AgaG Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dziś dzwoniła do mnie pani Brunia. Wszystko u niego super!! ma wielki apetyt, uwielbia Julkę - córke pani, z którą się bawi. Już sam wychodzi kiedy chce na siku do ogrodzonego ogródka, a jak chce wrócić, to skrobie łapką w dzrzwi. Jest radosny, merda ogronkiem !!! a nawet bawi się a malutkim pieskiem od sąsiadów!! to mnie zadzwiwiło, bo myslałam, ze on nigdy nie polubi psów!! Quote
erka Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Super wiadomość! Bardzo się cieszę:loveu::multi:. Quote
Kam Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :multi::multi::multi: bardzo się ciesze, bo jakoś mi się myślało o nim ostatnio, czy wszystko ok Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :multi:wreszcie jedyny wspaniały domek :multi: ależ takie wieści cieszą :loveu: Quote
AgaG Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dziś był film o Bruno. Magda była u niego z kamerą w zeszłym tygodniu. Zaraz podam link o ile jest wersja w necie już. [url=http://ww2.tvp.pl/7400,20090402896482.strona]TVP KRAK Quote
ewelinka_m Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Aga ogromnie Ci dziękuje za ten filmik! :buzi: jest cudowny.... ogromnie się cieszę, że mogłam zobaczyć Bruna w takim świetnym stanie :multi: mam przed oczami jeszcze ta kupkę nieszczęścia jaką był na początku... i uryczałam się jak głupia :oops: p.s Brunik zaczyna się w 19 minucie programu Quote
Recommended Posts