kinga Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 samoglow - jako pracownica Instytutu Rybackiego - stanęłaś na wysokości zadania. szacunek wielki. to może wprowadźmy teraz wątek edukacyjny. Mariolu - poproszę o wykład nt: "Roli psa w malarstwie polskim" Quote
mar.gajko Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Może ogólnie zwierzątek, zwłaszcza w ... martwych naturach. Tak sie sobei zastanawiam, kiedy nam Camara zamknie ten cudny wątek albo jakis mod oprzytomnieje. Quote
PaulinaT Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nosz tosz - jedna jedyna szansa na poznanie tajnych haseł koleżanki kingi przeszła mi koło nosa :shake: A to wszystko dlatego, że jako wyrodne babsko nie karmie swojej komórki :wallbash: :placz: (jeśli jakiś mod to czyta to przytomność mu nie grozi prędzej ścieranie kawy z monitora :p) Quote
mar.gajko Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 PaulinaT napisał(a): A to wszystko dlatego, że jako wyrodne babsko nie karmie swojej komórki :wallbash: :placz: Ja mam tę karmę luzem i słomę, to może cóś by zjadła, podrzucę. A jak ma komóreczka na imię? Quote
kinga Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 mar.gajko napisał(a):Ja mam tę karmę luzem i słomę, to może cóś by zjadła, podrzucę. A jak ma komóreczka na imię? ale rozmnażać jej nie będziesz? :angryy: Quote
samoglow Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 co Ty z tym rozmnazaniem !? :cool3:Przeciez jeszcze nie wiosna i bociany nie przylecialy :shake: Quote
kinga Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 no rzeczywiście :shake: - jedno mi w głowie...:oops::placz: Quote
mar.gajko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Tak sie mówi, wiosna nei wiosna... Z komóreczki, tkaneczka z tkaneczki ssaczek, z ssaczka walen (za przeproszeniem) albo inny na k. I tak się to ciągnie. Quote
PaulinaT Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Faktycznie błędne koło... :shake: Ale ja mojej nie karmię :diabloti: Nie w głowie jej więc rozmnażanie :multi: Widział kto kiedy głodną komórkę co by się rozmnażać chciała?? Quote
samoglow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 masz komorke bez rodowodu.......:evil_lol: No bo rodowodowa to bys pewnie rozmnazala....PaulinaT napisał(a):Faktycznie błędne koło... :shake: Ale ja mojej nie karmię :diabloti: Nie w głowie jej więc rozmnażanie :multi: Widział kto kiedy głodną komórkę co by się rozmnażać chciała?? Quote
kinga Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mar.gajko napisał(a):HASŁO DNIA: Nie karmić KOMÓREK. tak - i potem płacisz w sklepie cieżkie pieniądze za taką, jak chcesz nabyć :shake:- zamiast pokątną hodowlę, w szufladzie, po cichutku... ;) Quote
mar.gajko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 kinga napisał(a):tak - i potem płacisz w sklepie cieżkie pieniądze za taką, jak chcesz nabyć :shake:- zamiast pokątną hodowlę, w szufladzie, po cichutku... ;) Kinguniu! Dla Ciebie mam inne hasełko: NIE KĄPAĆ komórek. Quote
kinga Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Kinguniu! Dla Ciebie mam inne hasełko: NIE KĄPAĆ komórek. Droga Koleżanko. prosze Cię. nie ujawniaj wszystkich moich kuluarowych wyznań :placz: natomiast ja od paru dni pogrążona jestem w wielkiej zadumie filozoficznej... a mianowicie: czy kaukaz-pies, który sika jak kaukaz-suka - to właściwie pies czy suka? bo dwa dni myślalam intensywnie nad tym, czemu Gandalf- ten stary, zagłodzony kaukaz - sikał kucając... czy nie miał w kojcu drzewka, czy czego innego... trzeciego dnia ogarnęła mnie zgroza - być moze on nie ma CZYM sikać jak pies :crazyeye:? na co Camara, która go wstawia w net, zareagowała nader groźnie: - to co?!! mam go wystawiać jako Gandalfa - czy jako Gandalfinę?! :diabloti: :niewiem: Quote
samoglow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 a z jakiej odleglosci mu sie przygladalas? Zdjecia byly robione z bliska, mialas aparat na dluuugim kiju? :shake: Quote
PaulinaT Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Nooo Kinga - jednym słowem rozróżniasz kaukaza od nie-kaukaza po nosie. A psa od suki...?? :diabloti: Quote
samoglow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 po imieniu :evil_lol::loveu:PaulinaT napisał(a):Nooo Kinga - jednym słowem rozróżniasz kaukaza od nie-kaukaza po nosie. A psa od suki...?? :diabloti: Quote
mar.gajko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Może starunio nie jest w stanie ustać na trzech nóżkach, poważnie mówię. Mój Paju, niewątpliwie chłopczyk, ma kłopoty z tylnymi nóżkami i czasami siusia jak dziewczyna. Quote
mar.gajko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 PaulinaT napisał(a):Nooo Kinga - jednym słowem rozróżniasz kaukaza od nie-kaukaza po nosie. A psa od suki...?? :diabloti: Zero wrażliwościw tym narodzie. Zero. Czy wy ROZUMIECIE dylemat Kingi???? Ona nie wie! Nie wie czy to pies czy nie pies! Quote
PaulinaT Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Zero wrażliwościw tym narodzie. Zero. Czy wy ROZUMIECIE dylemat Kingi???? Ona nie wie! Nie wie czy to pies czy nie pies! To nie pies - to kaukaz... :roll: Quote
samoglow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Tym Stanislaw pisal felietony: Pies czyli kot......:multi: Ale brawo dla p. Stanislawa - jest jednym z dobrodziejow schroniska w Suwalkach !!!! czyli ludzie o naturze filozofa, pelni watpliwosci sa milosnikami zwierzakow !!!:multi::loveu: Quote
mar.gajko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 samoglow napisał(a):Tym Stanislaw pisal felietony: Pies czyli kot......:multi: Czyżbyś sugerowała, że te od Kingi, te na k, to są ... koty. Quote
samoglow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 sie uklada w logiczny ciag: K K z K , posiadajaca 2 k w tym jeden k to moze byc k...........mozna zeswirowac :loveu: Quote
mar.gajko Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Wszystko się zgadza!! Koty tak siusiają!!!!!!! Quote
samoglow Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 dorodne to kocisko, troche tylko wyliniale.....ale gabaryty jakiegos prakota, cos jak tygrys szablozeby :-o Quote
Recommended Posts