mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='kinga']mało tego - suknia przy dole miała małe, migoczace perełeczki :placz::placz::placz: i zwisała sobie, niczego złego się nie spodziewając, na wieszaku, z belki na poddaszu... ale skąd :angryy: -pytam sie SKĄD ja miałam wiedzieć :angryy:, ze te potwory tylko wyglądają na małe, puchate , nieszkodliwe kuleczki? :crazyeye: - a działanie ich jest na wskroś destrukcyjne, wyrachowane, obliczone jedynie na własny zysk i zaspokojenie żądzy polowania tudzież stępienie pazurów? :crazyeye: ...wszak nie ja wychowałam się z kotami od kołyski :razz: Jesssu, a któż to trzyma suknie wieczorowe na PODDASZU; i wpuszcza tem neiwinne małe kuleczki;) A ja owszem, od kołyski, a wręcz podobno w kołysce razem z kotami, czego, wziąszy wiek niemowlęcy pod uwagę, nei do końca pamiętam,a co było utrapieniem matki mojej, bo wiecej kotów było w kołysce niz dziecka. Ale i z szcunkeim od małego traktowałam te cudowne istoty, pierwsze słowo:mama, drugie: kici, ku obrazie całej reszty rodziny podobno mówiłam. Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Piszcie cóś wesołego, bom niewyspana, umęczona, z wielkim dylematem i niespokojna. Nie wiem co mam robić, żeby zrobić dobrze. Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 z wesolych wiesci, to zamiana pci u Gandalfa, ktory stal sie suka o imieniu Granda i pojawia sie na watku....Linkiego :crazyeye: podobno nie jest kocica........ Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 samoglow napisał(a): podobno nie jest kocica........ A czy są na to przekonuwujące dowody? Czy znowu TYLKO Kinga tak stwierdziła? Ja to jej już nie wierzę. Ona jakies dziwne rzeczy wyprawia. Z psów suki robi, Z kaukazów koty, eeeetam. Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 tym K to jacys dziwni ludzie mieszkaja i latwowierni. W schronie na slowo Jej uwierzyli i zmienili opis..:shake: I allegro zmienione.... Quote
kinga Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='mar.gajko']A czy są na to przekonuwujące dowody? Czy znowu TYLKO Kinga tak stwierdziła? Ja to jej już nie wierzę. Ona jakies dziwne rzeczy wyprawia. . trzymajcie mnie, bo zabiję tę kobietę. dowód DOWÓD D-O-W-Ó-D !!!!! : Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 niby skad mamy wiedziec czyj to brzuch???!!!:razz::eviltong:;) Quote
kinga Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 samoglow napisał(a):niby skad mamy wiedziec czyj to brzuch???!!!:razz::eviltong:;) mój :diabloti: Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 tez tak myslalam :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kinga Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Piszcie cóś wesołego, bom niewyspana, umęczona, z wielkim dylematem i niespokojna. Nie wiem co mam robić, żeby zrobić dobrze. Mariolu kochana - a cóż to za straszne dylematy i bezsennosć Cię nęka :crazyeye:? ...co prawda wczoraj zasugerowałaś mi bycie idiotką :razz:- co napełniło mnie obawami, czy dobrze ulokowałam drugie 50% wypłosza... czyli u Ciebie... - ale dziś - wybaczam. wysłucham. pocieszę. poradzę. i znowu nic nie popracuję w pracy :roll:. Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='kinga']trzymajcie mnie, bo zabiję tę kobietę. dowód DOWÓD D-O-W-Ó-D !!!!! : Kinguś, a czyje to zdjęcie? Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 juz Kinga wyjasnila pare postow wstecz.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kinga napisał(a):Mariolu kochana - a cóż to za straszne dylematy i bezsennosć Cię nęka :crazyeye:? ...co prawda wczoraj zasugerowałaś mi bycie idiotką :razz:- co napełniło mnie obawami, czy dobrze ulokowałam drugie 50% wypłosza... czyli u Ciebie... - ale dziś - wybaczam. wysłucham. pocieszę. poradzę. i znowu nic nie popracuję w pracy :roll:. Paju. Chcą. Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 samoglow napisał(a):juz Kinga wyjasnila pare postow wstecz.......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jakośik opóźniona dzisiaj jestem. Dzielny ten mąż Kingi. Quote
kinga Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Paju. Chcą. dobrzy? będą kochać? Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kinga napisał(a):dobrzy? będą kochać? On może nie zdążyć ich. Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 laboga! Nie wytrzymam.....:megagrin:mar.gajko napisał(a):Jakośik opóźniona dzisiaj jestem. Dzielny ten mąż Kingi. Quote
kinga Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mar.gajko napisał(a):Jakośik opóźniona dzisiaj jestem. Dzielny ten mąż Kingi. o, kochana, to tylko kwestia zaniedbanej depilacji. wszystko do nadrobienia. Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kinga napisał(a):o, kochana, to tylko kwestia zaniedbanej depilacji. wszystko do nadrobienia. No nie wiem... I jakoś wogóle dziwnie stoi... Jakoś sie nei moge odanaleźć, myślałm, że Kinga taka bardziej LUDZKA jest. Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 nie wiem, tu nie tylko o siersc chodzi :evil_lol: Pelnia, nie pelnia, trzeba szykowac srebrne kule :shake::cool3:kinga napisał(a):o, kochana, to tylko kwestia zaniedbanej depilacji. wszystko do nadrobienia. Quote
samoglow Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 wiecie co, przypomnialo mi sie, ze to watek Brutusa...Ciekawe co u niego... Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 samoglow napisał(a):wiecie co, przypomnialo mi sie, ze to watek Brutusa...Ciekawe co u niego... A kto to Brutus??? Quote
mar.gajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 mar.gajko napisał(a):A kto to Brutus??? Aaaa, już wiem, to te pół. Dzwoniła dzisiaj Camarrrra. Dalej wzdłużne pól chciała dostarczyć. No ja wiem... Nie wzięłam, na razie. Quote
Recommended Posts