Jump to content
Dogomania

Galeria - nasze przegubowce (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaba14: Kotek urodził się w pralni znajomych psiarzy. Niestety ich pies nie lubi kotów (delikatnie mówiąc). Jego mama przyszła do ich kamienicy dwa dni przed porodem. Zaczęła rodzić na wycieraczce u ich sąsiadów :cry: .

Na zdjęciu wraz z mamą i rodzeństwem.

_364131_n.jpg

Umaszczenie ma po jakimś syjamskim przodku :) Ja chciałam "tygryska", ale mój miał najlepszy charakter (odważny, zrównoważony [wcale nie prycha]), pozostałe były strachliwe :-? .

anetta: Świetne zdjęcia!!!!!!!!! :P

Posted

No nieźle a ja myślałam, że to rasowy kociak, bo całkiem inne umaszczenie ;) nie spotkałam się jeszcze z takim. A kotek śliczny, zresztą jak wszystkie :wink:

Posted

Witam :)

To i ja pokażę swojego przegubowca - chociaż widzę, że wątek zszedł na trochę inne tory ;)

Jamniorek nazywa się Kapitan i ma 2 latka :) Poniżej m.in. zdjęcia ze spaceru zimowego sprzed dwóch dni oraz normalna pozycja do spania w moim swetrze ;)

kapitan_01.jpg

kapitan_02.jpg

kapitan_03.jpg

kapitan_04.jpg

kapitan_05.jpg

Posted

Zaba,

:lol: w 3? :lol: Jakie 3? :lol: :tard:

Zamiast z Kaja, bo ona nie ma jzu ochoty cwiczyc (jedynie zabiearam ja na pokazy i to tylko gdy jest ladna pogoda i gdy jet cieplo :wink: ) trenuje z Masem :) To wszystko. A skad wzielo Ci sie 3? :lol:

Amie, piekna szczota!!! Bardzo orgnalne imie 8)

A jakie lapki ma :lol: A gdzi echodzicie na spacrki? :)

Posted

"szczota" - hahahahahaha.. :evil_lol:

Kapitan tak naprawdę to oficjalne imię. Zdrobnienia liczne bardziej odzwierciedlają jego charakter ;) Kapitan - Kapcio, Kapeć, JamKot...

A na spacerki chodzimy generalnie na trawniki wokół blokowiska, a dłuższe to Olszynka Grochowska. :)

Posted

kapitan_02.jpg

To zdjęcie jest The Best :lol: mój też tak uwielbia lezeć :lol: i zdjęcia tez ma takie :lol: :lol:

A trójka wzieła mi sie z tąd: Kaja, ten Corgi ;) i Ty... :lol: :lol:

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

cuuuuudna :D
a jakie ubranko gustowne! :lol:
mój parów ma trzy. jeden zielony, wełniany golf na jesienne chłody, drugi sportowy kombinezon ortalionowy podszyty polarem (niebieski w kratkę) i czarny płaszcz z futrzanym kołnierzem i złotym koniem na tyłku na wyjątkowe okazje :lol:

Posted

Dzieki :)
Az 3 ubranka :o Niezle 8) A pizamki nie ma...? :lol: :lol:
Ja bym sobie je poogladala na zdejciach 8)
Czarny plaszcz to pewnie na jakies bale :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...