mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Samoglow? To są tylko dwie bacterie na świecie. (tylko nie mów, że to ja i Ty), na powaznie pytam! Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow - Ty coś kręcisz: które w koncu są prawidłowymi Colami? :-o te włochate - czy te antybiotyki w wielkiej ilości? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Oto wzor ogloszenia na kupiebakterie.pl : Trzy mile bakterie coli szukaja dobrych domkow, gdzie beda mogly machac ogonkami w roznych kierunkach na okraglo :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Qrna, jak w różnych i na okrągło, to na bank sie poplątają. Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kinga napisał(a):samoglow - Ty coś kręcisz: które w koncu są prawidłowymi Colami? :-o te włochate - czy te antybiotyki w wielkiej ilości? te czerwone to antybiotyki? Skad wiesz? TZ Ci powiedzial? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Qrna, jak w różnych i na okrągło, to na bank sie poplątają. A to juz ich sprawa i ich domkow :diabloti: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):te czerwone to antybiotyki? Skad wiesz? TZ Ci powiedzial? Nie podpuszczaj Kingi. Bo nam zwierzątka do adopcji zeźre. Quote
kinga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):te czerwone to antybiotyki? Skad wiesz? ? no ja się Ciebie pytam, CO TO. ale w dzieciństwie łykałam takie podłużne, i mi w gardle stawały :shake:. słuchajcie - znowu wszyscy oprócz nas zniknęli. założycielka wątku też :shake:. ...chyba czas pójść w ich ślady ... :scared: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie podpuszczaj Kingi. Bo nam zwierzątka do adopcji zeźre. Taki z Niej zarlok, ze nawet bakteriom i antybiotykom nie odpusci :crazyeye: No bo chyba nie myslalas o biednej suczce :shake: Quote
mar.gajko Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 samoglow napisał(a):A to juz ich sprawa i ich domkow :diabloti: Alez Ty niedobra jesteś. A jak weta w pobliżu nie będzie?? A jak ogonek się zasupełkuje? A jak, die naj boże, splącze się ostatatecznie???? Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kinga napisał(a):no ja się Ciebie pytam, CO TO. ale w dzieciństwie łykałam takie podłużne, i mi w gardle stawały :shake:. słuchajcie - znowu wszyscy oprócz nas zniknęli. założycielka wątku też :shake:. ...chyba czas pójść w ich ślady ... :scared: Pewnie, pewnie, jeszcze jedna ucieka od hopania. A jak Cola znajdzie domek, to wszyscy poczuja sie cioteczkami sukcesu :mad: Quote
samoglow Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tacy splatani przechodza do historii, patrz.: Pompeje.... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 kinga napisał(a): jej, Coli, z głowy wyrasta jakiś ogon :crazyeye: nóg ma - ZERO :crazyeye: właściwie ma tylko głowę :-o Paulina - może dlatego nie mozesz jej wyadoptować? :niewiem: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: i zgadzam się że to może być mysz komputerowa. a tego zdjęcia Mózgu w fazie adult nie widziałam, pozwoilłam sobie przekleić je do wątku w fotoblogu Pauliny..:cool1: Quote
PaulinaT Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Uuulalala jest i ja założycielkaaa :p Nosz jasny gwint - taka mnie robota dopadła. W TERENIE. I zamiast spokojnie siedzieć i stukać w komputerku hop! i inne najważniejsze ja muszę autem tu i tu i tam :angryy: Muszę sprostować - nie mogę inaczej - to nie Lalunia moja najśliczniejsza obeżarła nogi Coli. O nie. Nie nie nie. Ona już taka była. Ta Cola. Od początku. :placz: Może to te bacterie? A moze jakieś inne POCZWARY? Quote
Lidan Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Marta i Wika']A w avatarze wygląda jakby był szaro-bury. Ale kolory to rzecz względna. A Wika ma w paszporcie i w książeczce zdrowia wpisane "czarno-brązowy". No, tak nie za bardzo, co? A to przez to, że tak wpisał pierwszy wet który ją widział, jeszcze do starej książeczki. A potem wszyscy przepisywali :-o No to hop Cola ;) Moja Gapa jest bardzo podobna do Twojej Wiki i tak samo pierwsza wetka-konował okropny- na świadectwie szczepienia wpisała, że ona czarno - brązowa. Czarne to Gapa ma końcówki uszów i nos :cool3: Dla mnie jest raczej beżowo - szara. Na szczęście książeczki nie chciało jej się wypełniać :razz: Quote
PaulinaT Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Zdjęcia. No i z tym kłopot. Bo muszę wziąć i pojechać i zdjęcia zrobić. Muszę. Wiem. I nie mam kiedy :placz: Ja sama Coli nie widziałam, nie myziałam już tak dawno... :shake: Quote
Marta i Wika Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Lidan napisał(a):Moja Gapa jest bardzo podobna do Twojej Wiki i tak samo pierwsza wetka-konował okropny- na świadectwie szczepienia wpisała, że ona czarno - brązowa. Czarne to Gapa ma końcówki uszów i nos :cool3: Dla mnie jest raczej beżowo - szara. Na szczęście książeczki nie chciało jej się wypełniać :razz: Wiesz co, bo pierwszy wet miał rację wpisując. Bo ona wtedy nawet była czarno-brązowa. A teraz... czarne i brązowe włosy ma trochę w ogonie i trochę za uszami, a reszta szaro-buro-siwo-popielata ;) Quote
samoglow Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 PaulinaT napisał(a):Zdjęcia. No i z tym kłopot. Bo muszę wziąć i pojechać i zdjęcia zrobić. Muszę. Wiem. I nie mam kiedy :placz: Ja sama Coli nie widziałam, nie myziałam już tak dawno... :shake: I nie ma sie co tym chwalic :mad: A 1 tom encyklopedii psow nabyty dzis razem z Dziennikiem? Quote
Recommended Posts