Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koty w kojcu!! Psy w sypialni!! NASZ pies nei wiadomo gdzie! Belka się nei mieści w pokoju! Basia zaginęła!
A tu jeszcze Kontra przyjeżdża!

Dziewczęta! Musimy Camarę ubezwłasnowolnić!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ona nei zachce w kojcu z NASZYM psem siedzieć. Znam ją. Leniwa jest. I moim zdaniem w kuchni się trzy podhalany nei zmieszczą. Ona nie ma pieca!!!! Muszą bidy siedzieć na kominku. A tak swoją droga, to z tymi kotami to już przesadziła, chyba trzeba będzie się tam wybrać....

Posted

mar.gajko napisał(a):
I z czego tu się cieszyć?

Że psy zaginują; koty kojcują; Belki pokojują i co jeszcze to nawet nie wiadomo??????

No a co! :evil_lol: Nie śmieszne :eviltong:?

Gosiu, a wiesz jak to zrobić zeby mi coś TYLKO do podpisy podrzucić?

Posted

samoglow napisał(a):
Kasienko moze cos Ci podrzucic do podpisiku, bo u mnie Kontra juz sie "nie zmiescila", a Ty nadal swiecisz pustostanem....:cool3:;)

Kasieńko - a moze Ci coś podrzucić do zwolnionego kojca - bo Ty nadal świecisz pustostanem... :cool3:

( mogę podrzucić kaukaza SAMEGO albo kaukaza z budą w pakiecie - bo z niej nie wychodzi...
sam zysk. sam zysk.)

Posted

kinga napisał(a):
Kasieńko - a moze Ci coś podrzucić do zwolnionego kojca - bo Ty nadal świecisz pustostanem... :cool3:

KASIE!!!!!
Tylko nie mów, że ta nowa moda na kojcowanie kotów i ciebie dopadła?????????

Zechcę to na piśmie, że NIGDY kotów w kojcu nei będziesz trzymać!

Posted

mar.gajko napisał(a):
Koty w kojcu!! Psy w sypialni!! NASZ pies nei wiadomo gdzie! Belka się nei mieści w pokoju! Basia zaginęła!
A tu jeszcze Kontra przyjeżdża!

Dziewczęta! Musimy Camarę ubezwłasnowolnić!!!!!!!!!!!!!

Mariolu - to moze Ty pojedź tam do niej jako wydelegowana osoba - i porozglądaj sie dyskretnie...

ona nie tak dawno wspominała dość często, ze z psów przerzuca się na ratowanie waleni - czy czasem w lazienkach nie poupychała jakichś? :crazyeye:

albo - co bardziej prawdopodobne - czy w ogródku nie ma jakiegoś ukrytego basenu?

...bo cały czas mi wspomina, jak to jej podhalany PILNUJĄ tego ogródka

tam MUSZĄ byc walenie - bo przecież nie pilnowałyby kilku obsikanych krzaczków :shake:

Posted

mar.gajko napisał(a):
A ten waleń (za przeproszeniem) to jak wygląda? Żebym walenia (za przeproszeniem) z czem innym nei pomyliła.

aaaaa... to już trzeba spytać Camary.
to ona miała je ratować :niewiem:

przezornie konfiskuj wszystko, co nie będzie białym ( lub skundlonym) podhalanem, albo kotem w kojcu.

wszystko inne będzie z pewnością dziką, pokątną hodowlą :angryy:

Posted

Kasie napisał(a):
Ej, przestańcie!
Bo ja już zrozumiałam co to opluć monitor :evil_lol:

Camara, upychaj te walenie! :cool1:

Monitory należy myć specjalną szmatką i specjalnym płynem, Kasiu.

Nie namawiaj tej NIEZRÓWNOWAŻONEJ kobiety na produkcję i upychanie hmmm walenia (za przeproszeniem).

Posted

mar.gajko napisał(a):

Nie namawiaj tej NIEZRÓWNOWAŻONEJ kobiety na produkcję i upychanie hmmm walenia (za przeproszeniem).

zaraz zaraz.
a czemu Ty Kasiu masz jakiś interes w tym upychaniu?
chowaniu?
zacieraniu śladów?

i czemu Ty trzymasz ciagle PUSTY ten kojec?

- bo jak go chciałam zasiedlić starymi kaukazami, na które jest przeznaczony - to uciekłaś z wątku :angryy: - a już na samą wzmiankę o waleniach - wróciłaś w te pędy, wydając Camarze nerwowe dyspozycje... :shake:

Posted

wy wieloryby kiedys widzialyscie? No to wlasnie walenie. Musi miec ta Camarra powierzchnie lazienki i wanny, tylko pozazdroscic...Walenie w Krakowie.....a jak jeden sie pojawia w Baltyku, to zaraz Tv pedzi i obwieszcza...a tu hodowla.....:shake:

A przed jedna Kontra Camara ucieka...nieladnie...:shake: A przeciez jakby dobrze sie zastanowic, to Kontra w pewnym sensie przypomina walenia: duza i tez ssak......

Pewnie, Kasienko, ze wiem jak Ci dorzucic do podpisu co nieco, tylko musze niestety znac twoje haselko.....:evil_lol:

Posted

To ja odpadam.
Waleń (za przeproszeniem) to pojedyńcza sztuka, ale WIELO-RYBY; to już ponad moje siły i jeszcze przed kamerami TV. I w dodatku w wielkiej wannie i jeszcze w kształcie Kontry.

Posted

to masz przechlapane u informatyka. Nasz by mnie zabil i dlatego jak siedze przy dogo, to nigdy niczego nie spozywam :shake:
Nie rozumiem dlaczego Camara sie nie odzywa - moze wlasnie ratuje kolejnego walenia.....:shake:

PaulinaT napisał(a):
:mdleje:
monitor mojego służbowego komputerka też od teraz nosi ślady po kawie... :cool1:

Posted

Nasz informatyk to łajza :p
Nie boję się go :diabloti:

A czy Camara czasem teraz nie przewozi NIESWOJEGO psa do SWOJEGO kojca zasiedlonego przez NIESWOJE koty?? :hmmmm: