Rybc!a Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jestem w wielkim szoku, kochani! Dziękujemy za pomoc dla Bobika! Quote
Diana S Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dobranoc Bobiku..... słoneczko malutkie.... Śpij dobrze.... Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A ja będę jeszcze wrzucać linka na Allegro Bobiego co kilka postów http://www.allegro.pl/item305925165_horror_o_zyciu_i_smierci_decyduja_pieniadze_.html Quote
Charly Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wyglada na to Basiu, ze jednak Bobik i Filipek beda jeszcze razem biegac i sie na sloneczku grzac. a moze jeszcze dolaczy do grupy Dyzio Oktawi?:loveu: Quote
Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Domek by się przydał... Napwno kiedyś znajdzie domek, musi mu się udać. Quote
fizia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Pewnie, że się musi udać! Tyle osób trzyma kciuki Quote
Psiutka380 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dodam go do podpisu ale w opisie i z linkiem bo bannera podlinkowanego wstawiac nie umiem. Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 http://www.allegro.pl/item305925165_horror_o_zyciu_i_smierci_decyduja_pieniadze_.html Allegro dla Bobiego cegiełki tylko po 2 zł Quote
anbra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alicja napisał(a):http://www.allegro.pl/item305925165_horror_o_zyciu_i_smierci_decyduja_pieniadze_.html Allegro dla Bobiego cegiełki tylko po 2 zł jeszcze dziś zrobię przelew :) Quote
basia0607 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Mam wyniki Bobika. Ma anemię, podwyższone OB i bilurybinę . Świadczy to o tym , ze pies ma anemię. Widać , że jadl dużo kości , ma zmiany w odrębie odbytu , tzn. w środku ma przewód powiekszony, może to być winikiem zaparć albo jedzenia kości. Wet jego wygląd okreslił / zmęczony życiem./Wyniki wątrobowe nie są najlepsze ale też nie tragiczne. Przepisal psu leki na regeneracje wątroby. Dal też próbki wysokowęglowodanowej karmy, jest droga 2 kg. 70 zl i zobaczymy czy Bobik ją będzie jadl. Kupilyśmy mu watróbkę i mięso wolowe. Bobik dzisiaj zamachał do mnie ogonkiem, zszedl z poslania i dal sie poglaskać ale nie za dlugo, troszeczkę. Czarna sunia- Kora jest wesoła, wylizala mnie po rekach ,jest przy budzie jeszcze boimy sie ją spuszczać aby nie poszla w las. Ostatnio nasza Maxi , pies z ADHD zaprowadziła cale towarzystwo do zagrody sasiada- z kaczkami. Nie macie pojęcia jaki byl wrzask i pióra w powietrzu, trzeba byla szybko interweniowac ! Quote
Alicja Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 basia0607 napisał(a):Mam wyniki Bobika. Ma anemię, podwyższone OB i bilurybinę . Świadczy to o tym , ze pies ma anemię. Widać , że jadl dużo kości , ma zmiany w odrębie odbytu , tzn. w środku ma przewód powiekszony, może to być winikiem zaparć albo jedzenia kości. Wet jego wygląd okreslił / zmęczony życiem./Wyniki wątrobowe nie są najlepsze ale też nie tragiczne. Przepisal psu leki na regeneracje wątroby. Dal też próbki wysokowęglowodanowej karmy, jest droga 2 kg. 70 zl i zobaczymy czy Bobik ją będzie jadl. Kupilyśmy mu watróbkę i mięso wolowe. Bobik dzisiaj zamachał do mnie ogonkiem, zszedl z poslania i dal sie poglaskać ale nie za dlugo, troszeczkę. Czarna sunia- Kora jest wesoła, wylizala mnie po rekach ,jest przy budzie jeszcze boimy sie ją spuszczać aby nie poszla w las. Ostatnio nasza Maxi , pies z ADHD zaprowadziła cale towarzystwo do zagrody sasiada- z kaczkami. Nie macie pojęcia jaki byl wrzask i pióra w powietrzu, trzeba byla szybko interweniowac ! no Bobiś będzie dobrze :loveu: http://www.allegro.pl/item305925165_horror_o_zyciu_i_smierci_decyduja_pieniadze_.html Allegro dla Bobiego cegiełki tylko po 2 zł Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :placz::placz:To straszne:placz:I jeszcze ten psiaczek z 6 - stej strony za TM:placz::placz::placz::placz: I wogle wszystkie te biedy:( Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Psiutka380 napisał(a):A jaki pies odszedł? Ta zgarbiona chudzinka z 6-stej strony:( Quote
Edi100 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Bobisiu zdrowiej! Ja też dołożę grosiki. Quote
Psiutka380 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ojej... Dla zgarbionej chudzinki['][']['] Quote
oktawia6 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 powrót do zdrowia będzie żmudny i kosztowny ale zadanie wykonalne:loveu: czy podwyższone OB wet powiedział na jakim tle to może byc? świadczy o jakimś stanie zapalnym czy jeszcze coś innego? Quote
Aggie Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 nie rozumiem dlaczego pieniązki ode mnie nie doszły..:shake: prosze dać znać w poniedzialek jak dalej ich nie bedzie! Quote
Alicja Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 http://www.allegro.pl/item305925165_horror_o_zyciu_i_smierci_decyduja_pieniadze_.html Allegro dla Bobiego cegiełki tylko po 2 zł Quote
jaanna019 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Basiu moja Kyra też trafiła do mnie z anemią, karmiłam ją wątróbką z warzywami i ryżem, dość szybko wyniki doszły do normy, ale była w dużo lepszym stanie niż Bobik, teraz przy ok 40cm w kłębie waży 23kg i jest silną babką. Trzymam kciuki za Bobika. Będzie z niego piękny pies :) Quote
Recommended Posts