maciaszek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Z tej radości i wrażenia zapomniałam, że to ja zakładałam wątek i to ja powinnam tytuł zmienić :evil_lol: :evil_lol:. Już lecę to zrobić. A cały czas :multi: :multi: :multi: :multi:. Quote
weszka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja się cieszę jak głupia :multi: ale też taka jestem głupia że zachowuję ostrożność w tej radości... oby niepotrzebnie ale... no same wiecie... tfu tfu tfu!!! Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Tfu, tfu tfu - 3 razy za lewe ramię - oby ta zmiana tytułu wątku nie była za wcześnie. Chociaz z rozmów z Panią (zwłaszcza pani była przejęta losem Benia i kilka razy mówiła o człowieczeństwie tych "kochanych właścicieli", którzy Bendżiego oddali do schroniska), to sprawa adopcji Benia jest sprawą przemyślaną i całkiem świadomą. I nie wydaje mi się, żeby nastąpiła jakaś nieprzewidziana zmiana. Ale........... będę się tak 100%-owo cieszyć za kilka dni. Malawaszko - jak tylko są fundusze, to dawaj go tu. Bo przecież dziewczyny = agamika i karusiap już wczoraj główkowały którego z "ich" psów mają scedować na mnie. Bo kto będzie z nimi jeździł ???:evil_lol: Quote
karusiap Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dawac AMIDZE psa:loveu:koniecznie....co prawda Czesiu moze byc nieco zawiedziony,ale....i dla niego znajdzie sie czas:loveu: A inaczej nam bedzie smutno bez AMIGI:shake: Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 karusiap napisał(a):Dawac AMIDZE psa:loveu:koniecznie....co prawda Czesiu moze byc nieco zawiedziony,ale....i dla niego znajdzie sie czas:loveu: A inaczej nam bedzie smutno bez AMIGI:shake: Czesiu jest podobno psem Pana Tomka :evil_lol: To ja nie śmiem mu go zabierać :lol: Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='AMIGA']Pieniążki od malawaszki :loveu:doszły (kurcze, czy ja za nie dziękowałam????:oops:) Dzisiaj dodaję 300 zł, które przyszły od pewnego wspaniałego Darczyńcy :Rose::Rose: Zostaje nam więc na przyszły miesiąc 105 zł:multi: To ja teraz może tak o mniej przyjemnych sprawach. Jak (podkreślam - jeśli) Benio już na zawsze zostanie w NOWYM DOMKU to musimy uregulowac platnosci za październik. A własciwie za 18 dni października. Co wynosi 18 x 15 zł = 270 zł Czyli brakuje nam do pełnej kwoty 165 zł Quote
malawaszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 wysłałam 50 zł AMIGA naprawdę zajęłabyś się Dredkiem w hotelu? biedak siedzi od co najmniej dwóch lat w Jastrzębiu bo był depozytem, dopiero od niedawna jest do adopcji i trzeba mu pomóc bo już swoje odsiedział Quote
maggie1971 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 No tak , nie było mnie wczoraj na dogo a tu takie wspaniałe wieści:multi: Beniu szczęścia w nowym domku:loveu: Quote
dagusiek Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Tyle mnie nie nie było a tu takie świetne wieści!!!!! Cieszę się ogromnie! :loveu::multi::multi::multi: Beniu, szczęścia i miłości w nowym domku! Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kochani - nie było żadnego telefonu jeszcze od nowych właścicieli Benia. Więc to jest już jakas dobra wiadomość. Widać Benio nie nabroił, nie pogonił kota, ani nie zrobił coś tak strasznego, że trzeba go oddać ;) Zaczynam powoli popadac w radosny nastrój :multi::multi::multi::multi: I dziekuje WAM WSZYSTKIM za pomoc i finansową i psychologiczną:loveu: Malawaszko :loveu: wieelkie dzięki za pieniążki. Ja powinam jeszcze dostać 15 zł z bazarku klamerkowego. Czyli potrzeba nam jeszcze 100 zł A czarnulkiem - jesli naprawdę nie będzie kłopotów finansowych :oops: (bo straaasznie się głupio czułam żebrząc, choć przecież wiem, że nie dla siebie) zajmę się. Bo nie zdzierżę takiej pustki. Przeciez miałabym za dużo wolnego czasu i musiałabym się zająć sprawami, których nie cierpię - np sprzątaniem mieszkania :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Amiga to ja dogadam jeszcze sprawę pieniążków bo też nie podejmę się zabrania kolejnego psa nie mając zabezpieczenia finansowego bo nie dam rady uciągnąć potem tego sama i moze by się udało w tym tygodniu Dredka przywieźć - 450 zł/miesiąc tak? Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 malawaszka napisał(a):Amiga to ja dogadam jeszcze sprawę pieniążków bo też nie podejmę się zabrania kolejnego psa nie mając zabezpieczenia finansowego bo nie dam rady uciągnąć potem tego sama i moze by się udało w tym tygodniu Dredka przywieźć - 450 zł/miesiąc tak? 15 zł za dobę. Czyli jak jest 31 dni to 465 a jak jest 28 dni to 420 zl Ja oczywiście też będe robić co mogę, żeby się dołożyć. A Dredek to takie "robocze pseudo" Czy on już tak ma biedak na imię? Quote
AnkaG Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Amiga wysłałam 20 zł. Benek pięknie zarósł no i wogóle wypiękniał pod waszą opieką. :lol: Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 AnkaG napisał(a):Amiga wysłałam 20 zł. Benek pięknie zarósł no i wogóle wypiękniał pod waszą opieką. :lol: AniuG:loveu: wielkie dzieki Czy wypiekniał? Jemu naprawdę mała wizytka u fryzjera by się przydała Quote
malawaszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 AMIGA napisał(a):15 zł za dobę. Czyli jak jest 31 dni to 465 a jak jest 28 dni to 420 zl Ja oczywiście też będe robić co mogę, żeby się dołożyć. A Dredek to takie "robocze pseudo" Czy on już tak ma biedak na imię? robocze pseudo - w ogłoszeniu nazwałam go Master, ale to nie ma znaczenia - bo nikt na niego nie wołał żadnym z tych imion Quote
jagodka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witam. To w moim domu znalaz sie Bendzi . Jest troche smutny ,ale dojdzie do siebie trzeba tylko troche czasu . Został wykąpany i troche podstrzyzony . Apetyt mu dopisuje bo je za dwóch . Obsikał juz wszystkie drzewka w ogrodzie . Z kotem sie juz spodkał i nic sie nie działo , potraktowali sie wzajemnie obojetnie . Po wizycie u weterynarza napisze cos więcej . Quote
malawaszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 witaj Jagodka!!!!! cudownie że jesteś na forum i czekamy na więcej i więcej wieści - oczywiście mam nadzieję, ze będą same dobre :loveu::multi: Dziękujemy, że daliście szansę Bandżikowi :loveu: :Rose: Quote
AnkaG Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Witamy :lol: Pisz jak tam Beniu. Jeszcze się chłopak rozkręci. ;) Quote
AMIGA Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 jagodka napisał(a):Witam. To w moim domu znalaz sie Bendzi . Jest troche smutny ,ale dojdzie do siebie trzeba tylko troche czasu . Został wykąpany i troche podstrzyzony . Apetyt mu dopisuje bo je za dwóch . Obsikał juz wszystkie drzewka w ogrodzie . Z kotem sie juz spodkał i nic sie nie działo , potraktowali sie wzajemnie obojetnie . Po wizycie u weterynarza napisze cos więcej . Ojeeej :multi: Witam witam wśród nas :loveu: A ja sobie zostawiłam w samochodzie kopertę z umową i z adresem mailowym i stale się łamię zeby zejść z mojego 8 pietra do samochodu, żeby zdobyc ten adres. Bo obiecałam dac linka do watku Bendzikowego:oops: To super, że Bendżi "olał" kota :multi: Quote
maciaszek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Jagodka, witaj na dogo :). Teraz czekamy na dalsze relacje i zdjęcia :). Quote
agamika Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 :multi: suuuuper :loveu: nie ma to jak wieści z pierwszej ręki :cool3: Benio na pewno szybko "dojdzie" do siebie :loveu: Quote
weszka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Jagodka witaj wśród dogomaniaków. I to od razu w wielkim stylu jako domek dla Benia-rezydenta :Rose: Wspaniale że znalazł u Was bezpieczny kącik :Rose: Czekamy na wieści i zdjęcia :) Quote
madziamn Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ojej na takie wiesci czekałam od dawna dla takich chwil warto zyc i tu byc. KOCHANY BENIO MA DOMEK HURAAAAA:multi:DZIEKUJEMY. Quote
jagodka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Amiga , zostawiłas u nas futerał do aparatu i akumlatorki do niego . Benio juz dzis próbował zamerdac resztka ogonka , jeszcze troche niesmiało ale to juz cos . Czekam na jego książeczkę i wszystkie wyniki badań . Quote
Recommended Posts