Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::placz::placz: Odnaleźli się, odnaleźli :multi::multi::multi: ludzie Benia się odnaleźli.... wiedzieliśmy, że gdzieś tam jest ten dom dla niego... :loveu::loveu::loveu:

Posted

Już się własnie umówiłyśmy na jutro na "wymianę dóbr". My przekażemy książeczke zdrowia i wyniki badań, a odbierzemy futerał i akumulatorki (agamika:loveu: :mad:- ona myślała, ze je u mnie w samochodzie zostawiła i ja o mało co podłogę w pandeczce zrywałam ;))

Kochany Bendżisław - jak to dobrze, że mu choć kawałek ogonka zostawili, żeby mógł pokazać swoją radośc :loveu:

Posted

Dziwnie było wczoraj.
Obok Grallika pusto.
Tak dobrze dziwnie.
Bo co zerknęłam na pusty kojec to mi sie uśmiechało.
Bendżaminie!
Kochaj swoich ludzi mocno i oni tez maja Cię mocono, mocno kochać.
I juz tak na całe życie.

Posted

bardzo sie ciesze z zmiany losu Bendzamina :) :) :) teraz tylko słonecznych dni zycze i duuuuzo zdrowia dla pieska.
Chetnie bym zobaczyla go na fotkach w nowym domu ,jak juz ochłonie i sie zadomowi.

Posted

Witaj Jagódko masz wielkie serce! :Rose:
Super, ze Bendżi znalazł u Ciebie domek :multi:
Należało mu się to od życia i od ludzi ...
Trzymam za Was kciuki! :thumbs:

Posted

[quote name='AMIGA']...
Czyli potrzeba nam jeszcze 100 zł[SIZE=2]...

To już nie potrzeba ;)
Ja za ten kubraczek (czerwony) wpłacę, a kubraczek niech zostanie na kolejny bazarek, dla innej biedy się przyda.
Nie pamiętam czy dostałam namiary do wpłaty. Jeślinie, to poproszę na PW lub gg.
Też bardzo się cieszę i gratuluję wyboru - sznupki to wspaniałe i bardzo kochające psiaki.

Posted

elik napisał(a):

To już nie potrzeba ;)
Ja za ten kubraczek (czerwony) wpłacę, a kubraczek niech zostanie na kolejny bazarek, dla innej biedy się przyda.
Nie pamiętam czy dostałam namiary do wpłaty. Jeślinie, to poproszę na PW lub gg.
Też bardzo się cieszę i gratuluję wyboru - sznupki to wspaniałe i bardzo kochające psiaki.

:loveu::loveu: Jestes kochana. Ale nie wiem, czy ja coś przespałam? Bo nie wiem o jakim kubraczku mówisz???

Posted

AMIGA napisał(a):
:loveu::loveu: Jestes kochana. Ale nie wiem, czy ja coś przespałam? Bo nie wiem o jakim kubraczku mówisz???

Może o tych od kiwi, ale to na psy kiwi i AgiG pieniązki...

Posted

Jagienka napisał(a):
Może o tych od kiwi, ale to na psy kiwi i AgiG pieniązki...

No jasne, babsko (czytaj ja) pokręciło :evil_lol:
Trochu czasu od mojej rozmowy o kubraczku upłynęło i wydawało mi sie, że to z Amigą o tym rozmawiałam, ale nie zmienia to faktu, że chcę, żeby po sznupku nie zostały długi. Proszę o namiary na konto - na gg moze być, bo skrzynkę na dogo mam zapchaną, a nie chcę niczego z niej kasować.
Sprawę z kubraczkiem załatwimy w następnej kolejności - co się odwlecze, to nie uciecze ;) Kiwi wtedy gdzieś wyjeżdżała i nie zdążyłyśmy dokończyć transakcji - ona nie miała czasu wysłać pocztą, a ja nie miałam czasu, żeby po niego pojechać :cool1:

Posted

Dzięki. Już wysłałam na gg elik:loveu: numer konta.

Acha i zapomniałam tez tu napisać, że po tamtym "rozpaczliwym" poście o brakującej stówce, kochana AniaG przesłała 20 zł. Chyba gdzieś Jej dziękowałam. Brakuje więc już tylko (hmmm) 80 zł a nie 100zł

Posted

[quote name='AMIGA']...Acha i zapomniałam tez tu napisać, że po tamtym "rozpaczliwym" poście o brakującej stówce, kochana AniaG przesłała 20 zł. Chyba gdzieś Jej dziękowałam. Brakuje więc już tylko (hmmm) 80 zł a nie 100zł
Tak, czytałam ten post, reszta też się przyda :lol:

Posted

Elik - wielkie dzięki i Jagienko wielkie dzięki

Byłam dzisiaj u Benia w jego domku. Siedzi sobie dostojnie na kocyku oczywiście w kuchni, bo tam najbliżej żarełka. Do mnie owszem podszedł, ale najbardziej był zainteresowany moją kieszenią, gdzie małam smakołyki psie.
Najbardziej zaakceptował jagodkę, bo to Ona przecież daje papu.
Jak pod nieobecność jagodki przyszła sąsiadka, żeby Bendżika wypuścić do ogrodu to na nią warkął i nie dał się ubrać. Gorzej, że i na pana warknął w którymś momencie. Na szczęscie pan to opowiadał ze śmiechem.
Najfajniejsze jest - widziałam to na własne oczy jak się wzajemnie wpatrują w siebie kot z Bendzim ze stoickim spokojem.
Bendżik jest wykąpany i podstrzyżony i wygląda o wiele, wiele lepiej no i oczywiście pachnie o wiele lepiej :p
Nie zroniłam niestety zdjęć, bo nie miałam przy sobie aparatu. Ale jagodka obiecała i zdjęcia i wieści po wizycie u weta.
Czekamy więc z niecierpliwością.

Posted

nie wiem - nie mogę znaleźć nikogo kto mógłby go przywieźć a ja nie wyrabiam - Tutek, bodowa i praca - nie dam rady nooo :placz: na dodatek Tutek warczy przy misce i muszę go utemperować :mad:

Posted

Zdjęcia Szczęśliwego Uśmiechniętego Bendżiego :multi:
Zdjęcia! :multi:
A na Sznupkowe warkoty przeważnie nie ma co zwracać uwagi :evil_lol:
Jakbym chciał się przejmować za każdym razem jak Lumpowi się coś nie podoba i burczy - że go przesuwam, wyciągam spod niego koc, czeszę go itd itp, to siedział bym z ciężką nerwicą zabarykadowany w łazience :evil_lol:
Oczywiście warto wsłuchiwać się w ton burczenia, bo trzeba umieć rozróżniać "marudzenie" od konkretnego ostrzeżenia, którego lepiej nie lekceważyć ... :cool3: