Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mar.gajko napisał(a):
Jesus Maryja,

Ona ma FABRYKĘ Brutusów.

wszystko jasne

dlatego jeden, ten pierwszy, we wsi jeszcze,, wyglądał jak małpiatka

drugi miał w miarę normalne proporcje, ale go nie myły, więc brudny był jak diabli

trzeci sie nie udał - ta głowa

przy czwartym usiowały nadrobić wielkim ogonem

piątego na skutek bezmyślnego krzyżowania wyprodukowały sparaliżowanego

w szóstym ujawniła się niebezpieczna agresja - pożerał masowo ludziom ręce

tylko którego, KTÓREGO one wywiozły do tego Tarnowa?????!!!!!!!

Posted

mar.gajko napisał(a):
I on sam pojechał; z kartką na szyi. PKP.

pies który jeździł koleją :-(:-(:-(

Jezu... jak długo on bedzie jeździł tą koleją???????? :crazyeye:

Posted

kinga napisał(a):
pies który jeździł koleją :-(:-(:-(

Jezu... jak długo on bedzie jeździł tą koleją???????? :crazyeye:

Dlugo bedzie jezdzil, bo do Tarnowa spory kawalek...:shake:

Posted

To cud, że udało mi się odnaleźć ten post...:huh:
[quote name='Murka']Wszystkie ciotki teraz cisza i kciuki trzymać! :mad:
Jutro przyjeżdża rodzinka zainteresowana adopcją Brutuska.
Przyjeżdżają aż z Tarnowa, w grudniu stracili swojego psa i szukają nowego przyjaciela do mieszkania ;)
Czekam na informacje...

Dzisiaj w warszawskiej GW pojawiły się trzy ogłoszenia w trzech wersjach (dodam, że klarownie, świetnie zredagowane ;)). Może się przydadzą a może nie...
Do Hopaczek!
Jestem pod wrażeniem! Hopacie... (brak mi słów, by to opisać). Wcale nie jestem Wam potrzebna... :sad:

Posted

Brutusek pojeeechał ;)
Został wypatrzony na adopcje.org.
Przemili Państwo przyjechali ze zdjęciami swojego poprzedniego psa - znajdy, którego stracili w grudniu (miał 17 lat). Brutusek przywitał ich jak należy podając łapkę i nie gardząc smakołykami :lol:

Posted

Tak, Brutusek ma już super domek :multi:
Może trochę mało radośnie to wyraziłam, ale mieliśmy dzisiaj ciężki dzień i jestem zupełnie padnięta. Do Camary zadzwoniłam jak tylko Brutusek wyjechał spod naszej bramy, więc jej zdałam relację na gorąco ;)
Państwo baaardzo sympatyczni i znający się na psach, ich potrzebach, zachowaniu itp. Ich poprzedni pies też był długowłosy więc mają doświadczenie w czesaniu i odkłaczaniu domu :evil_lol:

Posted

Super, ze Brutusek znalazl dobry dom :multi: :multi: :multi:

Do Tarnowa nie jest tak znowu daleko, zadna furmanka nie trzeba jechac, wiec jesli trzeba odwiedzic Brutuska, to mam tam przyjaciol i od czasu do czasu rowniez jezdze w tamtym kierunku.

Posted

[quote name='hop!']To cud, że udało mi się odnaleźć ten post...:huh:

Czekam na informacje...

Dzisiaj w warszawskiej GW pojawiły się trzy ogłoszenia w trzech wersjach (dodam, że klarownie, świetnie zredagowane ;)). Może się przydadzą a może nie...
Do Hopaczek!
Jestem pod wrażeniem! Hopacie... (brak mi słów, by to opisać). Wcale nie jestem Wam potrzebna... :sad:

Alez HOP przenosimy sie an watek Coli, hopacze wszystkich watkow - laczcie sie! :razz:

Posted

samoglow napisał(a):
Zdjecia! Zdjecia! Zdjecia! No, nie mozna sie doprosic :mad: I nie wiadomo czy ten domek w ogole istnieje :shake:

Domek to fatamorgana, a Murka ze zmeczenia robi sobie żarty :cool1:
Murka napisał(a):
Może trochę mało radośnie to wyraziłam, ale mieliśmy dzisiaj ciężki dzień i jestem zupełnie padnięta.

Troche litosci na Murka, ktora powinna zdecydowanie odpoczac, jesli miala ciezki dzien. Zdjecia moze wkleic jutro. I pewnie tak zrobi.

Posted

Murko, dziękuję za wspaniałą opiekę nad Brutuskiem :loveu:

Pewnej Wspaniałej Osobie dziękuję za poratowanie mnie i Brutuska w sytuacji patowej :loveu:

Brutuskowi z to, że nie okazał się wypłoszem i szybko znalazł sobie ten dom :evil_lol:

I Wam - moje anielskie hopaczki :angel: bardzo dziękuję za artyzm tego wątku. Wątku, który powinien znaleźć się w Archiwalnym Dziale DGM jako podręcznik Hopania Wysublimowanego :p

Brutus - bądź szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: