Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest cudny i słodki, ale skóra wymaga wciąż leczenia. po odpchleniu, odrobaczeniu, wykapaniu go z ropy i krwi okazało się, że ma wciąż zapalenie skóry. Bierze zastrzyki. ma całą kurację, jeszcze wciąż się bardzo drapie, ale wobec tego co było gdy pchły go zywcem jadły, jest super. odczuł ulgę. dziś znowu miał zastrzyki. Zaplaciłam na razie z funduszy hotelowych na psy krakowskie za wszystkie leki, odpchlenia, odrobaczenia i dwie serie zastrzyków 150.

Posted

własnie nadeszło 20 zl. od Kam dla pieska bardzo dziękuję:loveu::loveu:

Posted

Ojej, dopiero początek leczenia, a już takie koszty. Co było do przewidzenia , bo Bruno był tragicznym stanie.
Ale teraz już tylko będzie lepiej:lol: , tylko bardzo potrzebuje wsparcia finansowego.

Posted

karusiap napisał(a):
ciotka nie zartuj,bo ja wstawiam zaleglosci zdjeciowe i zaraz wyjdzie ze fotki pomylilam:evil_lol:

chyba jednak nie :p to na pewno on te oczka są takie same tylko radośniejsze :lol:

Posted

Byłam wczoraj u Ponka. ewa pokazywała mi tą dziwną "skorupę" na skórze. Piesio bardzo nie lubi jak się mu to przemywa. ale jest wesoły, tuli się, pięknie trzyma kupkę a siku też raczej tak. :loveu:

Posted

Bruno będzie potrzebował dobrego , kochającego domku:loveu:.
Ale na razie jeszcze w trakcie leczenie jest jego skóra, no i być może czeka go operacja oczek, jeżeli uda sie je uratować:roll:.
Dlatego potrzebuje pomocy finansowej:modla:.

Wszystkim , którzy go wsparli serdecznie dziękujemy!:iloveyou:

Posted

a w Krakowie jest też bardzo dobry lekarz, nie tak osławiony jak dr Garncarz ale też bardzo dobry w sprawie oczu.
Grzegorz Komenda i drugi Paweł Stefanowicz
nie wiem czy można podać linki tu?

Posted

własnie do stefanowicza jedziemy z piesiem na godzinę 10 we wtorek

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a w Krakowie jest też bardzo dobry lekarz, nie tak osławiony jak dr Garncarz ale też bardzo dobry w sprawie oczu.
Grzegorz Komenda i drugi Paweł Stefanowicz
nie wiem czy można podać linki tu?

A możesz na prywatnych mi podać - moja sunia ma podejrzenie jaskry- moze się przydać

Posted

Bruno mnie poznał, gdy przyszłam w odwiedziny, tulil się i ódl mnie łepkiem, niesamowicie mily piesek. Kocha krolika Ewy -Lucjana pieknego wielkiego czarnego króla a koty też mu nie przeszkadzają. w deszczyk nie lubi wychodzić na spacerki. Ewa uważa, że musiał niedawno stracił wzrok, sądząc z zachowania... no zobaczymy co powie doktor we wtorek.

Posted

dziś red. Magda z programu "Kundel bury" nakręciła o nim filmik. Może dzięki temu znajdzie dom...:p

Posted

dziekuję Poker za wpłatę 50 dla Brunia:loveu::loveu: