BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Ulaa napisał(a):Bianka a czymże w Twojej sytuacji będzie wydanie jednego czy 2 maluchów :evil_lol: nawet nie zauważysz różnicy :eviltong: Fakt . Jak miałam 12 kociąt i parę poszło , to już mi było wszystko jedno :cool3: Dostałam 50 zł od Han & Dom za bazarek -zegarek i 20 zł od Agusiazet Bardzo dziękuję :loveu: Przyszły też pieniążki od Alpiny z mojego bazarku za osty . Bardzo dziękuję , dzisiaj wyślę - , jak dojadę . Jestem sama w domu i boję się zostawić 22 zwierzaki samopas . Quote
Alpina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bianeczko pomału - mi się nie śpieszy ! Jak będziesz mogła to wyślesz przy jakiejś okazji.... Nie zostawiaj tych małych kretów samych...Plisss... Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Alpina napisał(a):Bianeczko pomału - mi się nie śpieszy ! Jak będziesz mogła to wyślesz przy jakiejś okazji.... Nie zostawiaj tych małych kretów samych...Plisss... Alpinko , jakiej wielkości może być pies , który w wieki 6 tyg , waży 800gram i jest jak świnka morska ? Jakie były czipsy , które miałaś jako szczeniaczki ? Quote
Alpina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja stawiam zakład że będą takie od 5 do 10kg góra... Oczywiście piszę na przekroju całego miotu w którym może być jakiś "pypeć" malutki i 4kg- mowy aż do dorodnego...Tak jak pisałam 10kg- mowego...Zależy który w kogo się wdał...A rodziców nie znamy więc totolotek... Oto moje "chipsiątka" - sunia (ta w koszyczu) teraz waży 7kg a piesek(ten obok)8.5 kg... Quote
AMIGA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ulaa napisał(a):Bianka a czymże w Twojej sytuacji będzie wydanie jednego czy 2 maluchów :evil_lol: nawet nie zauważysz różnicy :eviltong: Jak to czymże będzie wydanie 2 maluchów?? Tym, że będzie mogła wziąć następne ze 3 lub 4 maluszki:evil_lol::diabloti: Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Alpina napisał(a):Ja stawiam zakład że będą takie od 5 do 10kg góra... Oczywiście piszę na przekroju całego miotu w którym może być jakiś "pypeć" malutki i 4kg- mowy aż do dorodnego...Tak jak pisałam 10kg- mowego...Zależy który w kogo się wdał...A rodziców nie znamy więc totolotek... Też myślę , że one będą takie pyrdki . 2 dziewuszki są zupełnie maleńkie :lol: Paweł i Gaweł co parę godzin wychodzą ze mną na podwórko i robią sioo :lol: Już wiedzą , że wychodzimy i nie boją się podwórka . Zwiedzają zakamarki i wchodzą na schody . Jest cieplutko i świeci słoneczko , więc malcy nie marzną , a ja mam mniej sików do wycierania :multi: Quote
Alpina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 AMIGA napisał(a):Jak to czymże będzie wydanie 2 maluchów?? Tym, że będzie mogła wziąć następne ze 3 lub 4 maluszki:evil_lol::diabloti: Amiga przeginasz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja obstawiam, że to bedą wypierdki :evil_lol: Pałek był w tym wieku większy, a waży 8 kg. Wogóle zawsze jak wpadnę do Bianki to jestem w ciężkim szoku, bo tam tak porządnie i czysto, że aż dziw bierze przy takiej bandzie... zazdrość :-o Quote
mawin Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wo matko, znowu mi się czarno przed oczami zrobiło :evil_lol: Bianka coś widzę, że czarny to Twój ulubiony kolor :-) Szczyle są super :-) Jakie jedzonko im dajesz ? może coś bym im kupiła i podrzuciła? i przy okazji uściskała malce ;-) Quote
zasadzkas Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bianko, pilnie kontakt do Ciebie telefoniczny potrzebuję, w sprawi psinki. Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 zasadzkas napisał(a):Bianko, pilnie kontakt do Ciebie telefoniczny potrzebuję, w sprawi psinki. 604 116 056 Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 mawin napisał(a):Wo matko, znowu mi się czarno przed oczami zrobiło :evil_lol: Bianka coś widzę, że czarny to Twój ulubiony kolor :-) Szczyle są super :-) Jakie jedzonko im dajesz ? może coś bym im kupiła i podrzuciła? i przy okazji uściskała malce ;-) Zapraszam . Jedzonko obojętne . Zawsze znajdzie się ktoś , kto zje :lol: Quote
AMIGA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Biankoooooooooooo one są prześliczne. Taki czarny dywanik :loveu: Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a gdzie zdjęcia Pawła i Gawła z Krzyczek?:mad: Quote
halbina Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 U nas niestety niedobrze... Duduś jest chory... cierpi. :placz: Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 halbina napisał(a):U nas niestety niedobrze... Duduś jest chory... cierpi. :placz: Co mu jest ? Quote
maggiejan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czy wysłacie petycję w sprawie Krzyczek? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9435518#post9435518 Quote
BIANKA1 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='maggiejan']Czy wysłacie petycję w sprawie Krzyczek? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9435518#post9435518 Tak . Wysłałam . Quote
anula1959 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Bianeczko , strasznie Cię przepraszam że jeszcze nie ma allegro ale dziś w pracy się po prostu nie dało tego zrobić a w domu nie mam tekstu. Obiecuję , że jutro z samego rana to zrobię:oops:. Strasznie mi przykro , że Duduś Halbinki chory ,mój Dżekuś też coś się źle czuje :-(......jutro idę z nim do weta........ Quote
oktawia6 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 petycja wysłana tydzień temu:razz: Magiejjan. Bianko: pozdrowienia od rodzeństwa dla pawła i Gawła: Jacusia i Agatki Quote
maggiejan Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 oktawia6 napisał(a):petycja wysłana tydzień temu:razz: Magiejjan. Pytam na wszelki wypadek. Quote
pucka69 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a ja walczę z animalią. najprawdopodobniej paczka jutro zostanie wysłana ;) Quote
Recommended Posts