Monia70 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Sledziłam po cichutku losy Huberta. I bardzo się bałam co z nim będzie. Teraz oddycham z ulgą. Najpiekniejsze marzenie sie spełniło. Quote
AgaG Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 przed chwilą rozmawiałam z Olą. Hubus był dziś u weta na ekg i badaniach ogólnych. serdunio słabiutkie, gdy bedzie reszta wyników chyba zapadnie decyzja o podawaniu wetmedinu. gdyby ktoś miał na zbyciu to by się przydał.. Ola adoptowała też psiaka Gawronka o bardzo chorym sercu, więc jakby ktoś mógl pomóc? to moja prośba, bo Ola to dla psów by dała ostatnią koszulę, ale Ola ma 6 psów starych i chorych.. wiec ja proszę.. Hubcio ma bardzo bardzo słabe lapki tylne , rozjeżdzają się mu, Ola po schodach na pietro go wnosi.. Ola jest osobą cudowną.. ja dopiero teraz odetchnęłam, że Hubert ma to, co każdy pies powinin mieć: Miłość i troskę Quote
AgaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Hubert zmarł w nocy Wyniki badań nerek i wątroby nbie wypadły żle kilka dni temu, natomiast bardzo podniesione były leikocyty. Hubert robil kupki z krwią, Ola przez ostatnie dni jeżdziła na kroplówki do swoich wetów na Widoku.. dianoza - podejrzenie raka żoladka. Wczoraj wieczorem jeszce Ola z nim była u weta. Pies słabł.. Ola nie odstępwoała go do ostatniej chwili, około drugiej w nocy cięzko weschnął i odszedł za TM..:-(:-(:-( Bardzo dziękuję Oli za jej heroiczną miłość dla psów. najlepiej wiem, ile ją kosztuje płaczu i przeżyć adoptowanie tych najbiedniejszych, chorych staruszków.. Dobrze, że Hubert odchodził godnie i Kochany , ale tak żal, że jego szczęście trwało krótko.. (podejrzewam, ze poprzedni własciciele widząc, jak pies słabnie może go nie chcieli - smutna prawda) Quote
Panca Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Olu...bardzo Ci dziekuje ze bylas z nim do konca...wiem jakie to wazne i ze ludzie sie boja starych pieskow..ja swojego Gapa gladzilam do ostatniego tchu...wiem bardzo dobrze co to znaczy dla czlowieka , jakie jest bolesne...nikt kto tego nie przezyl nie bedzie tego rozumial....w tej calej smutnej historii najwazniejsze ze Hubert byl z Toba, bezpieczny i zasnal na pewno szczesliwy i spokojny...mam gulę w gardle ze odszedl...Spij psino spokojnie [*]:-(:-(:-( Quote
_bubu_ Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 :-( odszedł kochany w swoim domu .. i to najważniejsze.. Wielkie podziekowania dla Oli za to wszystko co dla niego zrobiła . Aga - Tobie tez bardzo dziekuję . Gdyby nie wy , Hubert z pewnościa żyłby dużo krócej. Huberciku :( :( ['] Quote
peate Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 no nie, nie teraz:placz: jak nareszcie Hubercik trafił do najlepszego domku pod słońcem :shake: :placz: ogromnie mi szkoda, że nie mógł się nacieszyć Olą choć troszkę dłużej :-( i przykro mi tez ze względu na Olę, bo na pewno dużo zdrowia ją to kosztowało :-( Huberciku :candle: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 :-(:-(:-(:-( o Boze jakie to nie sprawiedliwe ,po takiej tułaczce mial wymarzony dom i pozwoliłes zeby mial go tak krotko? Najbardziej mi żal pani Oli co ona musila wycierpiec przez ostatnie miesiące . :-(:placz: Quote
basia bonnie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ola jest niesamowita... wielkie pokłony w jej stronę.. Huberciku :( [''] Quote
Olga132 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Biedny Hubciu [*] dziweczyny - wielkie dzięki dla was, że nie pozwoliłyscie mu odejść gdzieś w zapomnieniu w betonowym boksie miał ciepło, miał opiekę i na pewno czuł sie bezpieczny.... odszedł w poczuciu, że jest kochany...... UKŁONY w kierunku Oli za SERCE, za czas, za wisiłek jaki włożyła w to aby pies miał to czego pragnie najbardziej - swojego człowieka! Quote
ayla1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 strasznie mi przykro..:-( Hubercik,żeby Ci było już zawsze dobrze tak jak na końcu Twojej drogi Psinko. Współczuję Agnieszko i Pani Olu.Jestem z Wami i z Nim. Quote
Panca Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hubert badz zawsze szczesliwy i kochany tak jak w ostatnich dniach swego zycia Quote
Recommended Posts