samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):Jesus Maryja, Ona ma FABRYKĘ Brutusów. Wyraznie jest napisane: jest w hotelu u Murki... Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):No i mój Łosiowy Gucio. Tez do hopania....strach sie bac:shake: Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):Jesus Maryja, Ona ma FABRYKĘ Brutusów. wszystko jasne dlatego jeden, ten pierwszy, we wsi jeszcze,, wyglądał jak małpiatka drugi miał w miarę normalne proporcje, ale go nie myły, więc brudny był jak diabli trzeci sie nie udał - ta głowa przy czwartym usiowały nadrobić wielkim ogonem piątego na skutek bezmyślnego krzyżowania wyprodukowały sparaliżowanego w szóstym ujawniła się niebezpieczna agresja - pożerał masowo ludziom ręce tylko którego, KTÓREGO one wywiozły do tego Tarnowa?????!!!!!!! Quote
mar.gajko Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I on sam pojechał; z kartką na szyi. PKP. Quote
kinga Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 mar.gajko napisał(a):I on sam pojechał; z kartką na szyi. PKP. pies który jeździł koleją :-(:-(:-( Jezu... jak długo on bedzie jeździł tą koleją???????? :crazyeye: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Kolejny pies koleja :crazyeye: tak mysle, ze pojechal ten Brutus, ktory ma skrzydla zamiast uszu :cool3: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jak mu porzadnie urosna to bedzie latal. Zawsze to lepiej....WARS wita Was, WARS wita Was....:evil_lol: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 kinga napisał(a):pies który jeździł koleją :-(:-(:-( Jezu... jak długo on bedzie jeździł tą koleją???????? :crazyeye: Dlugo bedzie jezdzil, bo do Tarnowa spory kawalek...:shake: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 No to pa, pa, idem do domku :scared::hand: Quote
hop! Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To cud, że udało mi się odnaleźć ten post...:huh: [quote name='Murka']Wszystkie ciotki teraz cisza i kciuki trzymać! :mad: Jutro przyjeżdża rodzinka zainteresowana adopcją Brutuska. Przyjeżdżają aż z Tarnowa, w grudniu stracili swojego psa i szukają nowego przyjaciela do mieszkania ;) Czekam na informacje... Dzisiaj w warszawskiej GW pojawiły się trzy ogłoszenia w trzech wersjach (dodam, że klarownie, świetnie zredagowane ;)). Może się przydadzą a może nie... Do Hopaczek! Jestem pod wrażeniem! Hopacie... (brak mi słów, by to opisać). Wcale nie jestem Wam potrzebna... :sad: Quote
Murka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Brutusek pojeeechał ;) Został wypatrzony na adopcje.org. Przemili Państwo przyjechali ze zdjęciami swojego poprzedniego psa - znajdy, którego stracili w grudniu (miał 17 lat). Brutusek przywitał ich jak należy podając łapkę i nie gardząc smakołykami :lol: Quote
hop! Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To znaczy, że już można poskakać z radości?! :sweetCyb: Quote
Murka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tak, Brutusek ma już super domek :multi: Może trochę mało radośnie to wyraziłam, ale mieliśmy dzisiaj ciężki dzień i jestem zupełnie padnięta. Do Camary zadzwoniłam jak tylko Brutusek wyjechał spod naszej bramy, więc jej zdałam relację na gorąco ;) Państwo baaardzo sympatyczni i znający się na psach, ich potrzebach, zachowaniu itp. Ich poprzedni pies też był długowłosy więc mają doświadczenie w czesaniu i odkłaczaniu domu :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Super, ze Brutusek znalazl dobry dom :multi: :multi: :multi: Do Tarnowa nie jest tak znowu daleko, zadna furmanka nie trzeba jechac, wiec jesli trzeba odwiedzic Brutuska, to mam tam przyjaciol i od czasu do czasu rowniez jezdze w tamtym kierunku. Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='hop!']To cud, że udało mi się odnaleźć ten post...:huh: Czekam na informacje... Dzisiaj w warszawskiej GW pojawiły się trzy ogłoszenia w trzech wersjach (dodam, że klarownie, świetnie zredagowane ;)). Może się przydadzą a może nie... Do Hopaczek! Jestem pod wrażeniem! Hopacie... (brak mi słów, by to opisać). Wcale nie jestem Wam potrzebna... :sad: Alez HOP przenosimy sie an watek Coli, hopacze wszystkich watkow - laczcie sie! :razz: Quote
samoglow Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zdjecia! Zdjecia! Zdjecia! No, nie mozna sie doprosic :mad: I nie wiadomo czy ten domek w ogole istnieje :shake: Quote
Ulka18 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 samoglow napisał(a):Zdjecia! Zdjecia! Zdjecia! No, nie mozna sie doprosic :mad: I nie wiadomo czy ten domek w ogole istnieje :shake: Domek to fatamorgana, a Murka ze zmeczenia robi sobie żarty :cool1: Murka napisał(a):Może trochę mało radośnie to wyraziłam, ale mieliśmy dzisiaj ciężki dzień i jestem zupełnie padnięta. Troche litosci na Murka, ktora powinna zdecydowanie odpoczac, jesli miala ciezki dzien. Zdjecia moze wkleic jutro. I pewnie tak zrobi. Quote
Murka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ulka, dziewczyny sobie żartują ;) Mam nadzieję :mad: Fotki z nowego domu będą, ale nie wiem kiedy, bo P. Roman mówił mi, że ma kłopoty z mailem. Quote
Camara Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Murko, dziękuję za wspaniałą opiekę nad Brutuskiem :loveu: Pewnej Wspaniałej Osobie dziękuję za poratowanie mnie i Brutuska w sytuacji patowej :loveu: Brutuskowi z to, że nie okazał się wypłoszem i szybko znalazł sobie ten dom :evil_lol: I Wam - moje anielskie hopaczki :angel: bardzo dziękuję za artyzm tego wątku. Wątku, który powinien znaleźć się w Archiwalnym Dziale DGM jako podręcznik Hopania Wysublimowanego :p Brutus - bądź szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
maggie1971 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Brutusku bądź szczęśliwy w nowym domku:) Quote
hop! Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja protestuję i apeluję o zmianę tytułu wątku! Jak można było nazwać Brutusa "wiejskim buraskiem"?!?! :obrazic: (;)) Quote
Recommended Posts