 dziekuje za pamiec i za peniezki Pufi dalej chodzi do weta a tam zostawia 60 zl kazdorazowo jeszcze zostaly nam 2 wizyty. Dlatego potrzebujemy kazdego wsparcia. Teraz zakonczymy wizyty ale to 1 faza dalej trzeba bedzie zrobic porzadek z zebami, oczami , cysta na brzyszku. No i trzeba bedzie zmienic weta na lepszego. A to niestety kosztuje co u niego ma sie lepiej chodzi po domu w pozukiwaniu jedzenia jak widac zreszta na zdjeciach :cool3: dos ladnie trzyma sie juz na lapkach, wcina wszystko wiec widac efekty. Jest jeszzce dosc slaby, powolny w ruchach, zatacza sie ale idziemy do przodu a to najwzniejsze :multi: pozniej napisze wiecej bo porozmawiam z mama. Quote
mycha101 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 i co u Pufcia???? brakuje mi wieści:mad: Quote
pati Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 wiem ze ma sie coraz lepiej a wiesci brakuje bo jego "pancia" szaleje na CRUFTS :multi: najwiekszej na swiecie wystawie psow rasowych Quote
mycha101 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 pati napisał(a):wiem ze ma sie coraz lepiej a wiesci brakuje bo jego "pancia" szaleje na CRUFTS :multi: na czym szaleje????? Quote
pati Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 juz po wystawie wrocilam do swiata zywych zakochalam sie w 2 nowych rasach wiec mam przechlapane :eviltong: u Pufci wszstko wporzadku. Idzie ku lepszemu . Juz nie jest taki slaby. Spaceruje po domu a szczegolnie upodobal sobie kuchnie no bo tam .....zarelko a on lubi zjesc hihii przyjechal moj brat w odwiedziny i Pufcio go polubil. lasi sie, chce mizianka Smiejemy sie , ze zeby go lubic musi byc mocno niedowidzacy :lol: jet bardzo grzeczny na poczatku nie wiedzial po co psy wychodza na dwor bo pzreciez mozna narobic tam gdzie sie stoi :mad: ale to madry chlopak szybko zakapowal o co biega no chyba , ze Tedi mu wyklad zrobil z zasad higieny. Nie da sie teraz pzregapis, ze chce na dwor staje przy drzwiach i szczeka. beda nowe fotki jutro sie postaram cos wkleic jak tylko dostane cos nowego Iwa77 bardzo dziekuje za wplaty :loveu: :buzi: jak juz pisalam kasa na wage zlota jest i bedzie potzrebna. Quote
Recommended Posts