samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tak to jest z tymi, ktorzy zakladaja watek. Znikaja i maja klopot z glowy :shake: Hop hop Coluniu, Toluniu biedna suniu! Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 słuchajcie, a moze TO COŚ jest niebezpieczne? :crazyeye: moze ONO odgryzło Coli nogi? :crazyeye: no popatrzcie na zdjecie - ONO NIE MOZE byc bezpieczne :shake: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):To proszkiem z samolociku go???? Kto namierzy go dokładnie???? W Poznaniu jest lotnisko. Trzeba by Paulinie doradzic.... Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kinga napisał(a):słuchajcie, a moze TO COŚ jest niebezpieczne? :crazyeye: moze ONO odgryzło Coli nogi? :crazyeye: no popatrzcie na zdjecie - ONO NIE MOZE byc bezpieczne :shake: Wlasnie formujemy grupe do samolotu, z proszkiem :evil_lol: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pomagamy Paulinie, jak mozemy. Prosi nas przeciez o pomoc w tytule watku :lol: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):Pomagamy Paulinie, jak mozemy. Prosi nas przeciez o pomoc w tytule watku :lol: Z nami jak z dziecmi - za rączkę i do knajpy. My zgodne jesteśmy. Jak trzeba pomóc - to pomagamy:) Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A czy ktos nas za to pochwali, nazwie aniolami etc. NIKT !:shake: Hop Cola! Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Paulina, a czy ty w ogóle COKOLWIEK robisz, zeby tę wybrakowaną Colę wyadoptować? :razz: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pewnie nie... a chętnych straszy tym...czymś okropnym. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Pewnie nie... a chętnych straszy tym...czymś okropnym. I może każdy się boi, że z Coli też wyrośnie cichcem TAKIE COS :crazyeye: ...więc ja w ogole nie wiem, czy warto tę Colę hopać :shake: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja tam Pauline lubie - to hopne te niedorobiona suczke :multi: Hopaj Cola - ale zdjecia maja byc! Tylko ladne, z nogami, z porzadnym ogonem i krotszyn nieco pyskiem :mad: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='samoglow'] Hopaj Cola - ale zdjecia maja byc! Tylko ladne, z nogami, z porzadnym ogonem i krotszyn nieco pyskiem :mad: A czy Ty chcesz zdjecia na pewno TEGO psa - czyli Coli-coli-cocacoli. Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Skojarzyła mi się bacteria colli Coca-colli Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 czyje niewazne.:shake: Wazne, zeby sie dala komus wcisnac, wiec i wygladac musi niezle, o jak ta bacteria coli, o ktorej piszesz - i kolor ladny i siersc i ogonek.... Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale one są aż trzy :crazyeye: mamy naraz trzech domów szukać? :mdleje: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='samoglow']czyje niewazne.:shake: Wazne, zeby sie dala komus wcisnac, wiec i wygladac musi niezle, o jak ta bacteria coli, o ktorej piszesz - i kolor ladny i siersc i ogonek.... NO. No wiecie, że one całkiem, całkiem są. Te bacterie. Ale może faktycznie lepiej pojedyńczo adoptujmy ludziskom, no bo ja wiem, jeszcze jakaś epidemia bedzie. Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 NO ładniutkie. I kolerek żywy. I ciut włochate. Hmmm Samoglow dużo ty ich masz?? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Sezon jeszcze sie nie zaczal, ale jakby sie rozejrzec.... Hop Cola! Paulinko, Ty jestes z nami?mar.gajko napisał(a):NO ładniutkie. I kolerek żywy. I ciut włochate. Hmmm Samoglow dużo ty ich masz?? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Moze byc jeden, one lepiej czuja sie w stadzie :evil_lol:[quote name='kinga']ale one są aż trzy :crazyeye: mamy naraz trzech domów szukać? :mdleje: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Wiesz, ale one maja PO TRZY OGONKI. To też jakoś tak... nie bardzo. Nie masz takich z jednym ogonkiem. Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='samoglow']Wedle zyczenia Te WOGÓLE nie mają ogonków. I nie wiadomo gdzie jest głowa, a gdzie doopa. Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No to ja sie poddaje :shake: Podrzucam Cole-Tole na pierwsza! Szukaj domku, no szukaj, wszystko za Ciebie mamy robic :angryy: ?! Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Za nią tę TolęCole i za Paulinę też. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Wiesz, ale one maja PO TRZY OGONKI. . ciekawe, jak nimi machają: wszystkimi trzema w jednym kierunku - czy tak chaotycznie - każdy ogonek sobie? ( to wazne, bo szukamy dobrych domów, zeby machały ogonkami naokrągło) Quote
Recommended Posts