Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No Beniu, kąpiele Ci służą:multi:
Dzisiaj postaram się zrobic w koncu bazarek dla Bendżika, chcialam wczesniej zrobic ale dogo co chwile szwankuje:shake:

Cioteczki wymiziajcie ode mnie Benia:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti: za uszkami nie było bo Benio woli po dupce drapanko :evil_lol:

ale ... hmmm ...chłoPAK SIE ROZBRYKAł
PO KAPIELI WYKONCZYł CIOTKE LIRYKE (DZIEKI ZA [POMOC W KąPIELI :loveu:)
BIEGANIEM!!!!!!!!!!!!!!!!! HASAł PO łACE JAK ZAJąC !!!!!!!!! biegał w podskokach, dość zabawny widok :evil_lol:

fot tym razem nie ma bo mi siadł aparat :/

Posted

Nie było mnie trochę w Krakowie, a jak wróciłam,. to nie miałam netu. I ten stan mi groził az do poniedziałku. Na szczęście mój synuś coś tam pokombinował i mam!
Agamika :loveu:i Liryka :loveu: kochane Cioteczki - dzięki wielkie, bo dzięki Wam Bendżiś nie miał zbyt dużej przerwy w "ataku" na skórę
Beria :loveu: u dagusiek :loveu: też Wam, wielkie dzięki

Posted

dagusiek napisał(a):
A tam, najwyżej mi kciuki odpadną:eviltong:

No co Ty - Benio potrzebuje Twoich kciuków, bo jak nogami będziesz robić bazarki
:crazyeye::shake:

Posted

AMIGA napisał(a):
No co Ty - Benio potrzebuje Twoich kciuków, bo jak nogami będziesz robić bazarki
:crazyeye::shake:

W ostateczności to faktycznie nogami będę robić:evil_lol: no dobra, postaram się żeby mi nie odpadły:cool3:

A tymczasem Beniu pokazuj się na pierwszej!!

Beniu masz się jak najlepiej pokazać w programie, żeby w końcu ktoś Cię wypatrzył!!;) I nie zwracaj uwagi na kotki!

Posted

malawaszka napisał(a):
Amiga kochana jesteś że wzięłaś maluszki :loveu::loveu::loveu:

To już trzecia tura maluszków u mnie. Okazuje się, że moje "potwory" tolerują tylko szczeniaczki, a szczeniaczków bezdomnych ci u nas równiez dostatek :-(
Bendżiś dzisiaj został znowu wykąpciany. och jak jemu się nudzi jak musi postać spokojnie 10 minut. A jakoś z ta wiosną nabrał chłopak wigoru, na spacerze wcale się nie ociąga, wychodzi z boksu chętnie. To nie to, co wcześniej, że rzeba go było kusić kabanosikami a i tak kabanosa porywał i chował się do budki
:evil_lol:

Posted

Niestety ja osobiście wysttępu nie widziałam, bo akurat bylam w drodze z tv do domu. Ale dowiedziałam się potem, że Benio bardzo szczekał na innego psa i po prezentacji musiał wyjść ze studia i dopiero na sam koniec znowu go wprowadzili. No i znowu szczekał!
Był jeden telefon, ale jakiś taki dziwny, że pani prowadząca nawet nie zapisała ich numeru tel. Bo tekst był mnie więcejk taki, że Benio się bardzo spodobał dziecku i z rozmowy wynikało, że mieszkałby na balkonie:mad: