Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja miałam przyjmność poznać przerozkosznego Parówa!!! O:

próbowałam go uwiecznić na fotkach, ale on się zgrabnie wystawiał zadkiem w ostatniej sekundzie do obiektywu :D. Troszeczkę się jednak udało i myślę, że arnika nadrobi zaraz zaległości i zaprezentuje Olusia 8).

• 4 weeks later...
Posted

Nie wiem czemu, nie zagladalam wczesniej na jamnicze forum, a przeciez od listopada mam w domu wlasnie jamnioraa :lol:
Moze nie jest najpiekniejszy, ale jest za to przesmieszny ;)
Oto Choco czyli Yahoo Hycon

pozdr Zosia&Bystra&Choco

Posted

Dzieki dzieki no coz jak sa takie wdzieczne obiekty do fotografowania to nic tylko im fotki pstrykac a Juruś to naprawde zywe sreberko i wspanialy kumpel do zabaw spiacego obok blondyna

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dobra teraz oto sprawozdanie na temat mojej Tiny.
Akt 1,scena 1,ujęcie 1.

Z imieniem dla mojej suni nie było najmniejszego problemu. Nazwaliśmy ją Tna takim imieniem jakie nosiła jej matka. Oszukali nas jednak w jednej sprawie. Tina miała być miniaturową jamniczką, a okazało się że wcale nie jest miniaturowa. Czym ciekawe karmili te jamniki ? Gdy jechaliśmy samochodem do domu to ona się wyrzygała śrubkami, jakimiś glizdami,makaronem. Była zarobaczona, miała pchły. Ale jakoś przez to przeszliśmy.Trochę pielęgnacji,wizyt u weterynarza .Miłość.
I oto teraz mamy piękną i milutką Tinke. :D

Posted

Betina napisał(a):
Z hodowli.
Ktoś miał sunie szczeniaczki urodziła no więc chcieli większość sprzedać.

:roll: nic nie rozumiem, można trochę jaśniej? :fadein:

Posted

To tak jagby twoja sunia(o ile masz sunie) urodziła np.10 szczeniąt a ty nie miałabyś miejsca na nie,(czyli miałabyś zbyt mały dom) więc sprzedajesz np. 8 szczeniaków rodzinom które chcą mieć pieska. A dwa pozostałe zostawiasz dla siebie...
Rozumiesz arnika ?

Posted

Betina, cóż, debilem nie jestem, ale widzę że chyba mamy inne rozumienie słowa "hodowla". :roll: nie dociekam już szczegółów, ważne że psiak już zdrowy i kochany.

Posted

MAlawaszka wielkie dzieki za fotecki co ja bym bez ciebie kochana kobitko zrobila. Nadmienie ze pan Jurek ma obecnie 1,5 roku jest wspanailym jamnisiem zakochanym w swoim domowym stadzie. Uwielbia zabawy pileczka i jak widac stara sie zastapic koparke.

Posted

Wszystkie jamniki są cudne :D :D Ja też się tu wcisne z moim rudzielcem no prawie jamnikiem :wink:
na przywitanie oczko :wink: wszystkim

ulubione zajęcie Jogi -tarzanko w trawie :D

prawda że jestem urocza 8)

radosna i pełna wigoru 12-latka

Pozdrawiamy wszystkie jamniki i prawie jamniki :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...