dagusiek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No Beniu, kąpiele Ci służą:multi: Dzisiaj postaram się zrobic w koncu bazarek dla Bendżika, chcialam wczesniej zrobic ale dogo co chwile szwankuje:shake: Cioteczki wymiziajcie ode mnie Benia:loveu: Quote
agamika Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :diabloti: za uszkami nie było bo Benio woli po dupce drapanko :evil_lol: ale ... hmmm ...chłoPAK SIE ROZBRYKAł PO KAPIELI WYKONCZYł CIOTKE LIRYKE (DZIEKI ZA [POMOC W KąPIELI :loveu:) BIEGANIEM!!!!!!!!!!!!!!!!! HASAł PO łACE JAK ZAJąC !!!!!!!!! biegał w podskokach, dość zabawny widok :evil_lol: fot tym razem nie ma bo mi siadł aparat :/ Quote
AMIGA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Nie było mnie trochę w Krakowie, a jak wróciłam,. to nie miałam netu. I ten stan mi groził az do poniedziałku. Na szczęście mój synuś coś tam pokombinował i mam! Agamika :loveu:i Liryka :loveu: kochane Cioteczki - dzięki wielkie, bo dzięki Wam Bendżiś nie miał zbyt dużej przerwy w "ataku" na skórę Beria :loveu: u dagusiek :loveu: też Wam, wielkie dzięki Quote
dagusiek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bazarek gotowy:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110696 Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dajemy ludziom następną szansę poznania Bendżisława. W najbliższy czwartek Benio wystąpi znowu w programie "Kundel Bury i kocury" Quote
maciaszek Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 No to znowu trzymamy kciuki. W końcu MUSI SIĘ UDAĆ !!!! Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No własnie, tym bardziej, że on się coraz większy piękniś robi :loveu: Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dagusiek napisał(a):Będziemy zaciskać z całej siły:kciuki: Ale to jeszcze nie od dzisiaj, bo nie utrzymasz do czwartku :evil_lol: Quote
dagusiek Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 AMIGA napisał(a):Ale to jeszcze nie od dzisiaj, bo nie utrzymasz do czwartku :evil_lol: A tam, najwyżej mi kciuki odpadną:eviltong: Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 dagusiek napisał(a):A tam, najwyżej mi kciuki odpadną:eviltong: No co Ty - Benio potrzebuje Twoich kciuków, bo jak nogami będziesz robić bazarki :crazyeye::shake: Quote
malawaszka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja też vbędę trzymać!!! oby tylko kotów nie było :lol: Quote
AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :shake:Napewno jakies będą. Kto chce zobaczyć jakich mam nowych domowników??? Tymczasików oczywiście - to zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10088168#post10088168 Quote
AnkaG Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ciociu Amigo przyślij nr konta bo gdzieś zapodziałam. Wpłacę parę groszy na Bendżiego. Quote
dagusiek Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 AMIGA napisał(a):No co Ty - Benio potrzebuje Twoich kciuków, bo jak nogami będziesz robić bazarki :crazyeye::shake: W ostateczności to faktycznie nogami będę robić:evil_lol: no dobra, postaram się żeby mi nie odpadły:cool3: A tymczasem Beniu pokazuj się na pierwszej!! Beniu masz się jak najlepiej pokazać w programie, żeby w końcu ktoś Cię wypatrzył!!;) I nie zwracaj uwagi na kotki! Quote
malawaszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 AMIGA napisał(a)::shake:Napewno jakies będą. Kto chce zobaczyć jakich mam nowych domowników??? Tymczasików oczywiście - to zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10088168#post10088168 Amiga kochana jesteś że wzięłaś maluszki :loveu::loveu::loveu: Jak stoją finanse Benjego? Jak tylko przyjdzie mi wypłata to przeleję Quote
weszka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Za kwiecień zapłacę p. Tomkowi jak będę w hotelu bo mam 500 zł od sponsorki. Zostanie może parę zł z tego no i na maj już puuusto :( Quote
AMIGA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 malawaszka napisał(a):Amiga kochana jesteś że wzięłaś maluszki :loveu::loveu::loveu: To już trzecia tura maluszków u mnie. Okazuje się, że moje "potwory" tolerują tylko szczeniaczki, a szczeniaczków bezdomnych ci u nas równiez dostatek :-( Bendżiś dzisiaj został znowu wykąpciany. och jak jemu się nudzi jak musi postać spokojnie 10 minut. A jakoś z ta wiosną nabrał chłopak wigoru, na spacerze wcale się nie ociąga, wychodzi z boksu chętnie. To nie to, co wcześniej, że rzeba go było kusić kabanosikami a i tak kabanosa porywał i chował się do budki :evil_lol: Quote
madziamn Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 bo mu pewnie zimno było a teraz chłopak wiosnę poczuł Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No i pewnie kosteczki go mniej bolą jak się nagrzały Quote
AMIGA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Niestety ja osobiście wysttępu nie widziałam, bo akurat bylam w drodze z tv do domu. Ale dowiedziałam się potem, że Benio bardzo szczekał na innego psa i po prezentacji musiał wyjść ze studia i dopiero na sam koniec znowu go wprowadzili. No i znowu szczekał! Był jeden telefon, ale jakiś taki dziwny, że pani prowadząca nawet nie zapisała ich numeru tel. Bo tekst był mnie więcejk taki, że Benio się bardzo spodobał dziecku i z rozmowy wynikało, że mieszkałby na balkonie:mad: Quote
Recommended Posts