anetta Posted April 6, 2005 Author Posted April 6, 2005 Bajer :angel: Ach, jakie on ma piekne kwiatki w mordce :D :angel: Aaa.. Afera :P
Gotrek Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 A ja miałam przyjmność poznać przerozkosznego Parówa!!! O: próbowałam go uwiecznić na fotkach, ale on się zgrabnie wystawiał zadkiem w ostatniej sekundzie do obiektywu :D. Troszeczkę się jednak udało i myślę, że arnika nadrobi zaraz zaległości i zaprezentuje Olusia 8).
arnika Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Madzior, bój się moda! :lol: zaprezentuję, jak kuba zmniejszy :wink:
bysterka Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 Nie wiem czemu, nie zagladalam wczesniej na jamnicze forum, a przeciez od listopada mam w domu wlasnie jamnioraa :lol: Moze nie jest najpiekniejszy, ale jest za to przesmieszny ;) Oto Choco czyli Yahoo Hycon pozdr Zosia&Bystra&Choco
arnika Posted April 29, 2005 Posted April 29, 2005 jak to nie najpiękniejszy? cudny jest! tylko jakoś taki wystraszony jakby :roll: więcej fotek!! śmieszne ma uszka :lol:
Magda Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 A tutaj jamniczek mojej koleżanki Oli, ma na imie Filip i ma 11 lat. :D A tu jego przyjaciel chomiczek:
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 a to fotki Jamnisia GeBy i Jej słodkiego Synusia :D hahaha a to jest najlepsze :lol: :lol: :lol: a co tam - razem śpimy to razem jemy :lol:
GeBa Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Dzieki dzieki no coz jak sa takie wdzieczne obiekty do fotografowania to nic tylko im fotki pstrykac a Juruś to naprawde zywe sreberko i wspanialy kumpel do zabaw spiacego obok blondyna
anetta Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Piekne zdjecia :D Rozczulajace :angel: Fota z butla jets super :lol: A teraz moja, a co :P :D
Betina Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Dobra teraz oto sprawozdanie na temat mojej Tiny. Akt 1,scena 1,ujęcie 1. Z imieniem dla mojej suni nie było najmniejszego problemu. Nazwaliśmy ją Tna takim imieniem jakie nosiła jej matka. Oszukali nas jednak w jednej sprawie. Tina miała być miniaturową jamniczką, a okazało się że wcale nie jest miniaturowa. Czym ciekawe karmili te jamniki ? Gdy jechaliśmy samochodem do domu to ona się wyrzygała śrubkami, jakimiś glizdami,makaronem. Była zarobaczona, miała pchły. Ale jakoś przez to przeszliśmy.Trochę pielęgnacji,wizyt u weterynarza .Miłość. I oto teraz mamy piękną i milutką Tinke. :D
anetta Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 Co za historia :P A to skad wy ja mieliscie? od handlarza czy co? :roll:
Betina Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Z hodowli. Ktoś miał sunie szczeniaczki urodziła no więc chcieli większość sprzedać.
arnika Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Betina napisał(a):Z hodowli. Ktoś miał sunie szczeniaczki urodziła no więc chcieli większość sprzedać. :roll: nic nie rozumiem, można trochę jaśniej? :fadein:
Betina Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 To tak jagby twoja sunia(o ile masz sunie) urodziła np.10 szczeniąt a ty nie miałabyś miejsca na nie,(czyli miałabyś zbyt mały dom) więc sprzedajesz np. 8 szczeniaków rodzinom które chcą mieć pieska. A dwa pozostałe zostawiasz dla siebie... Rozumiesz arnika ?
arnika Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Betina, cóż, debilem nie jestem, ale widzę że chyba mamy inne rozumienie słowa "hodowla". :roll: nie dociekam już szczegółów, ważne że psiak już zdrowy i kochany.
malawaszka Posted June 20, 2005 Posted June 20, 2005 i Juruś GeBy :fadein: wojna się zbliża - trzeba się okopać :lol:
GeBa Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 MAlawaszka wielkie dzieki za fotecki co ja bym bez ciebie kochana kobitko zrobila. Nadmienie ze pan Jurek ma obecnie 1,5 roku jest wspanailym jamnisiem zakochanym w swoim domowym stadzie. Uwielbia zabawy pileczka i jak widac stara sie zastapic koparke.
Karka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Wszystkie jamniki są cudne :D :D Ja też się tu wcisne z moim rudzielcem no prawie jamnikiem :wink: na przywitanie oczko :wink: wszystkim ulubione zajęcie Jogi -tarzanko w trawie :D prawda że jestem urocza 8) radosna i pełna wigoru 12-latka Pozdrawiamy wszystkie jamniki i prawie jamniki :D
malawaszka Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 [quote name='Karka'] :o :roflt: a co się stało lwiemu pieskowi, że mu włosy spadają przez głowę?? :lol:
Recommended Posts