Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej taka poczciwinka z pysia :) ale boczki bardziej zaokrąglone i futerko poprawiŁo się :) Hubciu MikoŁaju dostaŁeś piękny dar nowy domek i nową panią :)

MiŁo oglądać takie zdjęcia :) śliczne legowisko, przestrzeń i gŁaski.

• 2 months later...
Posted

dziś Pani zadzwoniła, że zwraca mi Huberta... napiszę więcej póżniej. zwraca bez powodu istotnego..przechowa do czwartku, kiedy go wezmę do "kundla" jesli nikt się nie zgłosi ten pechowiec musi iść do hotelu:-(:-(:-(:-( prosze o zmianę tytułu.

Posted

AgaG napisał(a):
dziś Pani zadzwoniła, że zwraca mi Huberta... napiszę więcej póżniej. zwraca bez powodu istotnego..przechowa do czwartku, kiedy go wezmę do "kundla" jesli nikt się nie zgłosi ten pechowiec musi iść do hotelu:-(:-(:-(:-( prosze o zmianę tytułu.

biedny Hubert :( brak mi słów.. :(

Posted

nie mam siły już czasem.. pielegniarka mówiła, że zostanie z nią na zawsze...sama go chciała.. ech ech po tylu tygodniach cos takiego

Posted

AgaG napisał(a):
nie mam siły już czasem.. pielegniarka mówiła, że zostanie z nią na zawsze...sama go chciała.. ech ech po tylu tygodniach cos takiego

dzwoniłam ale pewnie nie mogłas odebrać :( a potem to juz ja nie mogłam :(, nie wiem co napisać :( brak słów, prosze napisz tylko jak wygląda sytuacja, mamy po niego przyjechać ??

Posted

umieram z ciekawosci co sie takiego stalo???:placz:czemu ludzie nie ponosza konsekwencji za tak nieodpowiedzialne czyny?a moze ta pani nie ma finansow na utrzymanie psa?i wystarczy zrobic zrzutke?

Posted

Panca napisał(a):
umieram z ciekawosci co sie takiego stalo???:placz:czemu ludzie nie ponosza konsekwencji za tak nieodpowiedzialne czyny?a moze ta pani nie ma finansow na utrzymanie psa?i wystarczy zrobic zrzutke?

tu nie chodzi o finanse, niestety :(:(, szkoda gadać , szukamy domku dla Huberta ...

Posted

myślę że AgaG sama napisze tylko dajmy Jej czas. Huber idzie w czwartek do Kundla więc kciuki potrzebne. A wytŁumaczenie tej pani jest dziwne . O tym co jej przeszkadza w trzymaniu Huberta nie zadecydowaŁ przypadek ta sytuacja byŁa u niej już kiedy go braŁa. ZdawaŁ sobie sprawę z decyzji.

Posted

Panca napisał(a):

Pani mi oświadczyła, że sama wymaga opieki dla siebie... według mnie to jej subiektywna ocena, nie wydawałabym psa staruszcze i pani staruszka nie jest, ale uznała, że zycie ją przerasta itd.. owszem wini się, że nie przemyślała...mi brak słów. Pytałam, czy pies zostanie na zawsze, mówiła, że tak. Wydawało mi się tez, że skoro jest rodzina to jest tym latwiej. To panij mi oświadczyła, że mąż ma złamaną nogę, córka w szpitalu przebywa trzy czwarte roku... nagle wzyscy chorzy, nagle opieka nad starym psem to nieziemski problem...

Posted

normalnie rece opadaja...jak mozna byc tak bezmyslnym i beztroskim:angryy::angryy::angryy:strasznie mi szkoda Huberta....nawet nie wie jaka trauma go czeka

Posted

Odebrałam z Olą Huberta. jest zbyt gruby. Widać, że miał za krótkie spacery, oczy mu poza tym łzawią. Niestety do programu nie dzwonił nikt po niego. zawiozłam go do hotelu na łużycką, bo mamy tam jeszcze szczeniaki. Włożyłam mu do budy kocyk i materacyk i musiałam zostawić smutengo... TO KOSZMAR BYŁ ... NIESTETY... PPOSTARAM SIĘ ZROBIĆ PLAKATY I WIESZAĆ W KRAKOWIE