Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma bajkowy dom pod Krakowem.:multi::multi::multi::multi::multi::multi: państwo przeprowadzili się zKrakowa tu. To KONTAKT PO OGŁOSZENIU MIODUNKI, KTÓRY PRZECHOWYWAŁAM, BO PAŃSTYWO BYLI W ŻAŁOBIE PO STRACIE SWOJEGO STARSZEGO PSA..zadzwoniłam do nich i udało sięPaństwo bardzo mili i cały czas w domu. mają dwa odratowane koty które przyszły do nich ze wsi okolicznej całe w strupach, ranach, z robakami itd. Wielokrtonie ratowali rozne psy. Pokazywali nam zdjęcia. Na Brunia czekało łóżeczko. Ja mu przywiozłam z tymczasu jego poszewkę, zaby czuł zapach i latwiej odnalazł drogę. Zawiozłyśmy płyn do przemywan też, książeczkę itd. Za dwa tygodnie państwo pójdą z nim na szczepiena, mają swojego weta. brunio był zadowolony, bardzo chetnie siedział na kolanach najpierw u Pani potem u pana a jak wstawali to za nimi szedł. ogród gdzie bedzie wyprowadzany na smyczy na razie tylko jest bardzo szczelnie ogrodzony i piękny. Brunio będzie szczęśliwy tu!! mamy zaproszenie na odiwedziny kiedy tylkoz zechcemy. robiłam duzo fot, ale dopiero wieczorem komus wyślę, bo musze leciec do m mojej mamy, bo na tyumczasie jest Kora z krzyczek, którą uczymy czystości..

Posted

aaaaaa! :laugh2_2::sweetCyb::angel: pokochali Brunia!

lada chwila powinno wpłynąć na moje konto 20 zł za bazarek to dorzucę do długu Brunia

Posted

:mdleje: Aga Ty zawsze znajdziesz cudowne domki w ekspresowym tempie :calus:
:multi::multi: bardzo, bardzo się cieszę jeszcze nie tak dawno ta bidulka cała skołtuniona w skorupie siedziała w busie, a teraz :multi:

Posted

Po tym , co Bruno wycierpiał należy mu się najcudowniejszy domek na świecie:loveu:.
Jestem bardzo szczęśliwa, bo spokojna o niego byłam już w momencie przekazania go AdzeG, mogłam mieć pewność ,że wspaniale sie nim zaopiekuje i znajdzie ten najlepszy dom:lol:.

Agnieszko, bardzo, bardzo dziękuję!:buzi::buzi::Rose:

Czekamy na fotki:lol:.

Posted

FANTASTYCZNE!!! A jakie ma piękne pluszowe łóżeczko:multi:. I wogóle widać, że domek cudowny!:loveu:
A Bruno dopiero będzie piękny jak odrośnie mu sierść:lol:.