Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeju a ja myślałam że on już w Krakowie:-(

Posted

Jestem w szoku, że nikt, kompletnie nikt w Waszym rejonie nie jedzie na tej trasie albo nie może pomóc...Normalny niefart, a tak niewiele potrzeba by "o ciut" polepszyć byt zwierzaka...

Posted

Majqa, to nie tylko chodzi o polepszenie bytu Bobiego, choć z pewnościa ciepłe mieszkanko, to nie piwnica, w której teraz jest, ale o jego życie.
Ta pani musi bardzo uważać,żeby jej pies nie dopadł Bobiego, bo wtedy kiedy go strasznie gryzł chronił go pancerz ze zbitego futra, i tak miał rany na ciele. A teraz gdyby go dopadł, kiedy jest prawie goły, to mogłoby sie to skończyć tragicznie.
A wystarczy chwila czyjejs nieuwagi, niedomknięte drzwi......:-(

Ja byc może mogłabym go zawieźć , ale dopiero w nastepna sobotę.

Posted

Wyraziłam się nieprecyzyjnie Erko, przepraszam. Pisząc o lepszym bycie miałam na myśli to właśnie ciepełko itd...ale zdaję sobie sprawę ze zgrozy sytuacji (możliwość zagryzienia)...

Posted

Niestety nie mam nowych zdjęć Bobiego po obstrzyżeniu, ale znalazłam jeszcze takie sprzed...

Niestety tu widać,że to drugie oczko też chore:-(

Posted

Kochane, niestety w sobote po południu nikt nie jechał. Ale na 100% bdzie ktoś jechał 19-go (najbliższa sobota) - albo kolega albo ja. Jeśli do tej pory nie znajdzie się transport dla psinki to ja go zawioz. A wiadomo gdzie dokładnie do Krakowa?

Posted

W sobotę, to jak pisałam wyżej, prawdopodobnie będę mogła go zawieźć, jeżeli nie , to skontaktuję sie z Tobą, Trinity36:lol:.

Ale dobrze by było, gdyby wcześniej sie udało.