samoglow Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wika jest super Hipisowa! No to hop, Cola, Tola i Pola :diabloti: Quote
supergoga Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Paulinko, moge jakby co poprosić jakieś nowe fotki superaśnie Coli, chce pozmieniać ogłoszenia i ponownie dac do prasy. Quote
PaulinaT Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 supergoga napisał(a):Paulinko, moge jakby co poprosić jakieś nowe fotki superaśnie Coli, chce pozmieniać ogłoszenia i ponownie dac do prasy. Postaram się coś zorganizować... Może jutro wybiorę się w odwiedziny. Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 PaulinaT napisał(a):mar.gajko - toto Twoje? z tym liściem na zębach? Nie, skąd, do wydania. Ok. 14 lat; po raku jader; ze zrostami na płucach i chorym sercem, zanikiem mieśni w tylnych łapach. Chcesz (zamiast Mufka)????? Quote
PaulinaT Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ale on to już jest pies czy nadal produkt psopodobny? Nie chcę... :placz: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='PaulinaT']Ale on to już jest pies czy nadal produkt psopodobny? Nie chcę... :placz: Ten, to jest pies. JUŻ pies. Duży i kudłaty, chociaż z tą kudłatością to różnie bywało. Jak go bralam ze schronu to wyglądał tak mało kudłato Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 My tu gadu, gadu a Colo-polo-cocta sie odgazuje. Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 PaulinaT napisał(a):O kurcze. Drób zostawiamyw spokoju. Bo jeszcze ta grypa, czy inna zaraza sie przywlecze... Quote
PaulinaT Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Drób zostawiamyw spokoju. Bo jeszcze ta grypa, czy inna zaraza sie przywlecze... No ja tak mam. Jak nie kurcze to bosze lub inne jesoo. :niewiem: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 PaulinaT napisał(a):No ja tak mam. Jak nie kurcze to bosze lub inne jesoo. :niewiem: bosze lub inne jesoo - może być. może być też qrna, albo ojej! Quote
PaulinaT Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 To uwaga anegdota będzie. Moja koleżanka ze studiów miała kiedyś kilka dni u siebie młodego nastolatka narodowości francuskiej (jakaś wymiana czy coś). I ten - nazwijmy go Jacques - nie umiejący słowa po naszemu koniecznie chciał się nauczyć przekleństw. No i koleżanka moja wytłumaczyła mu, że najgorszym polskim przekleństwem jest "a to dopiero" i zakazała go używać w miejscach publicznych. I byli raz gdzieś na uczelni chyba, tłum ludzi, wchodzą do zatłoczonej windy a Jacques, wodząc wzrokiem po obecnych palnął na cały głos "a to dopiero". Nie bardzo chyba zrozumiał powód wesołości jaka zapanowała w ten windzie :lol: Quote
PaulinaT Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 To Cola hop! po domek. A ja w teren. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale tak na dobrą sprawę - popatrzcie na ten banerek Coli, który ma Paulina pod postami :crazyeye: jej, Coli, z głowy wyrasta jakiś ogon :crazyeye: nóg ma - ZERO :crazyeye: właściwie ma tylko głowę :-o Paulina - może dlatego nie mozesz jej wyadoptować? :niewiem: Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale mnie martwi to, co ze łba jej wyrasta. ki czort - może to jednorożec? :crazyeye: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Ta Colo-Tolo-Pola wyglada na banerku jak mysz komputerowa :diabloti: Quote
Marta i Wika Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kinga napisał(a):ale tak na dobrą sprawę - popatrzcie na ten banerek Coli, który ma Paulina pod postami :crazyeye: Aha, mój bannerek się nie podoba :mad: Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Marta i Wika napisał(a):Aha, mój bannerek się nie podoba :mad: banerek jest bardzo ok :happy1: ...tylko ta Cola mnie martwi...:shake: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Marta i Wika napisał(a):Aha, mój bannerek się nie podoba :mad: Banerek bardzoooo ladny, tylko ta Cola.... :shake: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Marta i Wika napisał(a):Aha, mój bannerek się nie podoba :mad: Nie znowu, żeby brzydki był; tylko nei wiemy co on przedstawia, czy to cały pies, czy wogóle pies???? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie znowu, żeby brzydki był; tylko nei wiemy co on przedstawia, czy to cały pies, czy wogóle pies???? Tak podejrzewam, ze to myszopies beznozny. jamnikowaty pysk i uszy, z tylu ogon myszy, nog brak....:shake: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):Tak podejrzewam, ze to myszopies beznozny. jamnikowaty pysk i uszy, z tylu ogon myszy, nog brak....:shake: I to białe nad tym jamniczym łbem... Quote
Recommended Posts