Jump to content
Dogomania

6 -5 tyg. szczeniąt + 2 z Krzyczek .Wszystkie w nowych domkach .

Recommended Posts

Posted

Ulaa napisał(a):
Bianka a czymże w Twojej sytuacji będzie wydanie jednego czy 2 maluchów :evil_lol: nawet nie zauważysz różnicy :eviltong:

Fakt . Jak miałam 12 kociąt i parę poszło , to już mi było wszystko jedno :cool3:

Dostałam 50 zł od Han & Dom za bazarek -zegarek
i 20 zł od Agusiazet
Bardzo dziękuję :loveu:
Przyszły też pieniążki od Alpiny z mojego bazarku za osty .
Bardzo dziękuję , dzisiaj wyślę - , jak dojadę . Jestem sama w domu i boję się zostawić 22 zwierzaki samopas .

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alpina napisał(a):
Bianeczko pomału - mi się nie śpieszy !
Jak będziesz mogła to wyślesz przy jakiejś okazji....
Nie zostawiaj tych małych kretów samych...Plisss...

Alpinko , jakiej wielkości może być pies , który w wieki 6 tyg , waży 800gram i jest jak świnka morska ?
Jakie były czipsy , które miałaś jako szczeniaczki ?

Posted

Ja stawiam zakład że będą takie od 5 do 10kg góra...
Oczywiście piszę na przekroju całego miotu w którym może być jakiś "pypeć" malutki i 4kg- mowy aż do dorodnego...Tak jak pisałam 10kg- mowego...Zależy który w kogo się wdał...A rodziców nie znamy więc totolotek...

Oto moje "chipsiątka" - sunia (ta w koszyczu) teraz waży 7kg a piesek(ten obok)8.5 kg...

Posted

Ulaa napisał(a):
Bianka a czymże w Twojej sytuacji będzie wydanie jednego czy 2 maluchów :evil_lol: nawet nie zauważysz różnicy :eviltong:

Jak to czymże będzie wydanie 2 maluchów?? Tym, że będzie mogła wziąć następne ze 3 lub 4 maluszki:evil_lol::diabloti:

Posted

Alpina napisał(a):
Ja stawiam zakład że będą takie od 5 do 10kg góra...
Oczywiście piszę na przekroju całego miotu w którym może być jakiś "pypeć" malutki i 4kg- mowy aż do dorodnego...Tak jak pisałam 10kg- mowego...Zależy który w kogo się wdał...A rodziców nie znamy więc totolotek...

Też myślę , że one będą takie pyrdki . 2 dziewuszki są zupełnie maleńkie :lol:

Paweł i Gaweł co parę godzin wychodzą ze mną na podwórko i robią sioo :lol:
Już wiedzą , że wychodzimy i nie boją się podwórka . Zwiedzają zakamarki i wchodzą na schody . Jest cieplutko i świeci słoneczko , więc malcy nie marzną , a ja mam mniej sików do wycierania :multi:

Posted

AMIGA napisał(a):
Jak to czymże będzie wydanie 2 maluchów?? Tym, że będzie mogła wziąć następne ze 3 lub 4 maluszki:evil_lol::diabloti:

Amiga przeginasz....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja obstawiam, że to bedą wypierdki :evil_lol: Pałek był w tym wieku większy, a waży 8 kg.

Wogóle zawsze jak wpadnę do Bianki to jestem w ciężkim szoku, bo tam tak porządnie i czysto, że aż dziw bierze przy takiej bandzie... zazdrość :-o

Posted

Wo matko, znowu mi się czarno przed oczami zrobiło :evil_lol:
Bianka coś widzę, że czarny to Twój ulubiony kolor :-)
Szczyle są super :-)
Jakie jedzonko im dajesz ? może coś bym im kupiła i podrzuciła? i przy okazji uściskała malce ;-)

Posted

mawin napisał(a):
Wo matko, znowu mi się czarno przed oczami zrobiło :evil_lol:
Bianka coś widzę, że czarny to Twój ulubiony kolor :-)
Szczyle są super :-)
Jakie jedzonko im dajesz ? może coś bym im kupiła i podrzuciła? i przy okazji uściskała malce ;-)

Zapraszam . Jedzonko obojętne . Zawsze znajdzie się ktoś , kto zje :lol:

Posted

Bianeczko , strasznie Cię przepraszam że jeszcze nie ma allegro ale dziś w pracy się po prostu nie dało tego zrobić a w domu nie mam tekstu. Obiecuję , że jutro z samego rana to zrobię:oops:.
Strasznie mi przykro , że Duduś Halbinki chory ,mój Dżekuś też coś się źle czuje :-(......jutro idę z nim do weta........