Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś jadąc na adopcję z Brunem, mogłm dłużej porozmawiać o Hubercie z Ewą. Zachowanie psa jest cudowne. trzyma siku nawet b. długo, kupę walnie `w domu rzadko jak już nie wytrzyma, bo je sporo. Ewa go rozpieśCiła i psiak je tylko gotowane, suchym gardzi. Kąpałysmy go drugi raz w piątek, bo ma łupież . Po specjalnym szamponie jest super teraz. Podczas czyszczenia uszu u weta, wyleciały mu jakieś kostki stamtąd !! jakby miał cos kiedyś tam zgruchotane.!! i teraz to wypadło. Ma wielką szramę od łańcucha na grzbiecie, wetka mówiła, że musiał kmiec teń łańcuch wbity w skórę!!!

Ze zdrowiem jego nie jest dobrze. Bo zdarza się coś co Ewa nazywa zapaściami. Pies stojąc sztywnieje i dusi się przez moment, kaszle. Po niedzieli mamy jechać na ekg, poza tym czesto nie może się podnieść, chce i nie może - każda łapa w inną stronę. Ewa go dźwiga, pomaga mu i potem jest dobrze. Bierze teraz cos na stawy przepisane przez Gosię i przeciwbólowe. Do kliniki na Piłsudkiego ola ma termin umówić i wtedy dowiem się więcej.
Natomiast on KOCHA KOCHA KOCHA LUDZI!!!! JEST WIERNY, DOBRY. EWA ZMIeNIŁA MU IMIĘ NA IMIę MIKOŁAJ!!:p:loveu::loveu:

Posted

w ŚRODĘ O 17. 45 MA TERMIN BADAŃ W KLINICE NA pIŁSUDSKIEGO.eKG I TO CO TRZEBA W ZWIAZKU Z TYMI PROBLEMAMI ZE WSTAWANIEM.

Posted

Biedny Hubert MikoŁaj , ktoś go musiaŁ starsznie traktować :(:(:( jak dobrze że jest bezpieczny , pewnie nikt by nigdy nie dowiedziaŁ się o jego tragedji jeśli zostaŁby w schronie :(

Posted

dziś płaciłam za leczenie Huberta od poczatku gdy jest na tymczasie plus za leki. Niestety te leki na stawy są drogie. Czekam na fakturę. Niestety wyszło 212 złotych. !00 złotych mam nadal z tych 300 które przywiozły dziewczyny z Żywca. za resztę założyłam z kasy krakowskiej. Wyślę fakturę do Tweety. Jutro też niestey koszty w klinice na Piłsudskiego. ekg i byc może rtg serca nie wiem co postanowi doktor kujawski po wysłuchaniu jakie objawy ma piesek.

Posted

Hubert miał wczoraj badania u doktora Kujawskiego. Ekg i badanie kręgosłupa, bo ma kłpoty czasem ze wstaniem, kązda łapa w inną stronę i patrzy bezradnie. No i ma takie zapaści.. ekg nie wyszło najgorzej, ale to są klpoty na trle niedotlenienia czy niedokrwienia nie chcę czegoś przekrecić. Dostał carsiwan i lek na serce homeopatyczny, oprócz tego cały czas zażywa caniviton na stawy, lek na skórę, no a tu blisko na osiedlu u Gosi ma w leczeniu uszy i brodawkę sącząca z oka.Okiem jest juz prawie super, rany po pogryzieniach przestały się otwierać i ropieć i przytył w sumie dwa kilo!!! jest dobrze...

Posted

Patia napisał(a):
To dobrze !
Aga , spójrz ma watek krakowski , Jagienka ma namaiary na osoby chcace adoptować starszego onka , Hubercik jest onkowaty :cool3:

Już patrzę...

Posted

z tym wilkiem to nieaktualne. Buda i jakiś koszmar. Huberta Mikołaja wydamy do dobrego domku