Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
I oby ta szala przeginala sie juz tylko w tym kierunku tzn. kierunku zycia i zdrowia.
Pufinku trzymaj sie pieknisiu!

Oj tak, oj tak!:loveu:

Posted

Wróciłam do świata "żywych" po ciężkim weekendzie i jak zwykle uśmiech od ucha do ucha jak zobaczyłam co tu się dzieje. Wspaniałe wieści i tylko o takie poproszę. Pufi jest śliczny:loveu:

Posted

Wstalem rano i przekaska ....gdzies jedzenie zawsze tu lezy .... :diabloti:

eee nic nie ma..... to gdzie zajrzec .....LODOWKA :evil_lol:

uuuu...bylo pycha ...czas na drzemke :loveu:

wstalem, rozejrzalem sie i ruszam do....

......blatu kuchennego .... :lol:

tak o to mijaja mi dni . Spie i jem. No bo co mam innego tu robic!! Biegac sie nie da bo za slaby jeszzce jestem, do Pani kolejka, dopchac sie nie mozna. Ten przybleda Tedi zaczyna sie rzadzic i nikogo do Panci nie dopuszcza. Niech no ja tylko bede silniejszy to mu pokaze :D A o tych wynaturzonych psach w kropki to nawet nie wspomne...PSY W KROPKI uwierzycie .. ach no i ten najmniejszy z fryzem jakby piorun w niego strzelil, do tego PAPILOTY uwierzycie... Jakbym taki fryz mial okolpalbym sie ale dzieki bogu obciely mnie jak na psa przystalo.

wasz Pufis

Posted

widac, że chłopak czuje się lepiej :multi::multi:,jak tak na łapki wstaje.
A poza tym jaki zdolny literacko,zupełnie jak Bartek u Edytki :evil_lol:

Posted

Dla takich chwil warto żyć i jeszcze wiecej robic by pomagac tym biedakom.
Toz to najlepszy miodzio na serce .
Pufciu alez ty sliczny jestes!
Mamo Pati i Pati nie wiem jak Wam dziekowac.
Mizianko prosze dla calego "stadka" !

Posted

Czyli mam tytuł zmienić, że pudelek a nie prawie pudelek:cool3:

Widać, że Pufi nabiera sił i pięknieje, ale co się dziwić, jak ma taaaaaaaką opiekę:loveu::laola::happy1::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::cool2::cool2::cool2::cool2:
Pati masz wspaniałą mamę, no i ty po niej to wszystko odziedziczyłaś.
Nawet nie wiecie jak się cieszę:multi:

Posted

iwa77 napisał(a):
No wiesz co ? Jak mozna zapomniec o Pufim.
Deklarowana kwote za ten miesiac przeleje po 10 marca.
Pufis trzymaj sie słoneczko nasze!

Ja także:)

Posted

dziekuje za pamiec i za peniezki Pufi dalej chodzi do weta a tam zostawia 60 zl kazdorazowo jeszcze zostaly nam 2 wizyty. Dlatego potrzebujemy kazdego wsparcia. Teraz zakonczymy wizyty ale to 1 faza dalej trzeba bedzie zrobic porzadek z zebami, oczami , cysta na brzyszku. No i trzeba bedzie zmienic weta na lepszego. A to niestety kosztuje

co u niego ma sie lepiej chodzi po domu w pozukiwaniu jedzenia jak widac zreszta na zdjeciach :cool3: dos ladnie trzyma sie juz na lapkach, wcina wszystko wiec widac efekty. Jest jeszzce dosc slaby, powolny w ruchach, zatacza sie ale idziemy do przodu a to najwzniejsze :multi:

pozniej napisze wiecej bo porozmawiam z mama.

Posted

wiem ze ma sie coraz lepiej a wiesci brakuje bo jego "pancia" szaleje na CRUFTS :multi: najwiekszej na swiecie wystawie psow rasowych

Posted

juz po wystawie wrocilam do swiata zywych zakochalam sie w 2 nowych rasach wiec mam przechlapane :eviltong:

u Pufci wszstko wporzadku. Idzie ku lepszemu . Juz nie jest taki slaby. Spaceruje po domu a szczegolnie upodobal sobie kuchnie no bo tam .....zarelko a on lubi zjesc hihii przyjechal moj brat w odwiedziny i Pufcio go polubil. lasi sie, chce mizianka Smiejemy sie , ze zeby go lubic musi byc mocno niedowidzacy :lol:
jet bardzo grzeczny na poczatku nie wiedzial po co psy wychodza na dwor bo pzreciez mozna narobic tam gdzie sie stoi :mad: ale to madry chlopak szybko zakapowal o co biega no chyba , ze Tedi mu wyklad zrobil z zasad higieny. Nie da sie teraz pzregapis, ze chce na dwor staje przy drzwiach i szczeka.
beda nowe fotki jutro sie postaram cos wkleic jak tylko dostane cos nowego

Iwa77 bardzo dziekuje za wplaty :loveu: :buzi:

jak juz pisalam kasa na wage zlota jest i bedzie potzrebna.