Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hubertuś (teraz Misiaczek :razz::p) już jest w tymczasie w sąsiednim bloku od mojego. Utył i pieknie pachnie, jest słodki.
Tylko z oczka się sączy i wybieramy się z tym do weta.
Pięknie się zaokraglił. Moja bratowa super dbała o niego :loveu::loveu:

Przewiozłyśmy go dziś z Ewą, u której właśnie zamieszkał.To parter, więc ma wygodnie z łażeniem po schodach. uwielbia piszczoty, jest całkiem żwawy..:multi::multi:zrobiłam foty z nowego tymczasu to będa jutro.
jego smycz i obrożę (ja używam tylko szelek bo mam obsesję słuszną że pies mógłby się wysmyknąć:p) przekażę przy najbliżesz okazji Hund.. bo Misiaczek już ma swoje. Ewa kupiła mu super karmę dla psów starszych i będzie mu też gotować. sądząc po tym, jak rewelacyjnie dbała o niewidomego Ponka będzie miał naprawdę super.. Ja jak trochę się wyśpię pomyslę o plakatach dla niego.. Misiaczek się patrzy z Miłością, człapie za człowiekiem...ma apetyt i jest PIĘKNY bardzo dziękuję Ewie i Gosi:loveu:

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wciąż w aparacie. może jutro ja padam... a tu mi bruna zwracają, który był u ewy - (Bruna -niewidomego psa topionego w Kielcch) ,co oznacza żle dla Huberta:-(:-( czyli hotel prawdopodobnie...bardzo mnie to martwi. Teraz leczymy wysięk z oka Huberta (misiaczka) i ropiejące ranki. ewa wypatrzyła, że ta przy wąsach się otwiera i na łapie. Dziś Hubert był u weta i miał też czyszczone uszy. ..przemywamy rany poza tym. Hubert lubi koty!! jest ciekawski,poznał co to znaczy kanapa..:lol:. tym bardziej się martwię gdyby musiał iść do hotelu..ale może po programie "Kundel" brunio znajdzie dom? i wtedy hubert będzia miał tymczas? oby w końcu się zaczęło cos układać, bo mam 8 bezdomnych psów do wydania i ledwo zyję.

Posted

wysłałam zdjecia z tymczasu gdzie jeszcze cały czas jest do fizi. On jest tam taki szczęliwy... jeju nie chcę by szedł do hotelu.. Ewa tez płacze... ale Bruna niwidomego za dwa dni nam przywożą... katastrofa.

Posted

EWA MI NAPISAŁA, ŻE HUBERT SIĘ ZAŁAMIE HOTELEM... ON JEST W NIĄ WPATRZONY, PRZYLEPIONY DO NIEJ, GDY JA TRACI Z OCZU BIEGNIE NA OŚLEP PRZEWRACAJĄC KRZESŁA...jest tez ciekwaski, umie włazić na tapczan i wszędzie zagląda. Do królika merda wesoło, a koty lubi...