anetta Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 :angel: woowww ale super kicia Ma przepiekne umaszczenie!!! :D :D Jozia, marsz do Galerii z kotami! :P To teraz ja zapraszam do swojej Galerii :D http://photos.heremy.com/anetta/
zaba14 Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 anetta fajne zdjęcia ;-) a ten z wywieszonym jezorem to kumpel Kai? ;)
anetta Posted November 18, 2004 Author Posted November 18, 2004 ciesze sie ze sie podobaja :multi: Tak, od wrzesnia :lol: To jest piechu z ktorym teraz trenuje 8)
zaba14 Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 aha ;) czyli już nie męczysz Kai? :lol: :lol:
Jozia Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 zaba14: Kotek urodził się w pralni znajomych psiarzy. Niestety ich pies nie lubi kotów (delikatnie mówiąc). Jego mama przyszła do ich kamienicy dwa dni przed porodem. Zaczęła rodzić na wycieraczce u ich sąsiadów :cry: . Na zdjęciu wraz z mamą i rodzeństwem. Umaszczenie ma po jakimś syjamskim przodku :) Ja chciałam "tygryska", ale mój miał najlepszy charakter (odważny, zrównoważony [wcale nie prycha]), pozostałe były strachliwe :-? . anetta: Świetne zdjęcia!!!!!!!!! :P
zaba14 Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 No nieźle a ja myślałam, że to rasowy kociak, bo całkiem inne umaszczenie ;) nie spotkałam się jeszcze z takim. A kotek śliczny, zresztą jak wszystkie :wink:
anetta Posted November 20, 2004 Author Posted November 20, 2004 aha ;) czyli już nie męczysz Kai? :lol: :lol: Skad Ci to przyszlo do glowy? :roll:
zaba14 Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 myślałam, że masz mniej czasu dla Kai ;) no no no to trenujecie w 3 ;)
Amie Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Witam :) To i ja pokażę swojego przegubowca - chociaż widzę, że wątek zszedł na trochę inne tory ;) Jamniorek nazywa się Kapitan i ma 2 latka :) Poniżej m.in. zdjęcia ze spaceru zimowego sprzed dwóch dni oraz normalna pozycja do spania w moim swetrze ;)
anetta Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Zaba, :lol: w 3? :lol: Jakie 3? :lol: :tard: Zamiast z Kaja, bo ona nie ma jzu ochoty cwiczyc (jedynie zabiearam ja na pokazy i to tylko gdy jest ladna pogoda i gdy jet cieplo :wink: ) trenuje z Masem :) To wszystko. A skad wzielo Ci sie 3? :lol: Amie, piekna szczota!!! Bardzo orgnalne imie 8) A jakie lapki ma :lol: A gdzi echodzicie na spacrki? :)
Amie Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 "szczota" - hahahahahaha.. :evil_lol: Kapitan tak naprawdę to oficjalne imię. Zdrobnienia liczne bardziej odzwierciedlają jego charakter ;) Kapitan - Kapcio, Kapeć, JamKot... A na spacerki chodzimy generalnie na trawniki wokół blokowiska, a dłuższe to Olszynka Grochowska. :)
zaba14 Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 To zdjęcie jest The Best :lol: mój też tak uwielbia lezeć :lol: i zdjęcia tez ma takie :lol: :lol: A trójka wzieła mi sie z tąd: Kaja, ten Corgi ;) i Ty... :lol: :lol:
anetta Posted November 22, 2004 Author Posted November 22, 2004 Zaba@ AHA! :lol: Amie@ http://www.amie.boo.pl/Kapcio-dogomania/kapitan_02.jpg cuz za bezwstydnika masz w domu :lol: Eee Olszynka, za daleko :lol:
Księżycowa_Pyza Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 A oto jamnik mojego chłopaka wabi się MAX. Niedługo wstawię także i fotki mojego jamniczka, Kajtka :)
Księżycowa_Pyza Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Widzę, że rzadko kto tu zagląda, szkoda :(
Gotrek Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Super chłopaki :D . Kajtek z tą kokardką wygląda jak precent gwiazdkowy ;). Jak się Max z Kajtkiem dogadują?
anetta Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 :angel: Maxu jest super 8) Ma fajny kolor siersci, dziczy? Kajtus :lilangel: Piekny dzentelmen :gent: A ile ma latek? :)
Księżycowa_Pyza Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Cześć! Dzięki za miłe komentarze :D Kajtek z Maksiem dobrze się dogadują, obydwoje to spokojne pieski, kajtek ma już 7 lat Maksiu tyle samo! Gorąco pozdrawiam Weronika :D
anetta Posted January 17, 2005 Author Posted January 17, 2005 Zapraszam wszytskich do ogladania nowych zdjec :angel: :angel:
anetta Posted February 25, 2005 Author Posted February 25, 2005 Dlaczego tu nikt nie zaglada...? :( :lookarou: A warto, chociazby zeby poogladac zdjecia :P wieciej Tu 8) :lol: :lol: :P
arnika Posted February 26, 2005 Posted February 26, 2005 cuuuuudna :D a jakie ubranko gustowne! :lol: mój parów ma trzy. jeden zielony, wełniany golf na jesienne chłody, drugi sportowy kombinezon ortalionowy podszyty polarem (niebieski w kratkę) i czarny płaszcz z futrzanym kołnierzem i złotym koniem na tyłku na wyjątkowe okazje :lol:
anetta Posted February 28, 2005 Author Posted February 28, 2005 Dzieki :) Az 3 ubranka :o Niezle 8) A pizamki nie ma...? :lol: :lol: Ja bym sobie je poogladala na zdejciach 8) Czarny plaszcz to pewnie na jakies bale :lol: :lol:
Recommended Posts