AgaG Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 hubertuś (teraz Misiaczek :razz::p) już jest w tymczasie w sąsiednim bloku od mojego. Utył i pieknie pachnie, jest słodki. Tylko z oczka się sączy i wybieramy się z tym do weta. Pięknie się zaokraglił. Moja bratowa super dbała o niego :loveu::loveu: Przewiozłyśmy go dziś z Ewą, u której właśnie zamieszkał.To parter, więc ma wygodnie z łażeniem po schodach. uwielbia piszczoty, jest całkiem żwawy..:multi::multi:zrobiłam foty z nowego tymczasu to będa jutro. jego smycz i obrożę (ja używam tylko szelek bo mam obsesję słuszną że pies mógłby się wysmyknąć:p) przekażę przy najbliżesz okazji Hund.. bo Misiaczek już ma swoje. Ewa kupiła mu super karmę dla psów starszych i będzie mu też gotować. sądząc po tym, jak rewelacyjnie dbała o niewidomego Ponka będzie miał naprawdę super.. Ja jak trochę się wyśpię pomyslę o plakatach dla niego.. Misiaczek się patrzy z Miłością, człapie za człowiekiem...ma apetyt i jest PIĘKNY bardzo dziękuję Ewie i Gosi:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ogromnie się cieszę, że Hubercikowi tak się poszczęściło!:multi: Powodzenia psiaku! I pokaż się światu, może ktoś dostrzeże piękny pychol i zakocha się na zawsze :loveu: Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Bardzo asie ciesze! Nalezal sie mu DT! Quote
Hund Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jeśli ktoś chce wspomóc między innymi Huberta: Może kogoś zainteresują zestawy kosmetyków do golenia dla Pań i Panów oraz kosmetyki pachnące ;-) ZAPRASZAM NA BAZAREK !!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104905 CIUCHY CIUSZKI: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104906 Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wciąż w aparacie. może jutro ja padam... a tu mi bruna zwracają, który był u ewy - (Bruna -niewidomego psa topionego w Kielcch) ,co oznacza żle dla Huberta:-(:-( czyli hotel prawdopodobnie...bardzo mnie to martwi. Teraz leczymy wysięk z oka Huberta (misiaczka) i ropiejące ranki. ewa wypatrzyła, że ta przy wąsach się otwiera i na łapie. Dziś Hubert był u weta i miał też czyszczone uszy. ..przemywamy rany poza tym. Hubert lubi koty!! jest ciekawski,poznał co to znaczy kanapa..:lol:. tym bardziej się martwię gdyby musiał iść do hotelu..ale może po programie "Kundel" brunio znajdzie dom? i wtedy hubert będzia miał tymczas? oby w końcu się zaczęło cos układać, bo mam 8 bezdomnych psów do wydania i ledwo zyję. Quote
Hund Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 BIEDNY pies , co za ludzie zwracać psa :( jak mogą :( Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wysłałam zdjecia z tymczasu gdzie jeszcze cały czas jest do fizi. On jest tam taki szczęliwy... jeju nie chcę by szedł do hotelu.. Ewa tez płacze... ale Bruna niwidomego za dwa dni nam przywożą... katastrofa. Quote
fizia Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cudny jest ten Hubert - i w dodatku ma na imie tak, jak mój chrześniak Quote
ocelot Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Dla niego brak tego domu to będzie tragedia. Quote
Hund Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ale się chłopczyk zmienił :) duuuży plus i krok do przodu :) Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 EWA MI NAPISAŁA, ŻE HUBERT SIĘ ZAŁAMIE HOTELEM... ON JEST W NIĄ WPATRZONY, PRZYLEPIONY DO NIEJ, GDY JA TRACI Z OCZU BIEGNIE NA OŚLEP PRZEWRACAJĄC KRZESŁA...jest tez ciekwaski, umie włazić na tapczan i wszędzie zagląda. Do królika merda wesoło, a koty lubi... Quote
Hund Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Co teraz ? Biedny Hubert :( Tak jak zaŁamaŁ się schronem tak zaŁamie się hotelem :( Ewa jest dla niego wszystkim :( Quote
Recommended Posts